Къде в Пловдив??? - 10

• 68 401
  • 745
  •   1
Отговори
# 165
[Също и Мола - магазина на Лакост и на Гес.

Като стана въпрос за Guess,да питам нещо: Онзи ден в един детски център две майки си говореха,че едната купила детски блузки на Гес с къс ръкав,били страхотни цветове, с надпис отпред и ги взела по 9 или 10 лв,а имали оригинален етикет за 19,50 долара. Ще ме светне ли някой къде да ги намеря? Очевидно не са от Мола.

В Мола няма въобще детско на Гес. Детското на Гес е много качествено.
Детското на Бенетон в момента е на много добри цени - дънки по 39 лв, потничета където пролетта съм ги гледала в Италия по 20 евро, бяха по 14 лв, бодинца, явно Бенетон са свалили цените цялостно като марка.

Аз имам 2 въпроса:
Някой знае ли каква е разликата между обикновените Памперси и тези Премиум Кеър? И заслужава ли си да се купува Премиум Кеър?
Къде в Кичук Париж, район Южен, се получават актовете за раждане? На същото място ли е където бяха бараките улицата срещу Билла? Или са ги преместили в новата сграда до Районното?

# 166

Като стана въпрос за Guess,да питам нещо: Онзи ден в един детски център две майки си говореха,че едната купила детски блузки на Гес с къс ръкав,били страхотни цветове, с надпис отпред и ги взела по 9 или 10 лв,а имали оригинален етикет за 19,50 долара. Ще ме светне ли някой къде да ги намеря? Очевидно не са от Мола.
Предполагам, че от магазинчето на Гладстон са ги взели. От колата видях блузки на Guess на витрината. Това магазинче продава на сносни цени маркови дрешки. Мисля, че и в подлеза на Тримонциум е техен магазина

Миналата седмица  от същото магазинче на Гладстон взех за 14-годишната ми племенница такава блузка с къс ръкав в сиво. Цената й беше 9,50 лв.

# 167
  • Пловдив
Каспър,акта за раждане се взима от новата сграда на общината-срещу районното.Като ходиш си извади и удостоверение за родените от теб деца за помощта за раждане-600 лв.
Памперсите Премиум Кеър били по-попивни,хипоалергични и въобще най,най.Трябва да пробваш,за да видиш дали ще ви допадат.Лично според мен не си струват.

# 168
Каспър,акта за раждане се взима от новата сграда на общината-срещу районното.Като ходиш си извади и удостоверение за родените от теб деца за помощта за раждане-600 лв.
Памперсите Премиум Кеър били по-попивни,хипоалергични и въобще най,най.Трябва да пробваш,за да видиш дали ще ви допадат.Лично според мен не си струват.

А всички ли имат право на такава помощ?
И от там да искам удостоверение и после къде да го подам?

Видях, че тази разлика в цената на памперсите е почти 2 пъти и затова се зачудих... Вече съм излезнала от този кръг, обаче този път го карам много по-лежерно. Вярно било това, че за второто дете претръпваш и гледаш по-отгоре на нещата.  Joy

# 169
  • Пловдив
всички имат право на тази помощ.отиваш в социалните-срещу Била с
-удостоверинето за родените от теб деца
-молба по образец http://www.econ.bg/content/files//29.doc
-двете лични карти
-оригинален акт за раждане,който ще задържат 1 седмица социалните.не ламинирай акта,преди да си взела помощта

ако доходът на човек ви е 350 лв бруто,имаш право и на детски надбавки

# 170
Каспър за тези памперси четох в На пазар, че не си струват. Даже се оплакваха момичетата, че били по-зле от обикновените.

А тази помощ не беше ли по-малка? Иначе на всички се полага. Но мисля, че се ходи в социалните в района където жевееш.

# 171
Каспър за тези памперси четох в На пазар, че не си струват. Даже се оплакваха момичетата, че били по-зле от обикновените.

А тази помощ не беше ли по-малка? Иначе на всички се полага. Но мисля, че се ходи в социалните в района където жевееш.
За 1во дете е 250.. за 2ро е 600 Simple Smile

# 172
всички имат право на тази помощ.отиваш в социалните-срещу Била с
-удостоверинето за родените от теб деца
-молба по образец http://www.econ.bg/content/files//29.doc
-двете лични карти
-оригинален акт за раждане,който ще задържат 1 седмица социалните.не ламинирай акта,преди да си взела помощта

ако доходът на човек ви е 350 лв бруто,имаш право и на детски надбавки
Само да добавя за еднократната помощ-необходими са и копия на удостоверенията за раждане на всички деца,родени от майката,както и копие на документ от банката с №наIBAN (като за болнични)ако искаш помощта да бъде преведена по банков път.

# 173
  • Пловдив
от къде взимате кашите на вашите бебета, немога да намеря безмлечна, оризова и без глутен каша, само на висвиталиса ли има, аптеките направо са като обрани нищо нямат....

# 174
от къде взимате кашите на вашите бебета, немога да намеря безмлечна, оризова и без глутен каша, само на висвиталиса ли има, аптеките направо са като обрани нищо нямат....
По всички хипермаркети Simple Smile - и в Санито, и в Кауфланд, и в Метро .. Зависи на коя марка търсиш Simple Smile ама навсякъде ги има..
От аптеката пък е последното място, където ще е сетя да търся каша  Crazy

# 175
  • Пловдив
По всички хипермаркети Simple Smile - и в Санито, и в Кауфланд, и в Метро .. Зависи на коя марка търсиш Simple Smile ама навсякъде ги има..
От аптеката пък е последното място, където ще е сетя да търся каша  Crazy
Ами аз от 3 години съм тук в едно пловдивско село с тенденцията като си довършим къщата в града да си дойдем отново и като видях зор с храненето два дни и незнаех къде да кажа да търси мъжът ми каша да започна лека полека да захранвам, че ми намаля кърмата ooooh!

# 176
Да помагаме за кърмата  Wink (пиши ми ако искаш на лични или на скайпа)  Peace

# 177
  • Пловдив

Предполагам, че от магазинчето на Гладстон са ги взели. От колата видях блузки на Guess на витрината. Това магазинче продава на сносни цени маркови дрешки. Мисля, че и в подлеза на Тримонциум е техен магазина
Верно ли? Нали за "Принцеса Алисия" става въпрос? Че аз го знам това магазинче,даже ми е любимо и по едно време ги проверявах всяка седмица,защото имам много добри попадения от там-суйтчъри на Дизел,дънки на Масимо Дути,дънкови поли на Зара и т.н.Найстина са им много добри цените!  Peace Сега като почнах работа отдавна не съм минава,но ще ги проверя още утре.Даже в подлеза на Тримона ми е по-удобно.Супер! Много ти благодаря!  bouquet

# 178
Еее, стига с тая реклама, де.

# 179
Момичета, предложете ми фирми , които правят римски щори и пердета ... от змейковица вече имам една идея ... но от повече не боли.
Благодаря.

Общи условия

Активация на акаунт