Къде в Пловдив??? - 10

• 68 367
  • 745
  •   1
Отговори
# 210
Отстрани на халите - от страната на паркинга двата детски магазина са на собствениците на Карамел - така че ако ви трябва нещо, от там може да се намери спокойно.
Знам, че имат и други магазини, но съм изгубила дирите вече кой къде.

# 211
  • Пловдив
Складът за пюрета е на Карловска и се казва "Слънчо". Peace

# 212
  • Пловдив
къде точно на карловска да мога да обясня feeding  typeuu

# 213
къде точно на карловска да мога да обясня feeding  typeuu
Точно по средата Simple Smile .. Ако идваш от реката.. се пада вдясно.. То там който и да питаш ще ти го каже Simple Smile

# 214
  • Пловдив
къде точно на карловска да мога да обясня feeding  typeuu
Точно по средата Simple Smile .. Ако идваш от реката.. се пада вдясно.. То там който и да питаш ще ти го каже Simple Smile
посредата на кое...... Banghead newsm32 от страната на Ален Мак ли , колко след или преди него???

# 215
Аз да ви кажа ми се струва, че наистина имаше и на Брезовска такъв склад на Карамел. Намираше се накрая на търговиите, до един хотел, не се сещам името му, имаше КЕВ там едно време. Но там не продаваха на дребно, ходила съм лично.

Да, има такъв склад, но определено е само на едро,на дребно изобщо не продават.

# 216
къде точно на карловска да мога да обясня feeding  typeuu
посредата на кое...... Banghead newsm32 от страната на Ален Мак ли , колко след или преди него???

ООоо това няма нищо общо с Ален мак, ти се сещащ за Карловско шосе, на което е Ален мак. А тази улица Карловска е до река Марица,до Новотела, Нева. Ето на картата: http://www.bgmaps.com/map.asp?sid=aa11fd3fb8e1a072fd45503b4561fd … y=0&start.x=3

Тя е малка уличка, ако идваш от марица, склада се пада от дясната страна, на ъгъл е, има табела, няма как да го сбъркаш.

# 217
  • Пловдив

ООоо това няма нищо общо с Ален мак, ти се сещащ за Карловско шосе, на което е Ален мак. А тази улица Карловска е до река Марица,до Новотела, Нева. Ето на картата: http://www.bgmaps.com/map.asp?sid=aa11fd3fb8e1a072fd45503b4561fd … y=0&start.x=3

Тя е малка уличка, ако идваш от марица, склада се пада от дясната страна, на ъгъл е, има табела, няма как да го сбъркаш.
[/quote]
мерси, сега ми стана ясно   bouquet

# 218
Супер, радвам се, че помогнах:)

# 219
Момичета, имам нужда от идеи относно това къде мога да намеря хубави таванни простори ... по специално ме интересува дали сте виждали такива, на които се сваля всяко въже по отделно.
В събота видях една жена да ползва точно такъв ама пусто нямаше как да викам 5 етажа нагоре... а и какво ли щеше да си помисли ...   Mr. Green

# 220
  • Пловдив
Момичета, имам нужда от идеи относно това къде мога да намеря хубави таванни простори ... по специално ме интересува дали сте виждали такива, на които се сваля всяко въже по отделно.
В събота видях една жена да ползва точно такъв ама пусто нямаше как да викам 5 етажа нагоре... а и какво ли щеше да си помисли ...   Mr. Green
Аз имам такъв-много съм доволна  Peace  Купувахме го от Практикер,но после видях,че в Баумакс също ги има и са даже по-евтини!Ние видяхме малко зор с монтажа,понеже на терасата имаме гипсо-картон,но всичко стана ОК!Просто предупреждавам,че ако имате на тавана гипсо-картон трябват по-спецялни болтове!  Peace

# 221
Нашият простор е от Алати и съм мн. доволна

Къде да намеря хубави бели покривки за маса?

Последна редакция: пн, 15 фев 2010, 10:40 от tedi80

# 222
mucko, а вашият такъв ли е - всяко въже поотделно ли се сваля?
И колко струваше?

# 223

Къде да намеря хубави бели покривки за маса?

В Бюти Хоум в капана - и официални и ежедневни
Има един тип ежедневни, които не задържат петната - от тях съм най-доволна. На намаление струваха към 30-40 лв
Официалните с всичките му кърпи и лентички отиваха към 100 лв, но те си бяха цели комплекти в големи кутии и много допълнения
Не знам сега какво е останало налично или има ли нови, но когато избирах преди нова година имаше много хубави и като цветове и като материи.

Последна редакция: пн, 15 фев 2010, 11:34 от Каспър

# 224
  • Пловдив
mucko, а вашият такъв ли е - всяко въже поотделно ли се сваля?
И колко струваше?
Да,от страни има въженца,които седят на стената и от там си избираш коя пръчка да си пуснеш-от горе са пластмасови тръбички,а не въжета!Нашия май беше към дваисе и няколко лв.-то зависи от размера,който искаш-има различни според дължината!
http://ziesto.tradernet.bg/index.php?show=prodpics&action=sc … eme&prodid=17
Ето това представлява!

Общи условия

Активация на акаунт