Родени 2004г.

• 54 082
  • 727
  •   1
Отговори
# 630
Момичета, извинявайте, че така нахълтвам в темата ви, но ми трябва мнение за 3та група на 36 ОДЗ Пеперуда в Дружба 1, София. Много ми трябват отзиви за учителките там - ако не ваши, то поне на познати. Много ще съм ви благодарна, защото ми се ще да преместя дъщеря си там /сина ми е на ясла там/...
Предванително ви благодаря Hug
Виж тук:
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=429840.msg12513932;topicseen#msg12513932
Темата е от миналата година. Що не питаш в "Нашите деца", в Ясли и Детски градини?! Peace

# 631

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН на Теди.  Весел и незабравим празник с  много подаръци.........

Лулумба , честото и на вас    bouquet

# 632
  • Варна
Честит рожден ден на Теди! С Мони й пожелаваме безгрижно детство, здраве, късмет и много усмивки!!!

# 633
Честит рожден ден, Теди! Бъди жива и здрава! Весели игри и безгрижно детство!

# 634
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ТЕДИ! ДА Е МНОГО ЗДРАВА, ЛЪЧЕЗАРНА И ЩАСТЛИВА! ДА ИМА МНОГО ПРИЯТЕЛИ И ДА ПЕЧЕЛИ СИМПАТИИТЕ НА ХОРАТА СЪС СЪЩАТА ЛЕКОТА, КАКТО ГО ПРАВИ МАЙКА Й! ЛУЛУМБА, ЧЕСТИТА РОЖДЕНИЧКА И ВЕСЕЛ ПРАЗНИК! newsm59  ura

# 635
  • Страната на чудесата
Честит Рожден Ден на Теди! Здраве, щастие и много късмет пожелавам на нея и цялото и семейство!

# 636
  • Плевен
Честит рожден ден на Теди! Пожелавам й весело и безгрижно детство.

Последна редакция: вт, 16 мар 2010, 11:31 от valка

# 637
  • В сърцата на четирима мъже/е,може и малко повече да са:-)))/
Честит ден-ден на Теди  bouquet Здрава,щастлива и много усмихната да е  bouquet Лу-Наздраве  bouquet  bouquet

# 638
  • София
Лулумба, да ти е жива и здрава рожденичката! Да е весела, щастлива и много да те радва! Hug

# 639
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ТЕДИ! ВЕСЕЛО ДЕТСТВО И МНОГО БЕЗГРИЖНИ ИГРИ!

# 640
Честит рожден ден на Теди, да расте здрава, весела, усмихната и чаровна  nbirthday

# 641
  • В светлината на слънцето
Ехааа, изпреварихте ме.  Heart Eyes Благодаря на всички за пожеланията  Hug Hug Hug Много ви обичаааааам  Hug Hug Hug
Хайде сега да черпя за рожденичката.

# 642
  • Пловдив
Лулумба да ти е честита шестгодишната принцеса Теодора!!!
Да е здрава, щастлива, усмихната, одухотворена и чаровна!!!
Много подаръци да получи и страхотен купон да й спретнете!!!

За мама:

# 643
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА КРАСИВАТА ТЕДИ!!! ДА БЪДЕ ВЕСЕЛО И ЗАСМЯНО ДЕТЕ, ДОБРА КАКА, МНОГО ДА ОБИЧА МАМА И ТАТИ, А ИГРИТЕ Й ДА СА ИЗПЪЛНЕНИ СЪС СМЯХ!!!

ЛУЛУ, ЧЕСТИТ ПРАЗНИК И НА ТЕБ И ТВОЕТО СЕМЕЙСТВО

# 644
Честит рожден ден на Теди. Нека усмивката никога не слиза от лицето и.

newsm59 newsm59 newsm59

Общи условия

Активация на акаунт