Къде в Пловдив??? - 10

• 68 292
  • 745
  •   1
Отговори
# 345
Момичета,някой знае ли дали днес ще има кушии във Войводиново?
И честит празник на всички празнуващи!
Може вече да сте ходили (като нас  Wink ), ама нямаше, защото е мокро и хлъзгаво.
Обаче е отложено за 27 март (събота)- тогава ще има.
Аааа аз звъннах един-два телефона ,стигнах до хора от Войводиново и разбрах,че днес няма да има Simple Smile

# 346
Банкнотата не е никак нова Simple Smile Имам 10 такива - подарък ни бяха за сватбата (2005г.)  Laughing Mr. Green
Банкнотите са юбилейни, с ограничен тираж.. А статията е много некоректно написана  Laughing (сефте  Crazy) ..
Ето информация за банкнотата http://bnb.bg/NotesAndCoins/NACNotesCurrency/NOTE_2005_20BGN_BG
Аз си ги пазя и никак не смятам да ги харча Blush

# 347
Трапезица
благодаря.Ще проверя.

# 348
Dali shte ima kuklen teatar dnes sledobed v MOLa?

# 349
Dali shte ima kuklen teatar dnes sledobed v MOLa?

Засега е останало само събота и то Кени е бил последните няколко пъти и е раздавал подаръци... Това е засега.

# 350
Здравейте момичета.Имам един проблем.Имам пералня САНГ.Днес ми завъртя номер с гарниртурата.Наводни ми се цялата кухня.Някой да знае къде мога да намеря гарнитура ?Или да си званна в сврвиз някъде?
Сервиз за перални в Тракия,бл 141 -тел.682818.Нека тракийските мами да кажат има ли го още.

Мацки,ударете едно рамо-една отчаяна глуха жена си търси работа...каквато и да е....усърдна е и много отчаяна.Ако някой се сети нещо,моля пишете ми .  bouquet

Ох ами тези дни видях, че на входовете /Тракия/ някой е залепил написана на ръка бележка "Чистя входове", мисля че за 40 лв. на месец е на вход.Ако има кой да й помогне да си намери така входове все пак е някакво начало, не че е най-доброто разбира се! Това ми дойде на ум на първо четене, ако нещо друго измисля ще пиша веднага!

# 351
Момичета имам нужда от СПЕШНА помощ Simple Smile
Търся от този вид чанти - тип куриерски за 9-год девойка, не е задължително да е на Хана Монтана - не ми се дават 70 лв. заради надписа. Благодаря.

До "101 балона" има магазин, в който се продават ученически чанти и пособия .Много сполучливи и готини на пръв поглед моделчета са!
Виждала съм от витрината навън, че и подобен тип "куриерски" чанти има.

# 352
Точно там са оргиналните и са по седемдесето лева.
Тя пита за китайските имитации - по-скоро в Маркет центъра до Гранда може да провери.

# 353
.....Мацки,ударете едно рамо-една отчаяна глуха жена си търси работа...каквато и да е....усърдна е и много отчаяна.Ако някой се сети нещо,моля пишете ми .  bouquet

Ох ами тези дни видях, че на входовете /Тракия/ някой е залепил написана на ръка бележка "Чистя входове", мисля че за 40 лв. на месец е на вход.Ако има кой да й помогне да си намери така входове все пак е някакво начало, не че е най-доброто разбира се! Това ми дойде на ум на първо четене, ако нещо друго измисля ще пиша веднага!
Благодаря за идеята  Hug Предполагам би приела всяка работа...в тази криза е трудно за всички,особено за хора,които и без това са със затруднена интеграция.

Кой прави тортите за РД в детски център Ленинград? МНого вкусни  Crazy

# 354
Благодаря за идеята  Hug Предполагам би приела всяка работа...в тази криза е трудно за всички,особено за хора,които и без това са със затруднена интеграция.

Кой прави тортите за РД в детски център Ленинград? МНого вкусни  Crazy

За работата много трудно - навсякъде е много желаещи, защото местата са малко. Аз като пуснах последната си обява, защото 3 момичета ми заминават за чужбина, къде е тази криза там - като двете заминаха, едната другия месец, кандидастваха близо 300 човека. При това е почасова работа и за студенти...

Тортите в детския център в Ленинград - се правят горе във Виенския салон на Ленинград и вкуса на тортата зависи от това, колко е решил да отдели родителя. Ако е взел обикновена сметанова, няма да си впечатлена, докато има торти с уникални кремове, но са 4-5 лв парчето. Сигурно си яла такава, щом си я запомнила.

# 355
  • София
Момичета, преди време една от пловдивските мами търсеше един автомобил на Чико 4 в 1. Тогава й бях писала, че имам, но така и не намирах време да го снимам. Сега съм го пуснала за продаване в подфорума за продажби и в продавалника. Ако някой се интересува, ще му кажа подробности.
Успешна нова седмица!

# 356
  • Пловдив
Знам,че темата е на пазар,обаче може някой да знае-има ли в пловдив акваспининг?Гледах по телевизията и ми стана интересно   bouquet

# 357
  • Пловдив
mucko ,у наше село,нема таквоз чудо

# 358

Тортите в детския център в Ленинград - се правят горе във Виенския салон на Ленинград и вкуса на тортата зависи от това, колко е решил да отдели родителя. Ако е взел обикновена сметанова, няма да си впечатлена, докато има торти с уникални кремове, но са 4-5 лв парчето. Сигурно си яла такава, щом си я запомнила.
Обикновена сметанова за 1,70 парчето Wink с боровинки.

# 359
  • Пловдив
Искам да се регистрирам в "Продавалник", но ми дава, че ме има като регистрирана, изписва ми, че ще ми изпрати отново линк чрез който да си влезна в профила, но не ми изпраща нищо, моля посъветвайте ме как да се справя с този проблем! Мерси!!!

Общи условия

Активация на акаунт