Родени 2004г.

• 54 334
  • 727
  •   1
Отговори
# 240
Лулумба, да ти е жива и здрава Теди Hug
Дано бързо забрави за вчера. Понякога децата не изживяват нещата като нас.

Франческа, честит рожден ден! Все така свежа бъди Hug

# 241
Днес остарях с още една година!
Франческа, Честит Рожден Ден! Пожелавам ти много сбъднати мечти и всичко най-хубаво!   bouquet   Гледам...не си остаряла много...  Wink
Честит Рожден Ден и на Велимира! Да расте здраво и щастливо дете!   Gift

# 242
  • СОФИЯ
Честито на празнуващите!

# 243
Лулумба, да ти е живо и здраво момичето, празници много да посрещате и без никакви разочарования за Теди

Франческа, честит рожден ден !!!

# 244
Честит имен ден на Теди, на патерица Hug  bouquet
Франчека, честит рожден ден, да си жива и здрава и много щастлива Hug  bouquet

# 245
  • В светлината на слънцето
ФРАНЧЕСКА, ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН! ОТ ЗДРАВЕ ДА ТИ ОМРЪЗНЕ, НА КЪСМЕТ ДА СЕ НАСИТИШ, ЛЮБОВ ДА ПОЛУЧАВАШ С ПЪЛНИ ШЕПИ И НА ЩАСТИЕ ДА СЕ НАРАДВАШ!

Днес поправихме нещата. Попитах я къде иска да отидем и тя беше повече от скромна - поиска си едни дребни бонбонки и джънгъл-животинче с памперс. И само повтаряше, че няма начин да не й се падне бебе-рисче с розов памперс. И точно това й се падна. Grinning Забрави бързо вчерашните неволи. Ех, защо и възрастните не умеехме така бързо да забравяме неприятностите. Blush
Още веднъж благодаря на всички за хубавите пожелания.

След дълго ровене успях да намеря стихотворението на Теди.
Ето го  Mr. Green

Кой ще стигне първи при децата?
Тича Малък Сечко, крета Баба Марта...
Малък Сечко Февруари
Баба Марта изпревари.
В лед и студ скова земята,
върти тръни по полята.
Вежди от ледунки смръщи
и децата прати в къщи.
Сняг и студ открай докрай.
Спят на топло всички мечки,
стоите вкъщи, пийте чай
край разпалените печки.
Баба Марта се разлюти.
Грабна тя чепата сопа.
Февруари ще натупа,
Нека само го докопа!
Сън не мигна Баба Марта.
Сън не мигна,
но го стигна.
И започна тя веднага
Малък Сечко да налага.
Що децата са ти сторили,
Та по къщите затвори ги?
Удря не прощава Марта.
Той цървулите си стяга:
Ох, ще ме пребие старата!
Трябва бързо да се бяга...
Марто, скъпо ще ти струва!
Ала Баба Марта бие,
бие и не се шегува,
бие и не си поплюва...
Мисли тъжно Февруари:
Всеки месец трийсет дни е.
Ала гледай проклетия!
На – животът ми на косъм.
Сторих двадесет и осем дни,
но стига вече.
Бягай братко на далече!”
Крачолите си запретнал,
гащи и цървули стегнал,
бяга, бяга Февруари...
Марта удря дето свари!
И когато го прогони,
спря се Марта уморена,
гледа пролетните клони
и тревицата зелена
Към децата се обръща:
Хайде, да ви няма вкъщи!

# 246
  • Плевен
 Shocked
Браво на Теди.   smile3501 Кой е помагал, за да го научи?

# 247
И аз се оцъклих Shocked Браво на детето!

Моят син ме хвана да му правя куклен театър по никое време. Сложих ги със сестра му да спят, аз седя и лепя тук мечо пуховци и др. на клечки и картони, режа, кълцам. Известна съм, че съм с две леви ръце забравих да спомена Laughing

# 248
Там е работата, че и аз като я чух за първи път, останах ей така Shocked Явно някоя от учителките е помагала. Но у дома изобщо не е ставало дума за стихотворение. Е, казваше си разни стихчета, които са в рамките на приличната дължина. Ама с това направо ни скри шапките.  Crazy

# 249
Лулу, честита ти Теди именничка!
Не се натъжавайте - важно е, че й е минало и че е забравила!
Наистина е имало за какво да ви е тъпо, след като не са ви предупредили навреме, че няма да присъстват гостите...
Затова аз пък имам друг принцип, да нямам никога големи очаквания и да импровизирам. Особено на партита ... Ели е родена през август, когато всички деца са на почивки някъде и всяка година, приятелчетата й едва се събират, защото все са на почивки. Затова никога не си налагаме, че ще правим някакъв велик купон, просто както се случи - който е тук, както дойде  - за щастие винаги се получава спонтанно хубаво - последния път нямахме дори къде да се съберем и отидохме в кино арена - дойдоха истинските й другарчета от форумската тема 2004 - точно 4 деца, но си изкараха вълшебно  Grinning Heart Eyes.
А за именния ден - ние си празнуваме - винаги измисляме нещо и правим празничен деня - а кой ще се обади и дойде - както се получи. Важно е настроението в семейството да е на 6 и детето да се чувства празнично и че любимите му хора ликуват заедно с него... а ако се сетят и другите - добре дошли!  Grinning Heart Eyes
Сега пък както второто ми дете се казва Дамян - познайте колко хора ще се сещат за именния му ден... след като никой дори не знае кога е. Но ние ще го правим достатъчно празничен този ден - а той сам по себе си е прекрасен - 1 юли - денят на изгрева  Grinning

# 250
  • Пловдив
Лулумба ... домъчня ми за Теди.
Нямах достъп до форума събота и неделя, затова със закъснение - да е честит именния  ден на Теди, много здраве и късмет! Радвам се, че й се е паднало точно бебенцето рисче, което е очаквала  Hug
А стихчето е доооста дългичко - браво!

Франческа -   bouquet  bouquet  bouquet
Много щастие, любов и здраве ти желая!

Дуци - тренирай, тренирай и накрая ще задобрееш в правенето на кукли  Wink

Колибри аз от теб разбирам, че Дамян има имен ден  Embarassed

Ако съм пропуснала някой от празнуващите, моля да ме извини   bouquet

# 251
Благодаря за пожеланията!

Браво на Теди! Голяма е умница!

# 252
Колибри, аз съм така със сина - роден е началото на август и познай тогава колко хора има в София. Mr. Green Но за него съм си подготвена и винаги организирам нещата така, че да се случи интересно. Миналата година например, изобщо нямаше други деца на рождения му ден, но нито той, нито кака му усетиха това - направихме си страхотно тържество. Просто този път не очаквах и затова бях неподготвена. Нищо де, ще знам за друг път да имам винаги резервни варианти. А и важното е, че на Теди вече й мина. Сега е в треска за рождения си ден, до който има само 3 седмици. Mr. Green

# 253
Здравейте и от нас. Валя пък е нещо болна- червено гърло и педиатърката ни каза, че може да е трета сливица . И понеже си нямаме тука специалисти в града и ни препоръча да отидем до Варна  Confused Някой може ли да ми каже кои са специалистите във Варна за такива проблеми ? Трябва да е някой доктор специалист по УНГ. Иначе детето сега не е на градина,баба и е гледа и тя е много щастлива.
Ето една снимка
http://www.facebook.com/photo.php?pid=154822&id=100000478371281

# 254
  • В сърцата на четирима мъже/е,може и малко повече да са:-)))/
Здравейте и от нас,
Вече сме си в къщи с малкият -голям ДАниел  Grinning Grinning  Така като гледам засега водим първенството по най-дълго бебе/ все още се чудя,къде точно се събраха  в мен 57 см, и 4,250 кг  Crazy   От мен да знаете - размера има значение  Crazy Mr. Green  Как излязоха тези колограми и сантиметри  няма да разказвам, само ще кажа че боля.о да, боля много, мислих си,че като е трето ,ще ми се размине, но не би - и този път си родих с епизотомия, и този път си болеше, но така се радвам,че тази болка не се помни - иначе не бихме раждали тези прекрасни деца, а след тази болка -настъпва най-хубавата победа - това, че си дала живот на най-прекрасното бебе на света  Peace 
При мен имаше някои усложнения след раждането, нали си имам тежка желязодефицитна анемия, та ми преливаха желязо по няколко пъти на ден, само че от това взех че си направих тромбофлибит на ръката, от там едни температури,едни трески, едни антибиотици, едни инжекции в дупето - абе чудесии, не ми стигаше раждането, ами и това - нооооооо, и това мина, сега съм добре, и се наслаждавам на третият си принц в къщи Grinning 
Батковците са очаровани от Дани - постоянно искат да са с него,да си играят с него, да го целуват и гушкат,понякога малко прекаляват,ама то не бе любов,не бе чудо  Mr. Green  Лудницата е пълна, но е страхотна лудница - пълна къща със деца, и когато вечер всички заспят,след бурни игри и закачки/включващи и крясъци,бой със саби,и сръдни,но това си е част от филма Mr. Green /,та когато заспят и тримата седя и си ги гледам, и си мисля - тези тримката от мен излязоха,и аз/ние/ сме отговорни за това да бъдат щастливи  Peace

Общи условия

Активация на акаунт