Родени 2004г.

• 54 325
  • 727
  •   1
Отговори
# 180
chevroleta , проблемът при Марти беше градината. Този месец я смених и резултатите веднага са налице  Laughing ( ноктите имам в предвид) . 

# 181
  • В светлината на слънцето
Браво на Марти!  Hug Наистина е показателна промяната. minimo, картичките са супер!  Peace
Аз вчера подадох документите на Теди за предучилищна.  Grinning За детската градина де. Незнаех, че и за там е нужно да се попълнят куп бумаги.  Thinking

# 182
  • София
Ама как така си подала документи за предучилищна? Не става ли това автоматично след трета група?

# 183
Браво на Марти!  Hug Наистина е показателна промяната. minimo, картичките са супер!  Peace
Аз вчера подадох документите на Теди за предучилищна.  Grinning За детската градина де. Незнаех, че и за там е нужно да се попълнят куп бумаги.  Thinking

Да, и на нас ни искат, но аз все още не съм подала, че не сме ходили на градина от доста време.  Grinning

# 184
И аз си мислех, че е автоматично, но не. Явно дават шанс за избор на родителите. Тоест, ако някой иска да записва детето в училище, да има време да отреагира. Незнам, така си го обясням аз поне.  Thinking За предучилищна в детската градина се попълват два документа - едно заявление- тип молба, на което пишеш дали детето ще остава целодневно или полудневно, и едно друго с данни за родителите и детето. Плюс това искат и копие от акта за раждане на детето. Предават се на учителките и това е. Но и аз много се учудих, защото мислех, че всичко си минава по някакъв вътрешен ред. Thinking

# 185
Минимо, браво на Марти за картичките. )И много е хубаво, че детето се чувства добре в новата градина. Дано да няма повече гризане на нокти.
 При нас пък за сега не са ни карали да попълваме молби за предучилищната група в градината. Ще видим довечера, като отидем да е приберем какво ще кажат. А децата нямат ли занимания и след обяд в предучилищната?  А не е ли направиха предучилищната и в градините и в училищата целодневна? Или аз нещо се бъркам newsm78
Шевролета, добре дошла.

# 186
Днес ще водим Кати на УНГ. От както боледува определено не чува ooooh!
Лепи се буквално за телевизора, усилва го, пита нещо по 100 пъти, а ако не ме гледа, докато й говоря, въобще не реагира.
Стискайте палци, че много съм се притеснила.  Tired

# 187
  • Пловдив
fingerscrossed

# 188
  • Страната на чудесата
Леле ,Франческа ooooh!
Дано всичко е наред, ще стискам палци, а ти пиши после!
И не се притеснявай предварително, в момента има вирус, който предизвиква болки в гърлото и хрема, а на по-късен етап при някои(като при мен, например) и възпаление на ушите и синусите.Не чувах, ама временно, докато не почнах подходящо лечение(и то не е точно нечуване, а все едно ушите са заглъхнали)Надявам се, че не е нищо сериозно при Кати!

# 189
Франческа,  Praynig Дано няма проблем.  Praynig
Имамама, според мен дават варианти за избор - ако родителите са заети през деня да изберат целодневния вариант, а ако не - да се спрат на полудневния вариант и да си прибират детето на обяд. Така си мисля аз де.  newsm78 Аз лично писах целодневния.

# 190
  • София
Франческа, стискам палци, но съм убедена, че е временно. Случва се!

# 191
Днес ще водим Кати на УНГ. От както боледува определено не чува ooooh!
Лепи се буквално за телевизора, усилва го, пита нещо по 100 пъти, а ако не ме гледа, докато й говоря, въобще не реагира.

стискам ви палци , всичко да е временно и да се възстановите..че ви чакаме в групата    bouquet

# 192
Франческа, дано е временно и се оправи бързичко.   fingerscrossed

# 193
Имамама, добре заварила!!! Hug
Франческа, дано да е нещо временно! Не се притеснявай, дори и да се наложи някакво лечение, доколкото знам УНГ-та са ни добри специалисти!Успех! Peace

# 194
Франческа, дано не е нещо сериозно. Стискам палци !!!

Общи условия

Активация на акаунт