Родени 2004г.

• 54 296
  • 727
  •   1
Отговори
# 135
  • Sofia
Вече е 38 градуса, олекна ми  Heart Eyes
Дадохме му ампула течен аналгин с водичка  Hug
Съблякох го гол и го триех с мокра кърпа (вода и оцет)  Peace

За всички майки и новородени бебченца тук от мен специален музикален поздрав:

http://vbox7.com/play:42845f09

Последна редакция: нд, 14 фев 2010, 19:19 от vihrogonche

# 136
  • В светлината на слънцето
Вихрогонче, добре че сте успели да се справите бързо. Висока е била температурата, иначе 38 за деца е почти нормално. Аз на 38 даже не обръщам внимание. Но 40... ooooh! И да не се повтаря повече.  Hug

# 137
  • Пловдив
Вчера не можах да се включа, но със закъснение - на всички да ви са честити празниците, които празнувахте  Hug

Вихрогонче  Praynig дано вече ви е олекнало.

Зуи -  newsm78 не помня дали съм ти честитила, но и  два пъти да ти кажа   bouquet честито живо и здраво бебче , няма да е лошо  Hug

Холи - честито и на вас - стрАхотни торти  Laughing

Магнолиам  Wink дали има вече новини  Hug дано всичко при нея е ОК и скоро се похвали с  baby_neutral

# 138
Копирам поста си от другата отчетна, в която пиша по разбираеми причини  Hug

Тук съм! Имам наистина много да разказвам! Хубавото е, че всичко лошо е зад гърба ми надявам се да стои там за по-дълго време!  Peace
Ще се опитам да не ви натоварвам излишно и да разкажа на кратко какво ми се случи:
На 18 януари получих силни болки на различни места по корема - в бърза помощ казаха колит. През нощта започна да ме боли и кръста, болките слязоха и ниско долу в областта на малкия таз, бърза помощ не дойде, тъй като диспечера във Велико Търново прецени, че нямало с какво да ми помогнат, да съм отивала до болницата  #Cussing out В тази нощ се научих сама да си слагам мускулни инжекции ( неволята учи ). На 19 вече ме приеха в Хирургичното отделение в Павликени (забравих да споделя, че дойдохме на почивка и гости при родителите ми  ooooh!). Вечерта получих най-силната криза, никакво обезболяващо не помагаше - сложиха ми Фентанил ( опиат по-силен от морфина от 80 до 100 пъти  Shocked) Тогава болката утихна, започнах да вдигам и Т все около 39, за 10 дена ми смениха 4 вида АБ, Т спадаше бавно, а болките бавно затихнаха. На 20 бях обиколила всички видове специалисти и всички казваха всичко е Ок. Е, да, ама не беше... Явно пропускаха нещо, поне инфекцията бе овладяна, левкоцитите поспаднаха... Лекуващият ме хирург настояваше, че проблемът е гинекологичен, изпрати ме при друг гинеколог и тогава ми поставиха първата диагноза: болезнена аднексиална формация. Поиска да ме види и с вагинален ехограф, тогава решихме да отидем в Плевен - диагнозата се доуточни на 26 януари - миома на матката с огромно възпаление около нея... Разровихме се и заразпитвахме, всички ни насочваха към най-добрият в тази област: проф.Горчев в Плевен. Братовчед ми учи медицина в Правителствена болница и дори той каза, че по-заплетените случаи ги препращат към него. Намерихме връзки, и на 29 януари бях на преглед при него. Диагнозата се потвърди като се уточни, че съм спешно за операция - датата беше 5 февруари. Не мога да ви опиша на какво място попаднах и сред какви хора, никъде не бях виждала на едно място толкова професионализъм, човечност, техника на едно място. Операцията мина леко, възтановяването ми беше малко по-дълго от предвиденото, поради факта, че 3 седмици почти бях прекарала в болница, с постоянно разтройство от АБ, не се хранех, а и матката ми е била ужасно срастнала с червата ми и разрезите в мен са били повечко... Добре, че всичко отшумява и се чувствам все по-добре. Дори вече мога да си позволя да кажа, че имам и малка полза от мъките - отслабнала съм доста, остава все по-малко за смъкване  Sunglasses Днес се обадих и за резултатите от хистологията - доброкачествен тумор и нищо друго, всичко е ок и вече мога да си отдъхна... Благодаря на всички, които бяха до мен в тези трудни моменти, на всички, които мислиха за мен и ми писаха, ми се обаждаха, ми подадоха ръка, но най-вече благодаря на хората, на които попаднах и реагираха адекватно на ситуацията!
Това е за сега от мен момичета, на 1 март съм на контролен преглед и се прибираме обратно на 3ти към Елхово, надявам се животът ми да си продължи по старому... макар че в мен нищо не е същото!

# 139
Стели, сега научавам за неволите ти... Cry , но живота продължава и ти стискам палци макар и всичко в тебе да не е същото да преодолееш болката и загубата си  и да продължиш живота смело напред , защото имаш две прекрасни момчета заради който си заслужава да се бориш,  Hug  пожелавам ти леко възстановяване   bouquet

# 140
Стели  Hug Бързо възстановяване.

# 141
  • СОФИЯ
Стели, просто нямам думи...с това българско "здравеопазване"...направо си имала късмет, че все пак някой е поставил точна диагноза. Успешно възстановяване.

# 142
Стели, хубаво е, че вече всичко е зад гърба ти Hug Бързо възстановяване  bouquet

# 143
Благодаря момичета!
Вили, всичко ми запазиха - няма загуби, но нервите и психиката ми са разбити, стресът беше огромен!

# 144
Хехе, надникнах при февруарките:

magnoliamm, с термин 14.02, роди бебе Даниел, 4250 гр. и 57 см

Да жив и здрав малкият Даниел!

# 145
  • Варна
Еха-а, честит Даниел на magnoliamm! Да е жив и здрав, с много късмет и чар!

Steli_Meli,  Heart Eyes, важното е, че вече е зад гърба ти всичко и че резултатите са добри! Hug

# 146
Ей, супер за Магнолия, как баш на термин роди и каква хубава дата Heart Eyes
Франческа, опасна си, браво Grinning

Честит юнак, да им е жив и здрав и много да се разбира с батковците си!

# 147
magnoliamm, честито ти момченце, да ви е живо и здраво !!!

# 148
Стели, важното е, че всичко е зад гърба ти.  Hug Hug Hug

Честито бебче на magnoliamm. Много радост да ви носи малкият Дани. bouquet

# 149
Дуци, хич не съм страшна, защото забравих да напиша, че Даниел сее родил на 13 февруари.  Grinning

Общи условия

Активация на акаунт