Supernatural - Scary Got Sexy

• 33 022
  • 728
  •   1
Отговори
# 570
Стиченце, той г-н Паделеки докато се помайваме и взе че се а-ха поожени, ти си се притеснила, че Маракана се занасяла по него! Споко бе, душа, ний само от естетическа гледна точка отбелязваме колко е хубав патрона ви и как през годините е станал от просто симпатично-хубав до "smoking hot". Grinning

Злата, не мога да повярвам, че точно ти, дето си факира на Ютюб, не си попадала на тез клипчета Grinning Радвам се, че са ви харесали Hug

# 571
# 572
Добър ви ден!  Hug
Днес вместо като последен ден от работната седмица да го раздавате по-лежерно и да се радвате на почти пролетното време навън, вие сте се разработили. Тц-тц-тц-тц  Naughty  Laughing
Аз хич не харесвам зимата и днес направо цъфтя от щастие, че се е позатоплило и грее слънчице. Ееех, само ако можеше да не съм на работа, а на таз полянка там.....

Такааа...стига мечти....да се залавям за работа. Време е да видим поредното епизодично участие на Дженсън в поредния сериал. Този път е "Cybill". Там той се появява в 22 епизод на трети сезон - The Wedding - в ролята на......младоженеца Дейвид  Laughing И си е все още мамин-сладък-зализан младеж  hahaha

Даже успях да намеря и клипче с това незабравимо изпълнение - http://www.youtube.com/watch?v=GH7iHGlnG8I

# 573
  • В средата на времето
Злата, златна си  bouquet Hug Благодаря много за новата порция Old time Jensen Grinning

Ето моят скромен принос към Каузата за днес Grinning

Hello Sexy! Hello Smiley! Heart Eyes

А тази ми е в колекцията и ми е много любима Heart Eyes

# 574
Здравейте и от мен Hug
Ауу, Дженсън (мамин сладък зализан) в ролята на младоженец!  Shocked Пълен шок! Но пък е сладък.

Включвам се към мечтата на Злата за петъчен пикник на полянката, мъхъмммм Simple Smile А първата снимка, която Изи е постнала на мен ми е сред любими - толкова е готин, когато се усмихва.....  Heart Eyes Heart Eyes Crazy

# 575
Не ми се работи и това си е! В прекрасно настроение съм и тъй като все пак съм Злата с метлата  smile3508 ще разбуня стройните маракански редици със следващата серия от снимки на Тренера с фенки. Вярно, че не ги прегръща толкова любовно като Джаред, но все пак е достатъчно да събуди ревност и завист у всяка мараканка  Mr. Green

# 576
  • В средата на времето
Патрона не знае какви фенки има тук, иначе веднага би скокнал за по едно фото с нас Mr. Green Joy
Снимката от летището е най-хубава, защото там най-малко се вижда "фенката" Twisted Evil Grinning

# 577
Снимката от летището е най-хубава, защото там най-малко се вижда "фенката" Twisted Evil Grinning
Joy Joy Joy

На мен любима ми е тази от черно-бялата снимка, защото е истинка фенка - харесала си го е още от Дните на нашия живот  Mr. Green

# 578
  • Велико Търново
Олеееееееееее какво става защо не е излязъл още  15ти епизод!!!!!! Някой знае ли?

# 579
  • В средата на времето
Олеееееееееее какво става защо не е излязъл още  15ти епизод!!!!!! Някой знае ли?

Знаем, знаем...к'во даваш да ти кажем? Mr. Green Wink

Следващият епизод ще бъде чак към края на месец март Simple Smile  bouquet

# 580
  • Велико Търново
Застреляхте ме в сърцето!!!! Не мога да изляза от шока и едва пиша...................... Shocked #Crazy

# 581
Застреляхте ме в сърцето!!!! Не мога да изляза от шока и едва пиша...................... Shocked #Crazy

Ще свикнеш, ние вече успяхме да го преживеем Laughing Когато има Олимпиада, всичко останало е на заден план Laughing

# 582
Стигнахме и до участието на Джаред в епизод от Спешно отделение през 2001г.

Епизодът се казва Piece of Mind, а Джаред е тийнейджър, който заедно с баща си катастрофира и постъпва в спешното отделение.
Този епизод аз лично си го спомням много добре, когато съм гледала Спешно отделение, но въобще не ми е минало през акъла, че след време ще лапна по малкото катастрофирало синче Blush Laughing

Клипчета от този епизод - колкото душа ви иска Laughing

http://www.youtube.com/watch?v=6ugU6O8EVbM

http://www.youtube.com/watch?v=TSId77XjS-c&feature=related

http://www.youtube.com/watch?v=PbAVv_r-_VM&feature=related

http://www.youtube.com/watch?v=_8a_u6YuC3Y&feature=related

И понеже стана дума за възможностите на Патроните да прегръщат нежно, насладете се на любвеобилния ни Градинар Heart Eyes

Забележете обаче, че само девойките ги прегръща така радушно и ухилен до уши. Когато трябва да прегърне някой мъж, се протяга от отсрещния тротоар Joy

Последна редакция: пт, 19 фев 2010, 16:13 от Fairy

# 583
Забележете обаче, че само девойките ги прегръща така радушно и ухилен до уши. Когато трябва да прегърне някой мъж, се протяга от отсрещния тротоар Joy

Joy Joy
Много ясно! И без това ги одумват с Дженсън (together-together), ако ги загушка и мъжете съвсем ще му излезе име  hahaha

Главния Градинар определено душа дава да прегръща почитателките си, но при такива фенки не го виня Дженсън, че спазва дистанция  Mr. Green

Последна редакция: пт, 19 фев 2010, 17:01 от Злата с метлата

# 584
Злата, на последнита снимка какви очи ококорил, милия  hahaha Леко притеснен ми се вижда.  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт