Родени 2004г.

• 54 083
  • 727
  •   1
Отговори
# 615
  • Варна
Лулу, много се радвам за добрата новина! Heart Eyes Да не ти казвам, че изтръпнах, като прочетох от какво се опасяваш, още отначало, като написа за двете много лоши възможности - племенникът на една приятелка се раболя от левкемия и първите симптоми бяха точно накуцване и болки в крачетата; първо за това си помислих... Sad
Дано Теди оздравее до РД! Praynig

Дуци, браво за блога - страхотни снимки! Hug

# 616
  • В светлината на слънцето
Дуци, браво, страхотно добро дело сте направили.  smile3501 Още ме е яд, че ни се провали идването.  Twisted Evil Нищо, ще преведа направо парички. Peace
При нас положението днес е мааалко по-добре. Теди се оправя бавно и славно, надявам се до утре вече да е добре. Гадното е, че хич не я свърта вътре, но съм отсякла - ако иска да оздравее, никакво излизане!  Naughty Малкият вършее яко и вече хич не помни, че му е имало нещо на крака. Днес дори успя да натроши стъклото на един шкаф на парчета.  Crossing Arms

# 617
Момичета, Вики заминава на 7ми, имаме още време, така че ако някой иска снимки - да свирка Hug

# 618
Момичета, Вики заминава на 7ми, имаме още време, така че ако някой иска снимки - да свирка Hug

Ако в събота-неделя пак правите нещо ще се присъединим (да не чуе рогатия само, че... Twisted Evil).

# 619
Това, че Вики пътува на 7-ми лично за мен е добра новина - ще има време и ние да се включим . Тази събота нямахме възможност, но за следващата дано вече всичко е ок!  Peace

# 620
Надявам се да правим, защото остават около 12 000 лв за пълен курс на лечение Shocked
Но все пак който е изтървал и иска да се включи, може да звънне на Калина, писала е в темата, тя има фотостудио и всеки ден приема.

# 621
  • София
След кратка пауза, понеже бях в командировка, отново съм тук и веднага попадам на най-страхотната новина - Лулумба, ужасно се радвам, че всичко при вас се е оказало толкова просто и леко! Hug

Честито на Поли на голяма патерица!

И да ви се похваля и да ви благодаря едновременно - Инфлуцидът се оказа страхотно нещо! Малката изобщо не прихвана, а на Ивета й мина за 2 дни. Още не мога да повярвам.

Сега кофтито е, че мен ме мъчи една упорита кашлица - по-скоро суха, отвреме навреме отхрачваща, но определено чувствам дразнене горе в гърлото или в трахеята може би. Някакви идеи за илачи, че отида ли на лекар, антибиотика не ми мърда!

# 622
Черпяяяя - днес мъжът ми е рожденик.  Grinning

Клер, да не е от сух въздух в жилището?  newsm78 На мен често ми става така - даже оня ден се съдрах от кашлица, и след като метнах една мокра кърпа на парното, и нещата се оправиха. Иначе за дразнеща кашлица аз лично вземам (тоест смуча) през 2-3 часа бонбонките със салвия на д-р Тайс. И за един ден се оправям. Много са добри за такива случаи. Пробай, ако не помогнат, поне няма да навредят.
Дуци, ако намеря кой да ми доведе децата до работата, ще звънна на Калина. Дано мъжът ми има тази седмица по-ранно приключване, че иначе той работи до късно и няма начин. Thinking

# 623
  • Страната на чудесата
Лулу, да ви е жив и здрав рожденника! Да ви обича, да бъде щастлив с вас и вие с него и нищо никога да не нарушава хармонията помежду ви!

# 624
  • София
Ще ги пробвам тия бонбонки със салвия!

Лулумба
, да ти е жив и здрав! Да те обича, да те носи на ръце и да сте заедно до дълбоки старини!

# 625
Лулумба, да ти е жив и здрав съпруга!!!
Бъдете много щастливи цялото семейство!!!

# 626
Клер, аз обикновено прибягвам до бонбони Кофлет - голяма гадост са - има в тях канела, черен пипер..... Sick, обаче ми помагат и аз не знам как! newsm78 Другото, което взимам е нео-ангин. Доколкото знам там има някакво антибиотично вещество /или пък да беше в Трахизана?! Thinking Стискам палци, бързо да ти премине!
Лулумба да ти е жив и здрав мъжът, много да ви слуша и да ви глези! Да ви създава само приятни емоции и да ти помага много и във всичко!   bouquet

# 627
  • В сърцата на четирима мъже/е,може и малко повече да са:-)))/
Лу, да ти е жив и здрав любимият  bouquet  bouquet Ама вие как сте се подредили - днес таткото,утре щерката Mr. Green Mr. Green

# 628
  • Пловдив
Лулумба да е здрав и щастлив мъжа ти и да сте все така задружни и обградени с хубави мигове!!!  bouquet

# 629
  • София
Момичета, извинявайте, че така нахълтвам в темата ви, но ми трябва мнение за 3та група на 36 ОДЗ Пеперуда в Дружба 1, София. Много ми трябват отзиви за учителките там - ако не ваши, то поне на познати. Много ще съм ви благодарна, защото ми се ще да преместя дъщеря си там /сина ми е на ясла там/...
Предванително ви благодаря Hug

Общи условия

Активация на акаунт