Родени 2004г.

• 54 114
  • 727
  •   1
Отговори
# 495
  • Страната на чудесата
Момичета,честит празник!
Ние нямаме празнична програма, на тренировки сме с дребната и вечерята ще е импровизирана(само торта поръчах отвън) пилешка пържола и салата.
Ммм, кой купуваше информация за Франческа Mr. Green, която по случайност ми е съседка Wink

# 496
Франческа Салиери, да не би да живееш в "Младост"1?

Ние пък ще ходим на кръчма с приятели.

Ммм да. Ще ти драсна едно ЛС.

# 497
  • софия
Честит празник на всички майки

# 498

Ммм, кой купуваше информация за Франческа Mr. Green, която по случайност ми е съседка Wink

на мене пък Клер ми е съседка  hahaha  Joy, а  Франческа си знае кво ми е  Joy

# 499
  • В светлината на слънцето
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК! НЕКА ТОЗИ ДЕН БЪДЕ МНОГО СПЕЦИАЛИН ЗА ВСИЧКИ ВАС И НЕКА НЕ БЪДЕ САМО ВЕДНЪЖ В ГОДИНАТА, А ДА ПРОДЪЛЖАВА ЦЯЛА ГОДИНА!

Днес ние ще сме си у дома и на рибка. Плюс торта. Вчера правих две торти. Втората - по неволя, след като блатът на първата бе нахапан от двете домашни мишлета. Mr. Green Ааа, и след нахапването, Теди ме пресрещна с мазен поглед и думите: "Мммм, много вкусно беше". Thinking Та се наложи спешно да правя друга торта от налични материали, а блатът остана за закуска под формата на кекс. Mr. Green

Последна редакция: пн, 08 мар 2010, 17:19 от lulumba

# 500
  • Страната на чудесата
.............. Ааа, и след нахапването, Теди ме пресрещна с мазен поглед и думите: "Мммм, много вкусно беше". Thinking Та се наложи спешно да правя друга торта от налични материали, а блатът остана за закуска под формата на кекс. Mr. Green

Сладурчета Laughing
Ако ни дойдете на гости, ще ви черпим прясна еклерова торта newsm53

# 501
  • В сърцата на четирима мъже/е,може и малко повече да са:-)))/
Честит празник момичета - да бъдем живи и здрави, добри майки ,истински жени , и онази обединяваща сила,  събираща цялото семейство край камината/не че имам камина, ама не върви да кажа,около парното,нали Mr. Greenbouquet  bouquet  bouquet

# 502
  • Пловдив
Честит 8 март дами   bouquet
Да сте винаги обичани и желани  Hug Hug Hug

Гледам квартална агитка се заформила  Wink Искам и аз  Peace Младост я попознавам малко  Embarassed
Ще ви свирна когато дойда  Heart Eyes

Шевролета   bouquet да ти е здрав Кики и много да ви слушка, а за партито - не го мисли той и без това нищо няма да помни. На следващото ще се реванширате  Laughing

Ние сме в трескава подготовка за 10-ти и някак днешния ден малко го загърбваме... Но получих сутринта още в леглото любимите ми фрезии и 2 картички от момчетата ми. Разтопиха ме  Mr. Green

Лулу- дано майка ти вече е добре  Praynig Ние изкарашме кофти вирус с конюктивит и аз от уши закачих малко... Дано това е за годината - да сме се отчели с болестите.

# 503
Фрезиите и на мен са ми любими, ето какво ми подари моят мъж и аз веднага - щрак Laughing

Честит празник на всички! Бъдете много обичани и ценени жени и майки Heart Eyes

# 504

Гледам квартална агитка се заформила  Wink Искам и аз  Peace Младост я попознавам малко  Embarassed
Ще ви свирна когато дойда  Heart Eyes

е свате , за тебе  винаги си добре дошла   bouquet
колкото до фрезиите и на мене са ми любими

Дуци, много хубав букет си получила , пък за снимката да не говорим... майстор си   bouquet

# 505
  • В светлината на слънцето
Дуци, толкова истинска снимка, че чак у дома се усети уханието на любимите ми фрезии.  Hug
Джони, майчето се стабилизира и за моя огромна радост днес изключиха лошите варианти. Praynig Ама се бях сериозно изплашила. Confused

# 506
  • София
Ей, "Младост", щом се затопли времето, да спретнем купон по съседски?

# 507
  • Варна
Явно сме се събрали все любители на фрезии. Grinning И аз получих букет от фрезии и лалета, много хубаво ми стана, пролетно, за компенсация на гадните виелици навън... Confused

Дуци, страшна снимка, браво! Ставаш все по-добър фотограф, много ти се кефя на произведенията! Heart Eyes

Тържеството на Мони в градината е утре, нямам търпение вече. Simple Smile

# 508
Хаха, това си мислех и аз, но за общонаборски.
Може да се срещнем някъде из Борисовата. С това метро ще е удобно на всички.

lulumba, радвам се, че при вас има добри новини.

# 509
Хаха, това си мислех и аз, но за общонаборски.
Може да се срещнем някъде из Борисовата. С това метро ще е удобно на всички.

l

Освен на нас от провинцията.  Mr. Green Ама нищо, лятото може една МОРСКА среща да направим.

Общи условия

Активация на акаунт