Къде в Пловдив??? - 10

• 68 388
  • 745
  •   1
Отговори
# 180
Еее, стига с тая реклама, де.

Проблем ли имаш нещо?
Да не е лъжа
Магазинчето е много хубаво, това на Гладстон, другото не го знам и не знам дали имат връзка, стоката е подбирана с вкус и написаното е истина.
Ще отида да си взема и аз една блузка на Гес, щом за 14 годишни има и на мен ще стане  Joy

# 181
Момичета, предложете ми фирми , които правят римски щори и пердета ... от змейковица вече имам една идея ... но от повече не боли.
Благодаря.
Римски щори май навсякъде където има пердета правят. За пердета - Тач, 2-та магазина на Отец Пайсии, един на главната малко преди халите, Бюти Хоум, един в Кършака и т.н. Ние след 2 месеца без пердета, от 1 седмица вече имаме в хола и спалнята Simple Smile

# 182
Благодаря много ... ще проверя още утре.

# 183

Проблем ли имаш нещо?
Да не е лъжа
Магазинчето е много хубаво, това на Гладстон, другото не го знам и не знам дали имат връзка, стоката е подбирана с вкус и написаното е истина.
Ще отида да си взема и аз една блузка на Гес, щом за 14 годишни има и на мен ще стане  Joy

Никой не е казал нищо за магазинчето, и аз съм пазарувала оттам ... има хубави момичешки неща. Но е явно че мамата е собственик  .... а за реклама човек си плаща. Ти би трябвало по-добре да знаеш. Peace

# 184
Момичета, предложете ми фирми , които правят римски щори и пердета ... от змейковица вече имам една идея ... но от повече не боли.
Благодаря.

Виж в Ролпласт и в Гершман.

# 185

Проблем ли имаш нещо?
Да не е лъжа

Никой не е казал нищо за магазинчето, и аз съм пазарувала оттам ... има хубави момичешки неща. Но е явно че мамата е собственик  .... а за реклама човек си плаща. Ти би трябвало по-добре да знаеш. Peace

Къде е тая реклама,само аз ли не я видях newsm78

# 186
от къде взимате кашите на вашите бебета, немога да намеря безмлечна, оризова и без глутен каша, само на висвиталиса ли има, аптеките направо са като обрани нищо нямат....
По всички хипермаркети Simple Smile - и в Санито, и в Кауфланд, и в Метро .. Зависи на коя марка търсиш Simple Smile ама навсякъде ги има..
От аптеката пък е последното място, където ще е сетя да търся каша  Crazy

и в Кичука до МЦ КЮЧУК ПАРИЖ са направили много хубав детски магазин - от пюретата, кашите и памперсите са винаги заредени и имат от всички разновидности. Ако не намериш в хипермаркетите - търси там.

# 187
Момичета, какъв препарат да си купя за почистване на инокс - аспиратор, фурна ... при монтажа хората са си оставили пръстите а не знам с какво е най-добре да се почистят.

А междудругото бихте ли ме посъветвали към кого да се обърна - имам една излишна количка и искам евентуално да я дам на някоя самотна мама с количка ...  принципно имах 2 , едната вече съм я обещала, но другата няма да ми трябва, а само заема място.

Последна редакция: сб, 13 фев 2010, 08:40 от radostche_plovdiv

# 188
Момичета, какъв препарат да си купя за почистване на инокс - аспиратор, фурна ... при монтажа хората са си оставили пръстите а не знам с какво е най-добре да се почистят.

А междудругото бихте ли ме посъветвали към кого да се обърна - имам една излишна количка и искам евентуално да я дам на някоя самотна мама с количка ...  принципно имах 2 , едната вече съм я обещала, но другата няма да ми трябва, а само заема място.
Ето ти темата за препаратите http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=288941.0

А тук за количката -       Движение на българските майки Пловдив

# 189

Проблем ли имаш нещо?
Да не е лъжа

И аз и аз:)То тук за сума ти фирми, места, магазини сме си пислаи като сме доволни.Сега изведнъж-реклама.Нали идеята е да похвалим каквото ни харесва, та и другите мами да се възползват.В крайна сметка даже мамата да е собственик-ако не отговаря на истината за нея става проблем-за нас е само полезна информация. Хубав ден момичета:)))

# 190
  • Пловдив

Аз ги чистя с препарат за прозорци, стават супер.

# 191

Проблем ли имаш нещо?
Да не е лъжа

И аз и аз:)То тук за сума ти фирми, места, магазини сме си пислаи като сме доволни.Сега изведнъж-реклама.Нали идеята е да похвалим каквото ни харесва, та и другите мами да се възползват.В крайна сметка даже мамата да е собственик-ако не отговаря на истината за нея става проблем-за нас е само полезна информация. Хубав ден момичета:)))

Точно така - сума ти магазини, а въпросната мама пише през определен период само за този магазин, което принципно не е проблем, но поне да каже нещата как са в прав текст ... а не така ... "аа, да знам го този магазин" и се изрежда асортимента.
Така или иначе всеки, който има нужда естествено ще посети този и други магазини.
Лек ден на всички.

# 192
Благодаря.
Римски щори май навсякъде където има пердета правят. За пердета - Тач, 2-та магазина на Отец Пайсии, един на главната малко преди халите, Бюти Хоум, един в Кършака и т.н. Ние след 2 месеца без пердета, от 1 седмица вече имаме в хола и спалнята Simple Smile
Интересно  Thinking

# 193
  • Пловдив
Тъй като стана голям въпрос дали симпатийте ми към магазинчето на Гладстон е реклама,предлагам да обсъдим и друга моя слабост,детският магазин в търг.център Сани,където е залято от стока и ми доставя истинско удоволствие да се ровя там или пък антисимпатиите към Вис виталис,където собственото им производство е на ниски цени,но грозно,а вносните неща са наистина прекрасни,но на страшни цени.Това си е мое мнение,готова съм да го отстоявам,без значение,ча на един от стотиците пишещи тук не му харесва.И все пак темата е "На пазар",трябва ли  да си разменяме мнението за определени магазини само на ЛС,за да не би на някой да не му хареса. newsm78
А ако е за спора можем да отворим темата държавни срещу частни детски кухни,Селена и Торакс или държ.болница и т.н.Аз например съм си много доволна от "Първа лъжичка",писала съм няколко пъти по този въпрос,давала съм координатите им на майки в открита тема,на ЛС и по градинките.Още не са ми платили за рекламата  Laughing ,но на мен ми е достатъчно отношението,което получавам от тях!

Последна редакция: сб, 13 фев 2010, 12:20 от Golden girl

# 194
И понеже го дъвчем това магазинче, а аз трябва да купя някаква хубава блуза/риза за сина ми, дали освен хубаво момичешко се предлага и момчешко или е слабо застъпено. Да знам дали да ходя изобщо?

Общи условия

Активация на акаунт