Родени 2004г.

• 54 326
  • 727
  •   1
Отговори
# 195
Днес ще водим Кати на УНГ. От както боледува определено не чува ooooh!
Лепи се буквално за телевизора, усилва го, пита нещо по 100 пъти, а ако не ме гледа, докато й говоря, въобще не реагира.
Стискайте палци, че много съм се притеснила.  Tired

стискам ви палци , всичко да е временно и да се възстановите..че ви чакаме в групата    bouquet
на моя позната се оказа,че при същите признаци на детенцето и ,проблемът идва от третата сливица
успех

# 196
Благодаря за подкрепата!   bouquet
Оказа се, че наистина слухът е намален в следствие на възпалението на двете уши. Правиха й тестове с някакъв апарат, предписаха й 5-6 лекарства и в понеделник сме на контролен преглед. Според лекарката няма опасност от трайна загуба на слуха.  Praynig

# 197
  • Пловдив
Франческа  Peace това е добре. Е, кофти е, че ще се пият лекарства, но важното е, че слухът  не е застрашен  Hug

При нас в градината нищо не са казали за декларации. Може би изчакват  newsm78

Нашите готвят в градината тържество. Алекс си ноучи думичките и преди два дни г-жата ми казва "Искаме да му дадем още едно стихче, но той отказва". Питам го защо, а той "Ми няма да ме претоварват я"  hahaha Божеее от сега си търси интересите моя сладур.

# 198
  • София
Франческа, това е малкият дявол. Важното е, че нещата напълно ще се оправят!

Аз вчера питах в нашата градина. Още нямали инструкции и засега няма какво да се попълва за предучилищната.

# 199
  • В светлината на слънцето
Франческа, добре че сте хванали проблема навреме и има лечение. И най-важното - напълно поправимо е. Стискам палци след контролния преглед да пишеш само хубави новини.  Praynig Hug
Джони, и нашите подготвят традиционния си пролетен спектакъл за родители. Ле-ле, как само звучи. Grinning Това е единственото, което правят пред родители. Ще имат пиеска. Както вече ви писах Теди е в главната роля - на мързеливата снаха. Mr. Green И е супер горда. Освен това оня ден ме изненада с едно супер дълго стихотворение за февруари и баба Марта, която го гонела. Направо ме изумих как е успяла да запамети такъв дълъг текст. Grinning

# 200
Франческа, радвам се че ушенцата ще се оправят Hug
да си кажа и аз карах това нещо дали е вирус или не не знам но и аз съм от нечуващите, едното ухо се оправи, сега чакам и другото, явно наистина върлува нещо такова, дано няма повече боледуващи Hug

# 201
lulumba , честита Главна Роля!
ще се гордеете!
При нас май няма да има пиеса  Crossing Arms, а само стихчета учат, всяко по едно, и 3 песни танци.
Никога досега не са й давали главна роля, но те са имали и само 2 такива тържества с роли. Не знам защо така малко. А тя много съвестно си учи и изпълнява всичко мн. добре.
Както и да е, при всяко тържество се разтапям от кеф да ги гледам - мн. са сладки  Heart Eyes

# 202
При нас май не готвят никакво тържество. Учителката им се смени и сега не знам. Питам я моята госпожица, дали няма да има нещо за 8 март, тя нищо не казва. Досега никога не са правили пиеска - все стихчета с песнички! Sad А можеше поне една роличка да изиграе, но уви! lulumba, успех на актрисата!
Джони, искрено ме размя с твоя мъж! Има една такава поговорка - Бунак лозе копае, юнак вино пие! На дъщеря ми на всяко тържество й връчват по две стихотворения, защото е най-бъбрива и милата си "копае си лозето" без дори да й хрумне да протестира!  ooooh!
Иначе нас сега ни мъчат предучилищни страсти. Налага се да сменяме градината и се чудя дали да я местя в нова градина или да я запиша в училище! newsm78

# 203
  • Sofia
Колибри, Дамян ти прилича на Ели!  Hug  bowuu  Flutter  baby_neutral  Heart Eyes Много са красиви и сладки и двамата!

За протокола - аз още си гриза ноктите. Чат-пат спирам. Но след седмици отново започвам... Кофти навик!  Sick  Crazy  #Crazy

Франческа, дано всичко с ушенцата е някакъв временен проблем, и аз стискам палци и се моля за детето ти!  Praynig  Hug   bouquet

# 204
Стели Мели, дано лошото е зад гърба ти и само хубави моменти за напред! Hug

Франческа, стискам палци детенце да се оправи напълно! Heart Eyes

Магнолиам, честито мъжка мамо!  bouquet Да сте живи и здрави всички ,а на теб бързо възстановяване! Hug

Дуци, благодаря за комплимента! Blush Hug...чак пък майстор.. Grinning

То и една Валентинска тортичка малко на куц крак:
http://good-times.webshots.com/photo/2744535840101110711qLBHLD

Много здраве на всички от нас и до скоро! Heart Eyes

# 205
Много красива торта! Не била майстор, ама че си скромна Mr. Green

Холи, покани ме за приятел в Уебшотс ако искаш, че аз не знам как, хем търсих, търсих Crazy

Последна редакция: сб, 20 фев 2010, 17:17 от Дуци

# 206
Дуци, снаха търсиш ли си?

Още веднъж благодаря на всички за подкрепата!   bouquet

# 207
Холи, покани ме за приятел в Уебшотс ако искаш, че аз не знам как, хем търсих, търсих Crazy

....ами и аз не го намирам.. Rolling Eyes Като отида на приятели, никъде няма бутон за покана. Не трябва ли ти да ме включиш като приятел първо? newsm78  Hug

Пепи голям сладур с тез трапчинки! Heart Eyes

# 208
Аааа, Франческа, дай голяма снимка Flutter

Холи, имаше преди, ама къде е сега - не знам newsm78

# 209
  • В светлината на слънцето
Дуци, и аЗ се нареждам на опашката за снаха. Материалът е на аватара ми.  Grinning
Холи, невероятно красива торта.  Peace Ама аз разгледах и другите - ле-ле, какви красоти.  Whistling
Колибри, нашите за първи път правят пиеска с думи. Обикновено е някакъв мини-спектакъл с песни и танци, и задължително сюжет. Но сега явно, защото са по-големи и са решили да ги представят в по-различна светлина. Ще ги видим през март. Grinning А иначе те си правят открити уроци пред родители редовно по извънкласните занятия. През декември и май - по таекуондо, през май и по модерен балет.
Да ви се похваля. Днес бях за първи път в живота си на мамолог. Ура, всичко ми е наред!  Grinning Минах и през мамограф. И много ми олекна, чи тия дни ми беше едно притеснено. А обикновено не се притеснявам от прегледи, ама за такъв... Иначе преди не съм ходила, тъй като ми се подредиха бременност, кърмене, бременност, кърмене, и то не остана кога. А знам, че такъв преглед се прави поне 6 месеца след като спреш да кърмиш. Grinning

Общи условия

Активация на акаунт