Родени 2004г.

• 54 332
  • 727
  •   1
Отговори
# 225
  • В светлината на слънцето
Черпяяя, днес Теди е именичка!

ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН И НА ВСИЧКИ ДРУГИ МАЛКИ И ГОЛЕМИ ИМЕНИЦИ! ЗДРАВЕ И КЪСМЕТ ДА ИМ НОСИ ИМЕТО!

И ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА АЛЕКС НА МИХАЙЛОВА!

# 226
МНОГО ЦЕЛУВКИ ЗА ТЕДИ ЗДРАВЕ И УСПЕХИ  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 227
  • Sofia
Много красива торта! Не била майстор, ама че си скромна Mr. Green
Понеже не съм показвала Пепи скоро:
Тук имаше снимчица на Пепи, която махнах по молба на Дуци!
Холи, покани ме за приятел в Уебшотс ако искаш, че аз не знам как, хем търсих, търсих Crazy

Леле, Дуцка!  Mr. Green Той Пепи одрал кожата на баща си бе!  bowuu  Sunglasses

Последна редакция: вт, 23 фев 2010, 17:20 от vihrogonche

# 228
  • СОФИЯ
ЧИД на Теди!

# 229
Чесит имен ден на всички именници и специално на Теди!    bouquet

Хехе, като гледам пролетният ден е прокудил всички извън форума.  Laughing
Кати тази вечер за първи пък ще спи на така да се каже чуждо място- при леля си, и ми е ужасно притеснено.
Преди малко ме успокояваше по телефона, че щяло да ми мине като си поплача малко.  Mr. Green

# 230
  • Плевен
Честит имен ден на Теди!
Честит рожден ден на порастналите дечица! Умни, здрави и щастливи да са ни.

Лилумба, акриса ли си?

# 231
ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА ТЕДИ и всички именници! Много здраве и да си носите с гордост името! Hug  Hug Hug

# 232
Честит имен ден на Теди и на всички именници. lulumba, да ти е здрава и усмихната, а името й винаги да се споменава с любов и само по хубави поводи от всички! Two Hearts
Франческа, каквото и да ти кажат тук, детето хубаво те е успокоило! Аз така и не мога да свикна, когато Еми я няма вкъщи. Толкова рядко й се случва да спи другаде, че когато това стане ми е много празно. Къщата опустява и имам чувство, че ще започна да се блъскам в стените. В такива моменти си казвам, че в крайна сметка това е полезно за нея, защото така ще види друг модел на семейство, взаимоотношения....Не че ми става по-малко тревожно, ама поне подържам някаква мисловна дейност. Ако и това не помогне, ти си поплачи малко и ще ти мине!  Wink Hug

# 233
Честит имен ден на Теди!!!
Бъди много щастливо дететнце и нека всичките ти мечти се сбъднат.

# 234
  • В светлината на слънцето
Момичета, благодаря ви за хубавите пожелания, толкова сте мили всички  Hug Hug Hug
Мен ми е малко тъпо днес. Абе с две думи - от всичките поканени дойде само дядото на Теди. А тя беше подготвила изненади, беше рисувала за всеки картичка, абе...много тъпо стана. Поне да се бяха обадили да предупредят или да измислят някакво извинение от куртоазия. Всъщност единствено кръстниците й още преди дни се извиниха, че ще минат друг ден, защото той е в командировка, а тя не кара кола и е с малко бебе, и не върви да се лашка по таксита. Най-тъпото дойде от братовчед ми, когото децата обожават и го чувстват като вуйчо (аз и мъжа ми нямаме братя и сестри). Изведнъж жена му реши да си покани колежка на гости точно в същия час. Дори не се сетиха да се обадят да честитят имения ден на детето, подсетила ги леля ми чак вечерта и то беше едно дежурно... Tired Абе яд ме е, че Теди много се натъжи, а аз буквално нямах време да отреагирам по никакъв начин. Ще измисля утре нещо, но няма да е същото, за съжаление. Confused
валка, това съм завършила, да. Но от мноооого години работя по първата си специалност. Културен редактор съм.

# 235
  • Варна
Я в края на деня и аз да се включа. Wink

ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА ТЕДИ!

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА СЪГРУПНИКА  Mr. Green НИ АЛЕКС!

Лулу, и аз бих се ядосала на твое място.... Confused Ама че хора.

# 236
  • СОФИЯ
 lulumba,
кофти работа...аз...как бих се справила в твоята ситуация не знам. Мн е индивидуално. Не че би било полезно, но...вторият ми непоклатим принцип в живота е НВН=не вярвай на никого. Първият е спокойствие, а третият достойнство.

# 237
lulumba, сви ми се сърцето като прочетох поста ти! Миналата година на моето дете пък никой дори не му се обади за именния ден. Ние празнуваме на 30 май, когато е св. Емилия. Можеш да си представиш как детето се надяваше и чакаше някой да му чистити. Мисля, че никога идеята за масово убийство по особено мъчителен начин  не ми е била толкова близка. Спомням си, че тогава с баща й я хванахме и и казахме, че понеже искаме да е щастлива, нека каже къде иска да отидем и какво да правим - ако иска ще обядваме торта, после ще ходим до Хиполенд, ще купуваме балони и ще вечеряме бонбони. Лошото е, че малкият беше прясно бебе и не ставахме много за каквито и да било изненади. Освен това накупихме най-различни лакомства и я изпратихме да черпи в градината /един -два дена след именния ден/, поне там да има парти детето! Много ми е мъчно за Актрисата, но съм сигурна че ще й направиш хубав празник!  Peace

# 238
Почерпете се за мое здраве.
Днес остарях с още една година!

Много мъчно ми стана като прочетох за проваления празник на Теди. Заведете я някъде днес.  Hug

# 239
  • Плевен
Франческа, честит рожден ден! Само хубави неща да ти се случват.

Лулу, гадничко. Имай едно наум за тези хора друг път.
Виктор не знае кога има имен ден и роднините не знаят. Обикновено научаме чак в градината от някоя леля, която го е чула по радио или телевизия. Аз се изстрелвам до най-близкия магазин да купя почерпка и така. Миналата година черпихме пролетта и в началото на зимата - двоен имен ден.  Wink А в къщи импровизираме. Party

Общи условия

Активация на акаунт