Родени 2004г.

• 54 085
  • 727
  •   1
Отговори
# 600
Ех , че хубави новини прочетох тука!
Лулумба, браво на вас, че всичко лошо се е разминало. Да нагушкаш хубаво малкия Алекс.

[color=red]Маймп[/color], да ти е жива и здрава новата щерка. Много да ви радва цялото семейство. На тебе бързо възтновяване.

А за предучилищна или училище за сега въобще не мисля. Варианта - оставаме си в градината да караме предучилищна.

# 601
  • Пловдив
Момичета, благодаря на всички за идеите за феичката на зъбките    bouquet
И браво за хубавите новини, с които ни радвате   Hug

# 602
Благодарности за пожеланията към Поли
Ето и малко снимки,който иска да ги види
http://emakj.snimka.bg/children/poli.482119

# 603
Момичета, които пишете и в други отчетни, мога ли да ви помоля да пуснете линк към тази тема: http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=481625.0 в отчетната си? Благодаря ви от сърце  bouquet

# 604
Благодарности за пожеланията към Поли
Ето и малко снимки,който иска да ги види
http://emakj.snimka.bg/children/poli.482119

Супер е рожденичката! Много е сладка. Пу-пу!

Дуциии, как ме е яд.  Close  Утре ще имаме гости за обяд.

# 605
Може и през седмицата, ако се уговорите с Калина, за студиото.

# 606
  • В светлината на слънцето
Дуци, къде се намира студиото на Калина?  newsm78 При толкова фотографи около мен, на Сашко нямам нито една студийна снимка.  Embarassed Ако обаче ми е далече, за да мъкна двата змея, ще дойда в Борисовата. Дано само не ми мине котка път, че на предното снимане в последния момент ми сервираха разни гадни изненади.  Thinking Ей, сега ще метна темата в отчетни, август 2007.

# 607
Лулу, близо е до Мол София, но не мога да кажа точен адрес, хем съм била Crazy

# 608
Ще си запиша телефона и ще взема да звънна. Thinking Не ми е близо определено (аз съм в "Гео Милев"), но евентуално с такси може да успеем да се придвижим (колата ми е без акумулатор и съм направо с вързани ръце Twisted Evil). Ако не се организираме обаче, ще дойдем в Борисовата - тя поне ни е по-лесна за придвижване.  Peace Само дано нещо не ме изненада утре, че си знам - реша ли нещо предварително и все ще се намери какво и кой да го прецака. Crossing Arms

# 609
Ми то в студиото май е със записване, не знам точно, но бая народ за там се гласи май Thinking На всяка цена звънни да видиш какво е положението.

# 610
Ооо, аз задължително ще звъня първо, няма да тръгна ей така.  Grinning Хайде, пък може утре и да се видим край езерото.  Heart Eyes

# 611
Miamp, честита дъщеричка и тук! Да ви е жива и здрава Вяра! Много хубаво име!   bouquet
Лулумба, радвам се, че не е нещо сериозно!  Hug
Дуци, хубав блог! Simple Smile

# 612
Мдааа, кой казва, че при децата няма сатурнова дупка?  Thinking Има, има и то огрооомна. Тази сутрин Теди ми се събуди кашляща и сополива. ooooh! Взехме крути мерки и се надявам до понеделник да е добре. Но пък е направо непоносима. Хич не е за описване. Въпреки това днес си получи подаръка - мечтаното колело и беше на върха на щастието. В крайна сметка купихме едно от Хиполенд (май е българско), защото има отпред кош и в него щяла да си вози котките. Crazy
Малкият вече куца доста по-леко, а на момента даже забравя.  Grinning
Много ме е яд, че на това хубаво време не можахме да дойдем в Борисовата. Но си знам - река ли нещо да планирам предварително, все се проваля, както и щом си пусна отпуска, на втория ден съм се тръшнала от нещо болна и така е до последния. Няма справедливост на тоя свят, ей. Crossing Arms

# 613
Здравейте момичета.   Hug 

Ние най-после се завърнахме от Шумен. Снега много кофти ни изненада и не можахме да се приберем 10 дена . Едва вчера отвориха прохода, през който минавам.... ooooh!
Но децата бяха доволни от непредвидената дълга ваканция   Laughing

Толкова много сте изписали.  Laughing  Утре ще ви чета , като ги разпратя на градина и у-ще.  Blush

Радвам се , че пак имам нет   Praynig  Весел ден на всички   Hug

# 614
  • В сърцата на четирима мъже/е,може и малко повече да са:-)))/
Дуцка, гледам добра работа сте свършили със снимането.Поздравления още веднъж за идеята ти Hug  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт