Къде в Пловдив??? - 10

• 68 249
  • 745
  •   1
Отговори
# 390
Супер ... но на мен ми трябва и телевизия, а в това отношение цените им са много"хубави".

# 391
  • на майната си
Аз съм на DCC - доволна съм, бърз интернет и цифрофа + кабелна Simple Smile. За 1.5 год гафове няма. При големите студове и дъждове у дома си имаше нет.

# 392
Знаете ли дали Фокса на главната е в ремонт или и тях кризата ги удари?

# 393
  • Пловдив
Момичета,  къде има фитнес магазин, търся от онези топките за гимнастика Laughing

# 394
  • Пловдив
violenza, има в Спорт Депо, а вчера видях и в Кауфланд (на Брезовска).

# 395
  • Пловдив

в МОЛ-а  са  Peace

# 396
Момичета,  къде има фитнес магазин, търся от онези топките за гимнастика Laughing

В Кауфланд в момента са намалени на 50% - до неделя.

# 397
  • В царството на мечтите
Удариги и сома в МОЛ-а останаха

# 398
Аз съм на DCC - доволна съм, бърз интернет и цифрофа + кабелна Simple Smile. За 1.5 год гафове няма. При големите студове и дъждове у дома си имаше нет.

Peace   .... точно тях искам да си преместя. Само че те ми казват, че имат изградена мрежа до троатора и трябва да изградят и до таблото. newsm78

Последна редакция: чт, 25 фев 2010, 13:47 от radostche_plovdiv

# 399
  • в обкръжаващия ме хаос

Peace   .... точно тях искам да си преместя. Само че те ми казват, че имат изградена мрежа до троатора и трябва да изградят и до таблото. newsm78
И ние от преди месец се сменихме Еврокома с DCC. Много сме доволни, особено от възможността на цифровата да връщаш назад до 3 часа някои програми. Интернетът е кабелен, но е по-бърз от еврокомския лан.

# 400
Ние сменихме Еврокома още от миналата година ... и тъй като сме много доволни от DCC сега искам да си ги "взема" на новото място. Ама те ми говорят нещо за дупчене по етажите и аз се чудя защо при положение че от таблото долу до жилищата са пуснати кабели.
И за какво ми искат разрешение, а и аз трябва ли да питам някой и кой ... ??? И за какво при положение че тези от Кулбокс не са ми го искали като съкооператор???

# 401
  • Пловдив
jul,  minimo  благодаря ви  bouquet

Още един глас за DCC и ние сме много доволни Peace

# 402
Уф, и ние сме доволни, но с прискърбие ще трябва да ги сменим.
Намери се решение с Кулбокс ... лошото е, че нашия строител е пуснал кабели по етажите, но долу може да се върже само един каб.оператор и некадърниците от Евроком са го заели ... така че явно ще вървим към вързване към Кулбокс - JeniB моля те кажи ползвате ли и тяхна телевизия?

# 403
Някой може ли да ми каже впечатления от N3 - Entry ?

# 404
radostche, добра е телевизията, има доста детски канали-Дисни, Бейби тв, Картун, Супер 7,  една руска детска програма. От филмовите канали-Бтв синема, Тв 1000, Холмарк, Диемите и т.н.
Аз недоволствам, че вечер интернетът е бавен , ама ме мързи да ги сменям. Пък и доста хора ме убеждаваха, че е най-добрият, (заради оптичните кабели), та и  не знам с какъв друг да го сменя ( дсс и при нас нямат изградена мрежа).Таксата за 2 телевизора, интернета и незнам си колко минути телефон е 45,90 лв.

Общи условия

Активация на акаунт