Къде в Пловдив??? - 10

• 68 159
  • 745
  •   1
Отговори
# 525
Момичета, къде в Пловдив продават най-хубавия и качествен паркет /и ламинат, и естествен/...?  Simple Smile
Нашия ламинат е препоръчан от строител. Немски е, магазина е срещу Бриколаж, от другата страна на булеварда, навътре в уличката.

И нашият е от там, но не съм доволна. Не е само до магазин. Във всеки магазин има и добри и недотам добри. Аз се подлъгах по техните препоръки, че щом е за спалня може да бъде от по-тънкия, да ама спалнята е северна и познайте - дори конденз имам през зимата върху паркета. Ако имате възможност вземете си истински паркет.
Мъжът ми каза, че нащият паркет май също е на фирма Таркет. Ние за сега нямаме проблеми, но не знам какъв точно е на дебелина. Помня, че за 3 стаи, едната от които не е голяма, излезна около 1000лв с монтажа. За естествен паркет също трябва да се внимава, че нашите имат един на квадрани шарки и се поразлепиха отделните парчета.

# 526
Здравейте, търся от известно време куфар с козметика но не намирам никъде, искам да направя подарък на жена ми за 8 Март и за рожденият и ден , че и той е тогава и все още не успявам да намеря.Моля, ако някой знае ,къде в Пловдив продават такива куфарчета да помогне.Благодаря Ви предварително

В старата тема един мъж пита това,някой ако знае,аз не се сещам  newsm78

# 527
от Бонжур ми обещаха ,че ще получат тази седмица но се оказа , че не получиха  newsm78

# 528
Сестра ми търси да купи двустаен апартамент или гарсониера лукс, без значение квартала, само да не е Изгрев.
Пуснала е обява, ходи на оглед с агенции, но все пак реших да питам и тук...
Нека си вземе списание " Пловдивски имоти" - продават го на всяко павилионче за вестници и струва 0,40лв - в него има хиляди обяви, няма начин да не хареса нещо Peace

# 529
Тук има много обяви,ама щом ходи с агенции,все пак вижте http://www.imot.bg/

И тук http://ads.plovdiv24.bg/cat4.html

Последна редакция: чт, 04 мар 2010, 18:10 от Eli83

# 530
Момичета, ще има ли Великденски благотворителен базар

# 531
  • Лондон/Пловдив
И нашия паркет е на Таркет и съм доволна малкия играе с колите блъска стърже и няма драскотина по него .Като го избирахме взехме висок клас за да не стане на нищо за една две години ,имам спомен за хола и спалнята 700лв .

# 532
  • Пловдив
Здравейте, търся от известно време куфар с козметика но не намирам никъде, искам да направя подарък на жена ми за 8 Март и за рожденият и ден , че и той е тогава и все още не успявам да намеря.Моля, ако някой знае ,къде в Пловдив продават такива куфарчета да помогне.Благодаря Ви предварително

Аз си купих страхотно от интернет-в последствие се оказа,че фирмата е от Пазарджик  Peace   

http://www.intelfarm.com/?cid=234

# 533
  • Пловдив
Здравейте!
Търся тъмно син костюм -панталон и сако.Ще се използва като работна униформа , затова трябва да е възможно най-класическо и ако може  евтинко Laughing

# 534
  • Пловдив
Може ли и на мен на ЛС адрес/телефон за парфюмите  Praynig

И на мен  Wink

# 535
  • Пловдив

Аз си купих страхотно от интернет-в последствие се оказа,че фирмата е от Пазарджик  Peace   

http://www.intelfarm.com/?cid=234

Има подобни в Бонжура-някъде по Коледа ги гледах,не беше голям избора

# 536
Здравейте!
Търся тъмно син костюм -панталон и сако.Ще се използва като работна униформа , затова трябва да е възможно най-класическо и ако може  евтинко Laughing
Пробвай в Микстар (срещу Кукления театър или на Иван Вазов) Peace

# 537
  • Майничка
Здравейте!

Дамски или мъжки?

Освен Микстар, бих проверила в "Мерелин" за мъжки (до пешеходния мост, под Дома на модата и красотата) и в "Сета" (в Маркет центъра над Кастело и в Гранда), както и в "Лапет" (на Заимов до фриз. салон и с/у Дома на младоженците) - за дамски. Жалко че Галинел затвориха, там имаше страхотни попадения от намалените. А, и "Вили стил" (в Халите след Брабантия и на Вазов с/у митницата).

# 538
е, как затворили?
аз бях чула, че са се преместили отсреща където беше заведение на 2 етажа
но пък хептен да са затворили - сигурно ли е?
а за микстар си права - там е имало неща на безподобно ниски цени - вярно не е качество, но кадифено яке за 19 лв си е подигравка направо, а после се оказа, че съм го носила 4 години близо

# 539
  • Майничка
Ще се радвам, ако е така. Laughing

Общи условия

Активация на акаунт