Родени 2004г.

• 54 102
  • 727
  •   1
Отговори
# 510
  • Варна
Освен на нас от провинцията.  Mr. Green Ама нищо, лятото може една МОРСКА среща да направим.

Ти пък, провинция. Нали знаеш, че провинция е всичко, което е далеч от морето Wink

# 511
Ооо, ние почиваме само на Черноморец, а както знаеш пътят за там минава през Бургас.  Mr. Green

Лале, Чоко, абе, ако ми стискаше до сега да съм се преселила някъде из черноморския градски ареал.
Пусти мерак да живея в Бургас, Варна, а в краен случай в Пловдив.

# 512
Ооо, ние почиваме само на Черноморец, а както знаеш пътят за там минава през Бургас.  Mr. Green

И ние там ходим на плаж, така че идеално  Hug Уф, хайде да идва лятото, че ни умори вече тази зима.

Ти пък, провинция. Нали знаеш, че провинция е всичко, което е далеч от морето Wink

Laughing Вярно. bowuu

# 513
Лале, Чоко, абе, ако ми стискаше до сега да съм се преселила някъде из черноморския градски ареал.
Пусти мерак да живея в Бургас, Варна, а в краен случай в Пловдив.
Аз и двата града ги овършах след Софията. Малко повече от година във Варна / Маги там се роди /, 2 години в Бургас. Бързо ги взимам решенията, особено щом се налага.  Laughing А и така сега всеки си има град: мъж ми- Бургас, аз- София, Маги- Варна, Ясен- Монреал. Simple Smile

# 514
Ние навремето направихме опит да поживеем във Варна. Мъжът ми работи предимно там и отидохме при него. За съжаление се оказа, че влажният въздух не понася на моята  малка "шопкиня". Върнахме се и по спешност влязохме в белодробното на МА с астматичен бронхит. Миналата година отидохме лятото с идеята да си постоим там поне 1-2 месеца - на втората седмица Еми се разкашля и пак се прибрахме бързо-бързо в София. Добре, че бяхме взели инхалатор, та разминахме болницата.  Да видим това лято дали ще имаме късмет. Praynig

Лулумба, хубаво е че нещата са се оправили!
Джони,  Hug! 10-ти е утре! Да разказваш!

# 515
  • Страната на чудесата
Аз и двата града ги овършах след Софията. Малко повече от година във Варна / Маги там се роди /, 2 години в Бургас. Бързо ги взимам решенията, особено щом се налага.  Laughing А и така сега всеки си има град: мъж ми- Бургас, аз- София, Маги- Варна, Ясен- Монреал. Simple Smile

Ей, Вери, вие сте направо интернационално семейство Wink
Сега ако смениш Монреал с друг град там обаче още baby_neutral Wink

# 516
Пламче, никога не се знае. Simple Smile По принцип не мислим да се заседяваме тук в Канадско. А и с бройката на децата не сме приключили.

Аз и друг път съм казвала, но от трите града Варна най-много ми липсва. Може би всичко е свързано със спомени, не знам....След като отидох в Бургас, прескачах често до Варна. Усещах особен заряд там, който ми липсваше в другия морски град.

# 517
  • Варна
Пламче, никога не се знае. Simple Smile По принцип не мислим да се заседяваме тук в Канадско. А и с бройката на децата не сме приключили.

Аз и друг път съм казвала, но от трите града Варна най-много ми липсва. Може би всичко е свързано със спомени, не знам....След като отидох в Бургас, прескачах често до Варна. Усещах особен заряд там, който ми липсваше в другия морски град.

Аз пък обратно - Бургас си ми е на сърцето, ужасно ми липсва, много ми е трудно да свикна тук във Варна. Tired И ние сме от различни градове всички  Laughing и не сме приключили с децата, та за третото трябва да намерим подходящо място. Wink В България няма друг град, в който бих искала да живея, та може би в чужбина някъде... Simple Smile

# 518
  • Страната на чудесата
Варна е прекрасен и уникален град и за мен!
Вери, преди 2 седмици бяхме там и снимахме много, ще кача няколко снимки тук специално за теб тези дни.
А за децата се радвам-като гледам какви прекрасни ви се получават, грехота ще е да спрете до тук Wink

# 519
Пламче, благодаря и за снимките предварително и за хубавите думи! Simple Smile

# 520
  • В светлината на слънцето
Бройте още един глас за Варна.  Peace Леля ми живее във Варна, направо съм влюбена в този град. Ако имаше начин, бих живяла там. Уви, работата - и моята, и на мъжа ми, не го позволява. Thinking
За общонаборска среща съм винаги готова. Където кажете - Борисовата, "Младост"... Grinning
Ех, и аз ви се радвам за желанието за още деца. Бях се страшно навила за трето, но нещо се поотказахме. Thinking

# 521
Трето след около 10-на години.  Grinning

# 522
  • Страната на чудесата

Лесно им е на девойчетата, нали разполагат с цялото време на света Whistling

# 523

Лесно им е на девойчетата, нали разполагат с цялото време на света Whistling

О, девойче бях. Почти на 30 съм.  Tired
Но третото след десет години ще се яви като Ренесанса в живота ми.

# 524
  • София
Срещата 100% ще я направим, ама нека малко се нормализира това време!

Общи условия

Активация на акаунт