Есента в Габрово застла пъстроцветен килим от листа.

• 49 412
  • 754
  •   1
Отговори
# 465
Благодаря, Дени Heart Eyes!
Виртуална почерпка от мен и хубав ден на всички   bouquet :

# 466
Честит рожден ден Ани .Да си жива и здрава!  bouquet  bouquet  bouquet

# 467
Честито Ани и от мен   bouquet

а ние днес сме се женили преди цели 15 години
Wink

# 468
  • всъщност в Габрово, а в сърцето си в Берлин

Wink
И защо го написа с дребен шрифт Laughing
Да ви са честити!!!!!  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet

# 469
  • У дома... някъде

Wink
Хе-хе,на една дата сме се бракували значи  Hug
Честито на патерици,още много по 15 да имате!   bouquet

# 470
Благодаря ви мацки, Валерия на вас също  Heart Eyes, ти как си? малката кака радва ли се че ще имам бебче в къщи скоро?

# 471
  • У дома... някъде
Благодаря ви мацки, Валерия на вас също  Heart Eyes, ти как си? малката кака радва ли се че ще имам бебче в къщи скоро?
Благодаря! Hug
Ами радва се,разбира какво става и само иска да ми целува корема.Започна много да си целува и бебетата-кукли и да им говори и приспива.Оня ден беше една приятелка на гости у дома с 10 месечното си бебче и Дари се скъса да го целува по краката и ръцете и искаше да го разнася.... Crazy

# 472
Валерия, какво стана със зъболекаря? Ние ходихме при Тумангелова (нали така беше) и сме супер доволни-малката си отвори устата и и направи всичките 4 зъба, които трябваше да и прави-е, на няколко пъти. Така,че за страхливка като моята е страхотен зъболекар.
Момичета, аз съм махната от първа страница, което ми стана странно, защото фигурирах почти 3 години там,а дъщеря ми фигурира в родените ноември  newsm78-пък и бях прекръстена последно,а сега пак съм със старото име (афродита). То не че пиша често-няма ме въобще,ама като гледам фигурират лица, които не пишат вече въобще тук, ужасно ми липсва например snejko. Ако обаче се махат лицата, които не живеят постоянно в Габрово, да знам, да бъде махната и малката от списъка.
Записах се при Ангелов за консултации-да видим до къде ще я докараме с тази бременност, че с предната не беше добре.

Последна редакция: сб, 28 авг 2010, 20:44 от огнена стихия

# 473
  • У дома... някъде
Не съм я водила още,оказа се че за сега няма петънца по едно зъбче,както ми се беше превидяло.Иначе постоянно я следя,за да хванем навреме ако има нещо.Хубаво е,че твоята дъщеря е била спокойна и то за цели 4 зъбчета си е направо герой. PeaceСигурно и ние там ще ходим за първи преглед.
И защо при Ангелов се записа,не ти ли е малко далече? newsm78

# 474
  • До Балкана
Здравейте, момичета!
  Нахлувам в темата ви за една консултация Peace. От 3 години не живея вече в Габрово и не съм в час с лекарите, но следващата седмица се прибираме за няколко дни и се интересувам от добър алерголог. Аз ходех при д-р Паралчев преди, но незнам практикува ли и честно казано не си спомням впечатленията си от него! Blush Ще се радвам да ме насочите към някой, защото мъжа ми проявява някакви странни алергии, а в Сливен където съм сега няма такова "животно" като алерголог  Mr. Green

# 475
Dallcheto , бих ти препоръчала д-р Д.Пенков, деляха с д-р Паралчев кабинет в консултативна поликлиника, сега немога да ти потвърдя защото скоро не съм ходила, но ако позвъниш на поликлиниката могат да ти дадат тази информация.. При това д-р Пенков е много добър детски лекар и отличен алерголог по моето скромно мнение...

дано съм ти била полезна

Браво Валерия, ще е страхотна кака, и твоя помощница  Hug

Аз водя малката на зъболекар при д-р Христова, страхотна е с децата  Peace

Честито на Инес на мама Дочка   bouquet, която празнува днес!

Хубав ден от мен!

Последна редакция: вт, 31 авг 2010, 08:59 от buba76_

# 476
  • До Балкана
buba76_, благодаря ти! Ще се обадя и ще разпитам в поликлиниката! Hug Хубав ден днес, при нас е хладно и идеално за разходки! Simple Smile
П.С. И честит празник на Инес!  bouquet

# 477
  • Габрово
Мисля, че д-р Пенков е в Англия /или пък в САЩ  newsm78/ и сега не работи тук.

# 478
Valeria Как си ?Как върви бременността?

# 479
Зори сетих се вече.Чак като видях имената на децата.

Общи условия

Активация на акаунт