Родени 2004г.

• 54 098
  • 727
  •   1
Отговори
# 540
  • Плевен
Честит рожден ден, Алекс! Весел, умен и добър да порастнеш.
За Алекс за мама

# 541
Честит рожден ден на Алекс!
Добър ученик да станеш и много да радваш мама и тати!!!

# 542
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА АЛЕКС! ДА Е МНОГО ЗДРАВ, МНОГО ВЕСЕЛ, МНОГО УСМИХНАТ И ЛЪЧЕЗАРЕН! ДА ТЕ СЛУША, ДА ТЕ ОБИЧА И ДА ТИ ДАВА МНОГО ПОВОДИ ДА СЕ ЧУВСТВАШ НАЙ-ГОРДАТАТА МАЙКА НА СВЕТА!

Клер, доколкото знам Инфлуцид не е чисто хомеопатичен продукт. Водят го смесен, т.е има и лекарствено вещество. Така че спокойно можеш да си даваш другите лекарства. На дъщеря ми много добре й действаше. Давала съм й Инфлуцид и Тонзилид /или Тонзилопрен - не помня точно как се казваше, но беше от същата серия/ - имало е случаи, в които сме разминавали ангините с тези лекарства, а тя като цяло не се влияе от хомеопатични продукти. Дано бързо се оправите! Стискам палци!

Аз защо чух нещо, че Патиланци май не бил вече Патиланци. Май имал нови собственици.... newsm78 Не знам обаче дали е вярно или е партенка! Thinking

# 543

Аз защо чух нещо, че Патиланци май не бил вече Патиланци. Май имал нови собственици.... newsm78 Не знам обаче дали е вярно или е партенка! Thinking

ами не знам кой го стопанисва, но последния път когато ходихме , приди 1 месец си функционираше като Патиланци , независимо кой му събира приходите  Thinking

# 544
wily, това е добре! Най-вероятно аз не съм разбрала! Ние отдавна не сме ходили  - може би от половин година, ако не и повече. Лошото е, че не мога да се сетя с кого говорих наскоро за Патиланци, та да "ъпдейтна" информацията. Thinking

# 545
  • В светлината на слънцето
И ние отдавна не сме ходили в "Патиланци". За последно бяхме там през октомври май. newsm78

# 546
ние бяхме там на рожден ден , и майката на рожденника сподели, че вече не работи всеки ден..но пък събота и неделя лудницата си е същата, така че си остава вариант за забавление..не че прибягвам често до него..че ми удря много в джоба, пък и определено ме мързи да се разкарвам до там предпочитам кварталната градинка..не че и Патиланци не ми е в квартала ..та така...споделих   Peace

# 547
Честит рожден ден на Алекс, да е жив и здрав и много щастлив Hug  bouquet
Честито на всички празнували през изминалата седмица Hug и Честит осми март на патерица на всички мами Hug  bouquet

Аз не съм влизала тези дни , но да дам отчет на 01.03. Баба Марта ни донесе едно малко мартениче, роди се малкото ни съкровище Данаил, та сега малко не ми остава време за форума, но ще наваксам....

# 548
  • Sofia
Дуци, невероятни снимки - ти сама ли ги правиш?   bouquet

# 549
Не сама, с фотоапарата smile3534

Забравих да ви кажа Пепи какъв номер ми спретна вчера. Събуди се сутринта треперещ. И аз го питам какво ти е, днес няма да ходиш на занималня, тук ще си останеш. И той казва да, по-добре да си лежа цял ден. Много се изплаших, нещо нетипично за него е това да лежи. Вече мисля как ще звъня на лекарката ни и какво ще й обяснявам и отивам тихо на пръсти да го погледна и той в момента, в който ме видя започна да трепери. Веднага ми стана ясно, че ме мами, скарах му се и му казах, че съм му сърдита, че ме лъже и цяла лекция на тема лъжи и се врътнах. Той преди това си призна, че лъже, де.
Все съм чувала, че деца се правят на болни, кой корем го боли, кой глава, ама от къде му хрумна това треперене, изкара ми ангелите ooooh!

Вчера снимах едно бебче на 11 дни, толкова миличко и как ме наведе на бебешки мисли Mr. Green

# 550
Калиии, честито бебче! Да ви е жив и здрав!  Heart Eyes

# 551
Честито на Алекс!     bouquet

Желая му много здраве и късмет!  Sunglasses

# 552
  • В светлината на слънцето
КАЛИ, ЧЕСТИТО БЕБЕНЦЕ! ДА ВИ Е ЖИВ И ЗДРАВ, И МНОГО КРОТИЧЪК! МНОГО, МНОГО ДА ВИ РАДВА! ЕХ, ЧЕ И ХУБАВА ДАТА СИ Е ИЗБРАЛ МАЛКИЯТ ДАНАИЛ!

Момичета, стискайти ни палци.  Praynig Утре със Сашко ще ходим по доктори, че взе да накуцва с едното краче и се усилва. Ох, дано не е нещо сериозно.  Sad  Praynig

# 553
Лулу,  fingerscrossed Дано всичко е наред!  Praynig

# 554
Лулу, стискам!

Кали, сменяй лентичката, че подвеждаш хората Mr. Green
Честит бебок, да ви е жив и здрав, много да ви радва!

Общи условия

Активация на акаунт