Къде в Пловдив??? - 10

• 68 164
  • 745
  •   1
Отговори
# 510
  • тук-там
Някой да знае къде продават боя за коса на Крамер в Пловдив- зарибиха ме от другата тема пък не ми се чака с доставка. Sad

# 511
  • Пловдив
Някой да знае къде продават боя за коса на Крамер в Пловдив- зарибиха ме от другата тема пък не ми се чака с доставка. Sad

Провери в магазин "Зара" ,мисля ,че съм си купувала от там, но беше одавна и не съм много сигурна.

# 512
  • Пловдив
Момичета, къде в Пловдив продават най-хубавия и качествен паркет /и ламинат, и естествен/...?  Simple Smile

За естествен паркет не знам, но за ламинат препоръчвам магазин Лиа - имат голямо разнообразие като цветове и цени и са супер коректни и бързи с монтажа. Ние взехме на Егер, но да си призная го подбрах по цвят.  Peace

# 513
Момичета, къде в Пловдив продават най-хубавия и качествен паркет /и ламинат, и естествен/...?  Simple Smile
Нашия ламинат е препоръчан от строител. Немски е, магазина е срещу Бриколаж, от другата страна на булеварда, навътре в уличката.

# 514
Още един глас за Лия  Peace - купувала съм немски и съм доволна както от качеството на продукта, така и от монтажа им.

# 515

За естествен паркет не знам, но за ламинат препоръчвам магазин Лиа - имат голямо разнообразие като цветове и цени и са супер коректни и бързи с монтажа. Ние взехме на Егер, но да си призная го подбрах по цвят.  Peace

Покрепям ... и нашият ламинат е от Лиа - единият е Кроношпан, другият е на фирма Кендл - Kaindl ... последните се правят в Полша.
Баш вносителите на последната фирма имат малко магазинче от страната на Бриколаж, там цените са малко по-ниски от Лиа ... забележи обаче, че техните цени на тази марка са с монтаж.

# 516
Нашия ламинат е препоръчан от строител. Немски е, магазина е срещу Бриколаж, от другата страна на булеварда, навътре в уличката.

Там не са ли Дани 96?

# 517
Благодаря на всички, които се вкл. относно паркетчето...   bouquet

# 518

Там не са ли Дани 96?
Мъжът ми не помни името Simple Smile Помни само горното описание Simple Smile

# 519
  • Пловдив
Нашия паркет е на Таркет-мн.сме доволни.Купуван е от този магазин с/у Бриколаж.А за естествен паркет фирма "Артистико"са най-добри Peace

# 520

И нашият е от там, но не съм доволна. Не е само до магазин. Във всеки магазин има и добри и недотам добри. Аз се подлъгах по техните препоръки, че щом е за спалня може да бъде от по-тънкия, да ама спалнята е северна и познайте - дори конденз имам през зимата върху паркета. Ако имате възможност вземете си истински паркет.

# 521
И аз съм на мнение,че по-добро от естествения паркет няма. Peace

# 522
  • Пловдив
Моята съседка няма интернет и ме помоли да ви попитам къде може да намери най-евтино АМ на Милупа, по-точно Милумил,че педито е препоръчал за бебенцето й? Flutter

# 523
Здравейте,можете ли да ми препоръчате добър масажист за лечебен масаж?

# 524
  • Пловдив
Аз съм ходила в спортния диспансер.Може да попиташ на регистратурата, за какво точно ти трябва и да ти препоръчат.Аз си носех и чисти чаршафи от къщи, защото базата е стара и нямах вяра на техните постелки, но рехабилитаторите си разбират от работата Peace

Общи условия

Активация на акаунт