Родени 2004г.

• 54 296
  • 727
  •   1
Отговори
# 120
  • Sofia
магнолиам, имаш и от мен силно стиснати палци и големи прегръдки  Peace  Praynig  Hug

# 121
  • В сърцата на четирима мъже/е,може и малко повече да са:-)))/
магнолиам, имаш и от мен силно стиснати палци и големи прегръдки  Peace  Praynig  Hug

Благодаря ти много Hug Радвам се, че при вас нещата се развиват положително Hug

Аз след малко отивам на концерт на Алекс от народните танци Grinning Grinning Вълнението му е голямо, от дни се говори за това, приготвят се обувки, чорапки, костюми - ей, 6 годишният танцьор на мама Grinning Grinning Grinning
Онзи ден репетирахме и в къщи - представете си ме мен, с огромният корем, как тропкам ръченица, и се въртя около Алекс,който е седнал на земята Mr. Green Mr. Green Гледката беше уникална, но детето много му хареса,че мама танцува с него, и поиска и бис - те тва е положението,  Mr. Green Mr. Green А сега му казах, че се радвам да гледам концерта, преди да съм родила, и Алекс предложи да родя в залата - така всички щели да видят нашето бебе Crazy Crazy Crazy

# 122
magnoliamm, леко раждане!

# 123
  • В светлината на слънцето
А сега му казах, че се радвам да гледам концерта, преди да съм родила, и Алекс предложи да родя в залата - така всички щели да видят нашето бебе Crazy Crazy Crazy

Това наистина би било запомняща се поява на бебе.  Joy

# 124
Привет мацки! Hug Нямам време да пиша, но чета чат-пат. Crazy Принцесата иска само на ръце и мама не може дори да сготви. Много цунки на всички и надявам се сте здравички! Heart Eyes

Днес Ема става на един месец и ви черпим за Здраве! Grinning Ето я и нейната торти4ка! Grinning

http://good-times.webshots.com/photo/2345794720101110711nXUMWj

Магнолиам, много стиснати палци и от мен! Леко раждане и здраво бебенце! Hug

# 125
magnoliamm , стискам палци и ти желая леко раждане! Всичко ще е наред!  Peace

И аз като Холи, дундуркам и нямам много време за писане, но ви чета  Grinning. Май ни отмина коликовия период, но още си реве бебо, не знам дали просто не е сменил начина на рев... вече съм позабравила отпреди 5г. как беше, но си припомням с пълна пара.  Crazy

# 126
Холи, честита месечинка. Ти ли си майстор на тези торти? Браво!

# 127
  • СОФИЯ
Дея сменИ гаджето и аз  Twisted Evil
Веско й е верен от яслата. Хайдук - ОК не одобряваме, но поне познаваме семейството.
Стивън-Рос от преди два дни - ОК също не одобряваме.
"Еее какво толкова бе Мамо, ти все едно съм ти родила внуче. Ние само се целуваме."

# 128
Холи, честита ви месечинка!  Hug
Мама САННЯ, hahaha
При нас има вярност и то каква. Теди като беше болна и нейният възлюбен така страдал, че отказал да ходи на градина, защото "нея нямало да я има вечеееее там... newsm45". Либоф голяма са двамата.  Grinning

Последна редакция: сб, 13 фев 2010, 18:08 от lulumba

# 129
  • соросоиден либераст и умнокрасива евроатлантическа подлога
Как занимавате децата вкъщи ? Споделете разни хитринки и игри, че вече съм се изчерпала и се чудя как да го отвлека от филмчетата ... Дуци, лулумба, магнолиам, благодаря ви  Grinning ...

# 130
Зуи, откакто малкият стана супер общителен и вече не ме искат в компанията си.  Mr. Green Даже си затварят вратите, за да не се месим в игрите.  Grinning Естествено, после подреждането е голяяяямо.  Crazy Иначе моите и двамата не налитат на филмчета. Дори понякога умишлено се опитвам да им пусна нещо, само и само да успея да подредя и да ги метна по леглата. Теди единствено се заплесва по каналите на татко си (тоест всичко що е научно-популярно по тв-то, дори в момента е отворила една ей такава уста срещу едни тигри и направо не диша). Откъм разни занимателни игри хич не ги бива и двамата. Нещо не ги вълнуват.  Thinking Теди много рисува, Сашо - строи или ремонтира. Това последното обикновено върви ръка за ръка с последващ ремонт от наша страна. Mr. Green Много обичат и двамата да танцуват. dancing

# 131
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА КОЙ КАКВОТО ПРАЗНУВА ДНЕС!

Дали си имаме вече бебе?  Heart Eyes

И ПОНЕЖЕ Е СИРНИЦА, ДА ВИ ПОИСКАМ ПРОШКА. АКО СЛУЧАЙНО СЪМ НАРАНИЛА ИЛИ ОБИДИЛА НЯКОЯ ОТ ВАС, ТО ДА ЗНАЕТЕ, ЧЕ Е БИЛО НЕВОЛНО!

Последна редакция: нд, 14 фев 2010, 12:32 от lulumba

# 132
Зуи, Честито Бебче!!!   bouquet Heart Eyes

Холи, чудесни торти!!! Браво! Честита Рожденничка!

Прошка, Вино и Любов! Ха, Наздраве!  Heart Eyes Mr. Green

# 133
  • Sofia
Честит ТРОЕН празник, милички   chef  Heart Eyes   bouquet
Ако има нещо, с което съм ви засегнала или обидила - моля да ми простите!
Аз ви давам своята прошка (макар че няма за какво де)  Hug

Тази вечер хубаво вино да се лее,
много любов да се прави,
хората да си простят за всичко през годината!

П.П. Ужас - Алекс вдигна висока Т - в момента има 40.1 градуса по Целзий!!!  Sick

# 134
  • Плевен
Честит празник на всички - днес има за всеки - любов или  вино, а защо не и заедно. Wink
Вики днес ни поиска прошка от мен и баща си. Малко го беше срам, но го преодоля и даже ми целуна ръка. Каза, че сме били като в "Листопад". Там си целували ръцете постоянно. Crazy

Вихрогонче, дано скоро да овладеете тази висока температура. Много е 40 градуса дори и за възрастен човек. Има едни капки "Хексалгин" точно за такива спешни случаи.

Общи условия

Активация на акаунт