Честит рожден Теди!!!
Много здраве, щастие, приятели, игри и най - вкусната торта!!!

Рожденият ден вчера мина уникално хубаво. Довечара ще кача снимки от празнуването в градината и в клубчето. В клубчето се бяха събрали 17 деца и беше невероятно весела лудница.
Много съм доволна от театъра, който поръчахме - комбинация от кукли, живи актьори и с участието на децата. Актрисата, която водеше спектакъла ("Красавицата и звяра") така заплени и омагьоса децата, че те в един момент направо спряха да дишат. Но после си наваксаха с дивеене. Мисля, че Теди ще помни дълго точно този рожден ден. Толкова хубав и весел беше. Очите й просто грееха.
И получи страшно разнообразни и хубави подаръци, беше на върха на щастието. На финала от превъзбуда и емоции заспа почти мигновено, щом главата й докосна възглавницата. 
, но пък малко уважение и стимул няма да навредят. Аз съм изморена вече от борба - за майчинство, за място в детската градина, за място в училище, за място да мина с количката, абе - "борбата е безмилостно жестока ..- какво тук значи някаква си личност..."

Някои вероятно не помнят, но по татово време имаше ергенски данък - за онези, които нямат брак, пък са навършили 18 години.
Така че данък дете хич не би изглеждало нереално за някои болни мозъци. Просто не са се сетили още, гадовете.