Родени 2004г.

• 54 310
  • 727
  •   1
Отговори
# 150
Магнолиам, да ви е жив и здрав Даниел!   bouquet

Стели, неприятностите вече да са зад гърба ти! Само хубави неща да ти се случват!  Hug

Зуи, с много неща я занимавам Маги. Оцветяваме; продават тук едни картонени пъзели / така ги наричат / и правим от тях 3Д къща, различни животни, мебели, коли, самолети; уча я да прави картички / миналата седмица подари такива на 4 деца от класа, имаше повод /; правим прически; правим гипсови фигурки и ги оцветяваме; купих картина за оцветяване по номера с акварелни бои и тези дни я почнахме и нея; правим оригами; уча я да пазарува и да ми помага вкъщи / сама изяви желание /; има и други неща, не скучае.

# 151
  • В светлината на слънцето
МАГНОЛИЙКЕ, ЧЕСТИТО ТИ ГОЛЯМО БЕБЧЕ! ДА Е ЖИВ И ЗДРАВ ДАНИЕЛ, МНОГО ДА ТЕ РАДВА, ДА Е НАЙ-СПОКОЙНОТО БЕБЕ, А НА ТЕБ БЪРЗО ВЪЗСТАНОВЯВАНЕ!

Стели, направо изтръпнах като четох през какви мъки си преминала.  Sad По-важното е, че всичко вече е зад гърба ти и че резултатите от хистологията са добри. А стресът бързо ще отстъпи място на по-добри мигове, сигурна съм.  Hug

# 152
  • Плевен
Честито бебече на Магнолийката! Добре, че имаме детективки, да разследват, иначе нямаше и да разберем.

Стели, големи неприятности си имала. Дано всичко е зад гърба ти. В Плевен наистина има много добри специалисти. А клиниката на Горчев е нова и модерна. Ако знаех, че си тук, щях да те посетя. Ти беше споменавала, че ще идваш, но не съм разбрала защо. Embarassed

# 153
  • Страната на чудесата
Честит Даниел на Магнолиам!!! Да е жив и здрав и много щастлив! На тази дата познавам само прекрасни хора родени (мама, милото Laughing)

Стели, радвам се, че всичко е зад гърба ти! Пожелавам ти лесно възстановяване, а за психиката-да извлечеш уроците от тази житейска ситуация-казвам го, защото обикновено когато човек преживее голям трус разбира колко са малко наистина важните неща, заради които си засужава да се ядосва.Пожелавам ти по-малко ядове и повече любов около теб!

# 154
Честито бебче на magnoliamm, да е жив и здрав малкият Даниел, да расте щастливо дете, а на мама бързичко възстановяване Hug  bouquet

Стели,наистина си преминала през много перипетии, важното е, че всичко е зад гърба ти, пожелавам ти бързо възстановяване Peace Hug   

# 155
  • Пловдив
Привет, мамчета!
Аз съм нова в екипа на раждалите 2004, с кака Кремена, родена на 03.02.2004 г. А живот и здраве юни месец, на 13.06.2010 ми е термина, ще ставам още веднъж мама. Казвам се Ваня и съм от Пловдив.
Не съм чела сега назад, но не можах д апропусна една хубава новина - Честито бебенце на Магнолия!!! . Да е живо и здраво.
Като ми се отвори възможност ще се върна да ви прочета.

# 156
  • Пловдив
Стели-Мели - радвам се, че всичко е зад гърба ти Hug Hug Hug
Пожелавам ти бързо възстановяване и скоро да няма и спомен от лошите преживявания  Peace
Много мъка си напатила, но важното е, че всичко вече е наред  Heart Eyes

Магнолиам - да е жив и здрав третия ти син!!! /най-едър излезна нали?/
Да ви радва и да ви прави щастливи   bouquet  bouquet  bouquet
Бързо възстановяване и скоро да си сред нас Peace

Ванюша - добре дошла - вече си в списъка Wink
Лека бременност!
  Peace

# 157
Между другото за пръв път чувам за новородено бебе 57 см Thinking Голям мъж е май Simple Smile

# 158
  • Sofia
Между другото за пръв път чувам за новородено бебе 57 см Thinking Голям мъж е май Simple Smile
Мда, жив и здрав да е големият юнак на мама магнолиам!!!   bouquet   bouquet   bouquet
Дуцка, аз познавам един мъж, който е роден 58 см  #Crazy  bowuu

# 159
Ванюша, добре дошла и от мен.   bouquet

# 160
  • Пловдив
Джони, Благодаря за бързата реакция   bouquet
Момичета, ще ви следя с интерес.

# 161
  • СОФИЯ
Честит Даниел!

# 162
Хехе, Ванюша. Малката е родена на 13 юни.
Добре дошла и от мен.
Дуци, кръщелницата ми се роди половин час след едно 60 см. момиченце, тежащо 6 кг. Даваха ги и по тв-то.

# 163
Магнолиам, честито за големия мъж! Той да те слушка много и ти бързо да се възтановиш!

Стели, ужасно е това, което си приживяла. Но най - важното е, че ти си се възтановила и продължаваш напред с нормалното ежедневие.Дано резултатите от последното изследване да са добри. Praynig Hug

Зуи, Валя сама си играе. Измисля си разни игри, играе на училище. иначе оцветяваме, апликираме, помагами в гответено, подреждането на масата. Играем шах, не се сърди човече, четем приказки.

Вихрогонче, оправихте ли се вече?

Ванюша, добре дошла и лека бременност.

# 164
Франческа, това ми напомня на моето първо раждане.  Mr. Green Теди се роди 2,300 - не много малко, но пък тогава беше най-дребното бебе в "Шейново". Същият ден се роди и един юнак, тежащ почти 6 кила (малко под 6). И той вися около седмица в кувьоз, че имаше някакви проблеми, не помня какви. И след като и двамата бяха извадени най-после от кувьозите, неонатолозите умираха от кеф да ги подредят един до друг - едното кльооощаво и врътливо, другото - пухкаво и спокооооойно. Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт