Есента в Габрово застла пъстроцветен килим от листа.

• 49 155
  • 754
  •   1
Отговори
# 720
  • Габрово
аз ходя при марияна милчева поне за мен е много добра лекарка тя е в поликлиниката на шавара взимаш направление и отиваш там ако искаш де това си е твои избор но за мен е много добър лекар и още един път честито Hug
Майка ми беше ходила при нея за някакви рутинни прегледи, уж й нямаше нищо, след 2 седмици влезе в болница, за да й махнат матката. Съмнявам се това да е критерий за "добра лекарка".
Глас за Ангелов Simple Smile

# 721
И аз съм ЗА Ангелов!  Peace

# 722
Аз съм за Митев раждах при него и аз и сестра ми за два часа бяхме родили. Седя до леглото ми през цялото време беше отишъл преди мен дори в болницата.

# 723
Привет!
mirelka_123456, леко раждане, съвсем скоро да си гушкаш едно прекрасно, здраво бебче Hug
ellhris, честито за двете чертички, аз съм също "За" Др.Ангелов. Той ми следи първата бременност. Проблема е, че не работи със здравната каса и ще трябва да си плащаш. Не отлагай първият преглед и пиши как е минало, независимо кого си избрала  Peace
valeria81, как сте   bouquet

Последна редакция: чт, 31 мар 2011, 18:26 от ledenata

# 724
Привет!
mirelka_123456, леко раждане, съвсем скоро ще си гушкаш едно прекрасно, здраво бебче Hug
ellhris, честито за двете чертички, аз съм също "За" Др.Ангелов. Той ми следи първата бременност. Проблема е, че не работи със здравната каса и ще трябва да си плащаш. Не отлагай първият преглед и пиши как е минало, независимо кого си избрала  Peace
valeria81, как сте   bouquet
благодаря   newsm51

# 725
Zdraveite!az sam edna bade6ta maminka-dnes vidqh 2te 4erti4ki.No v momenta imam golemi kolebaniq koi lekar da izbera da nabludava bremennostta mi.Edni me savetvat za Angelov,drygi pak za belo6inov i t.n.No ob6to vzeto-neznam.Vse pak tova si e vajno re6enie.Kakvo bihte me posavetvali vie?

първо да ти е честито аз ходя при марияна милчева поне за мен е много добра лекарка тя е в поликлиниката на шавара взимаш направление и отиваш там ако искаш де това си е твои избор но за мен е много добър лекар и още един път честито Hug
Честито и на двете ви ,да гушкате сладки бебчета.С първото ми дете ходех при др.Милчева колкото пъти влезех в кабинета за консултация все беше с цигарата.С второто бях при др.Михова и съм доволна при нея и родих. Peace

# 726
Mnogo blagodarq na vsi4ki!Kakto za savetite,taka i za pojelaniqta!

# 727
сега е мои ред да попитам нещичко понеже скоро ще раждам но незнам къде да водя бебето на децка консултация някои ще ме посаветва ли за такъв лекар но ако може да е към здравната каса или всички са часници много не разбирам от такива неща а и не съм се допитвала до никой благодаря предварително Hug Hug

# 728
mirelka_123456, това е въпрос, по който също ще чуеш различни мнения. Само бих ти казала, че вече трябва да се ориентираш, понеже още в болницата, след раждането, ще трябва да посочиш Д-р и първия ден след като се приберете вкъщи ще трябва да ви посети.
Ние сме при Др Даниела Стефанова - средно положение - не мога нито да я предложа, нито да я "оплюя"  Blush

# 729
сега е мои ред да попитам нещичко понеже скоро ще раждам но незнам къде да водя бебето на децка консултация някои ще ме посаветва ли за такъв лекар но ако може да е към здравната каса или всички са часници много не разбирам от такива неща а и не съм се допитвала до никой благодаря предварително Hug Hug
Аз бих ти препоръчала лекарките от Клиника СИАС  съжалявам,че не записах децата там.

# 730
  • У дома... някъде
И аз да се включа с гинеколозите.Не мога да препоръчам никой обаче,в смисъл Анчева ми следеше и двете бременности и като цяло съм доволна,но за препоръка не мога да дам за нея.На всеки са му различни критериите за женските консултации и ако аз съм доволна,друга мама може да я претупва и така....
Първото дете раждах при Михова и съм изключително доволна от вниманието и отношението,докато второто сега раждах при Анчев и не останах очарована изобщо.Но не съм си плащала за ибор на екип и затова при който се случи. Crazy
Привет!
mirelka_123456, леко раждане, съвсем скоро да си гушкаш едно прекрасно, здраво бебче Hug
ellhris, честито за двете чертички, аз съм също "За" Др.Ангелов. Той ми следи първата бременност. Проблема е, че не работи със здравната каса и ще трябва да си плащаш. Не отлагай първият преглед и пиши как е минало, независимо кого си избрала  Peace
valeria81, как сте   bouquet
Добре сме Жани,благодаря че попита. HugЯде,спинка младежа,колики няма (пу-пу) и не мога да се оплача за сега. Laughing

# 731
ura Честит рожден ден на Рая на Linofrina и на Филип на stefinka!
Бъдете здрави и много щастливи мили деца!

Очакваме хубава новина от mirelka_123456  Praynig  Дали си е стегнала багажа вече?
ellhris, виждам втора лентичка в подписа ти  Party , ходи ли на преглед?
valeria81, много се радвам, че сте добре  Hug  А Дари как изразява интереса си към малкото човече  Laughing , иска ли да помага?

# 732
честито на рожденниците аз още нямам грам контракция до 10-ти ако не съм родила на 11-ти постъпвам в болницата а бебето още не се е смъкнало средно положение било дано всичко бъде наред и само реши да излиза

# 733
честито на рожденниците аз още нямам грам контракция до 10-ти ако не съм родила на 11-ти постъпвам в болницата а бебето още не се е смъкнало средно положение било дано всичко бъде наред и само реши да излиза
Стискаме палци  Hug

# 734
Стискаме палци  Hug
благодаря ще са ми от полза Grinning

Общи условия

Активация на акаунт