Родени 2004г.

• 54 331
  • 727
  •   1
Отговори
# 210
 Laughing ще ги гаджосаме децата бързо бързо Laughing
Пепи пък има едно мини стихче и една реплика за пролетното тържество, обаче аз докато го прочета на глас ми се върза езика  #Silly :
    Ти нали изпреде
    с хурчица чевръсто
    свила и пресука
    мартенички пъстри
.

# 211
Дуци, умопомрачително стихче му се е паднало... успя ли да го научи?
Нашето е двойно по-дълго, но пък доста лесно се помни и казва.

Лулумба, честит ти успешен мамолог! На мен на такъв преди 2г ми откриха на шията възли на щитовидната жлеза  Sad, уж профилактично ми мина с ехографа и по врата и дръъън.... та сега и това ми на главата.... а иначе изобщо не ги усещам...кой знае откога ги имам... и сега вече 2 години знам за тях и пак не ги усещам никак си... сега ще им се решава съдбата, но не смея да ида още на доктор след раждането... а пък знам че е несериозно...  та да знаете, че може да си искате и дам да ви хвърлят по едно очо... че има скрити заряди понякога.

# 212
  • СОФИЯ
ЕЕЕ не се шегувайте с ..."празниците" в ДЗ - има и по-сложни.

# 213
  • Страната на чудесата
 newsm59 на Александър на Магнолиам!!!Да расте здраво и щастливо дете и да помага на мама много за бебе Даниел Laughing
(пу, първа, ла-ла-ла)

# 214
  • Варна
Честит рожден ден на Александър на magnoliamm! Пожелавам му безгрижно детство, здраве и късмет!

Ех, изпревари ме! Laughing

ZuzyM, честит рожден ден и на теб! Бъди много обичана и щастлива винаги!!!

Лулу, браво за главната роля на Теди! Симона също е с главна роля за пролетното (осмомартенско) тържество - тя ще е Снежанка в "Снежанка и седемте джуджета". Много е щастлива от факта и си учи думичките само с татко си, защото за мен трябвало да бъде изненада. Laughing

Дуци, голям сладур е! А пък семейната ви снимка във ФБ е върха! Heart Eyes

Последна редакция: пт, 19 фев 2010, 10:08 от chockolina

# 215

Хайде почерпете се за мое здраве
Ха имам си сърожденник Александър на magnoliamm
Да е жив и здрав палав и умен и мама и тати много да се гордеят с него

# 216
  • Пловдив
Честит рожден ден на батко Александър!!!
Да е здрав, щастлив и усмихнат!!!

На мама - много емоционални моменти с мъжлетата й!

bouquet   bouquet   bouquet   bouquet   bouquet

Лулумба - много се радвам за теб  Hug И аз преди 6мес. бях на ехограф и си спомням с неудоволствие притеснението пред прегледа...но трябва да сме внимателни и да се следим  Peace

Дуци - мноооого пораснал ми се види Пепи - и само какъв хитър поглед си издебнала - браво  Peace
А стихчето наистина ви е засукано  ooooh!

Франческа  Wink много е малка снимката - нищо не се вижда.

Колибри - не отлагай, при първа възможност иди на лекар. Майка ми има същия проблем и знам, че  някои видове "гуша" се лекуват само медикаментозно. Дано при теб не се налага операция  Praynig

Холииииииии не е нужно толкова да скромничиш - тортите са ти РАЗКОШНИ  Wink

Вихрогонче и аз така като теб от малка си гризя ноктите, но уж го преодолях. Сега съм забелязала само при силен стрес се връщам към този гаден навик  ooooh!

Шевролета - и аз като щерка ти все обичах да рецитирам, но мъжете са друго нещо  Joy

При нас в градината вчера ме посрещнаха с декларация за предучилищната. Тъкмо споделих, че нямаме такива  hahaha
Но само декларация - нищо друго. Лулумба - при вас много документи искат  newsm78

Нашето тържество ще е на тема Принцеси. То в нашата мъжка група преобладават принцовете, но ... това е друга тема.

Чоко - как се устискваш да не присъстваш на репетициите  newsm78

Охооо още една рожденничка   bouquet
Зузи желая ти здраве, щастие и мноооого любов!!!
Също така и вълнуващи пътешествия!

# 217
Zuzy, Ч.Р.Д. Пожелавам ти да си много здрава, обича, щастлива и желана!

Ч.Р.Д. и на Александър! Весело детство и много безгрижни и гри!

# 218
Честит рожден ден на Александър, щастливо детство му пожелавам  bouquet Hug
Zuzy, честит рожден ден и на теб,с пожелонша за много щстливи мигове Hug Hug  bouquet

# 219
  • В светлината на слънцето
Охооо, днес си имаме два рожденика  Heart Eyes

MAGNOLIAMM, ЧЕСТИТО ТИ ПОРАСНАЛО МОМЧЕ! ДА СТАНЕ ОЩЕ ПО-ГОЛЯМ И СИЛЕН, И ДА БЪДЕ НАЙ-ДОБРИЯТ БАТКО НА СВЕТА!

ЗУЗИ, ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН! ПОЖЕЛАВАМ ТИ ДА ГО НАПЪЛНИШ С УСМИВКИ И КРАСИВИ МИГОВЕ, КОИТО ДА ПРОДЪЛЖАТ НЕ ДО СЛЕДВАЩИЯ, А ПОНЕ ДО 100-ИЯ ТИ РОЖДЕН ДЕН!

Аз се пробвах да ви намеря из нета стихотворението на Теди, за да видите за каква поема става дума, но нещо не успях. Не се сещам за заглавието, затова. Но довечера като се прибере и ще я строя до мен да ко каже дума по дума, и ще го открием. Mr. Green

# 220
Магнолиам, честито ти пораснал малък мъж. Много да те радва, да е много силен и послушен. И безгрижно детство му пожелавам!!!

ЗузиМ, ЧРД бъди много обичана, щастлива и нека късмета, любовта и здравето никога да не слизат от раменете ти!!!.

Лулумба, браво на Теди за главната роля. Много е хубаво това, че си отишла на преглед при мамолог.

Чоколина, браво и на твоята Симона за главната роля на тържеството.
И в нащата градина децата ще имат 8 мартенско тържество. Мойта ще играе ролята на теменужка. И ми се оплаква в къщи, че има най малко думички. Сега подготвят и някакво тържество на тема - Майка България, но то сигурно няма да е с родители, още нищо не са ни казали. Тази година имаха за първи път и коледно тържество с родителите.

Франческа
, добре че всичко е минало и детето бързо се оправя.
Холи, тортата е много хубава и сигурно е и много вкусна.
Дуци, това стихче е кратко но е трудно за запомняне. Прилича ми на скоропоговорка.

# 221
Стихчето му е отврат всъщност, все повече започвам да го осъзнавам Crazy
Благодаря за комплиментите за Пепи, на мама щурата глава Crazy

Като малка и аз си ядях ноктите, но една приятелка на майка ми с дълъг червен маникюр(в лице приличаше на Круела ДеВил) ми каза, че ако другата седмица ноктите ми не са като нейните лошо ми се пише. Ей, казвам ви, от тоя крокодил имах ужасен страх и спрях да си ги ям Joy

Честит рожден ден на Александър на Магнолия! Да е жив и здрав и все така чаровен Heart Eyes
Зузу, честит рожден ден и на теб! Хубав празник!

# 222
  • СОФИЯ
Честито на рождениците!

# 223
Честит рожден на порасналите деца! Да са усмихнати, будни и много много здрави! newsm59
Днес отново попитах моята дива щерка, не готвят ли празненство за 1 март, за 8 март - знам ли! На което тя ми каза, че ще имат за първи март. Беше толкова конкретна, само защото баща й я напорти, че е видял как дават стихче на едно от дечицата, когато я е взимал. Попитах я, дали тя си има стихче и тя ми каза че си има, но си го знае. След това ми изрецитира едно ужасно дълго стихотворение, в което нещо ми се стори познато. Дуци, вашето стихче беше част от цялото стихотворение на моята госпожица. Shocked Кога го е научила нямам предства! Повече не ми даде никакво инфо! Очевидно детето не смята да си пренася проблемите от работата /б.а. градината/ вкъщи! Mr. Green

# 224
  • В светлината на слънцето
шевролета, и при нас така стана. Теди изведнъж ми стовари това дълго, дълго стихотворение и аз направо се изблещих. Shocked

Общи условия

Активация на акаунт