Есента в Габрово застла пъстроцветен килим от листа.

• 49 442
  • 754
  •   1
Отговори
# 210
  • София
    Ирка много се радвам за Марти  Grinning. Яслата е хубава и аз също бах много доволна когато каката ходеше там, дори виждам познати физиономии на снимката (леля Вили и Мария) Дано и ние свикнем бързо че и по-малък мисля да го пусна.

buba76_ да това е яслата на колелото  Peace

ivap и вие сте много хубави, това в коя градина е?

# 211
Като гледам колажа от първи пост - колко много бебешорски снимки има, а те децата пораснали. Искате ли да обновим колажа?
deni_k, ти ще качиш ли снимки от тържеството? Ако някй друг също има - моля да качи  Hug

# 212
Момичета един въпрос?

Да сте чували за някой в Габрово или Околността да се занимава с дърпане на уши, свързано с лечение
на болни сливици?

# 213
  • София
          Момичета да почерпя днес имам рожденничка, Мая става на 9 (кога мина това време newsm12)

# 214
  Честит рожден ден  на Мая, да е весело , здраво и усмихнато детенце .  bouquet  bouquet

# 215
Честит рожден ден и от нас на Мая! Пожелаваме й да расте много здрава, щастлива и красива  Simple Smile

# 216
Честит Рожден Ден на Мая на geni23!
Желая и да бъде здрава, умна и много щастлива!

ivap много хубави снимки- и момчето и тортата и градината Peace

# 217
  • Габрово
ivap и вие сте много хубави, това в коя градина е?

В "Мечо Пух", на Баждар.
Да ти е жива и здрава рожденичката. Много радости да ви носи, да има много късмет и успехи  newsm51

Благодаря ви момичета, за хубавите думи за моя калпазанко  Grinning.

# 218
  • Габрово
geni23,
всичко най-хубаво пожелаваме на рожденичката. Весел празник!

# 219
  • всъщност в Габрово, а в сърцето си в Берлин
Момичета един въпрос?

Да сте чували за някой в Габрово или Околността да се занимава с дърпане на уши, свързано с лечение
на болни сливици?

[/quote
В блока на майка ми, на 100 м от Спортна зала, има един човек, който дълги години дърпаше уши. За какво незнам. Жив е, възрастен е, ако ти трябва точен адрес да проучиш- ще ти го дам.

Ледена- незнам кога ще насмогна да кача снимки, обещала съм на доста хора да им пратя. УТре ще ходя да работя и понеже е неделя и няма да ми звъни телефона постоянно- ще се опитам да я свърша тази работа със снимките..

И честит рожден ден на Мая! Да е расте здрава и щастлива!

# 220
Хайде днес и аз да почерпя- моята малка маймунка става на 3 годинки!
Почерпете се за нейно здраве:

Geni23, честит рожден ден на Мая на патерици! Желая и здраве и безгрижно детство! Hug

# 221
Честит рожден ден на Мая на geni23 и на Рая на PEPANP
Да растат здрави, красиви и много щастливи  newsm18

deni_k, разбира се - когато можеш, просто и аз да си дам заявката  Blush   bouquet

# 222
Честит Рожден Ден на Рая на PEPANP!
Желая и здраве и щастие!

# 223
Честито на Рая, на патерици на Мая да са щастливи и здрави принцеси   bouquet

Днес да честитя на TheaFea, да е много обичана майка и жена   bouquet

# 224
Здравейте, скоро не съм писала , но честно нямам много време.
Минавам с едно питане, имам ли в Габрово мамограф или някъде правят ли диагностициране на бучки в гърдата.

Общи условия

Активация на акаунт