Къде в Пловдив??? - 10

• 68 236
  • 745
  •   1
Отговори
# 435
  • ПЛОВДИВ
Благодаря Ви MilenaD и МалинкаКалинка.
В най-скоро време ще ида да поразгледам какво имат. Simple Smile

# 436
Момичета, къде могат да пробият ушите на дъщерите ми компетентно и безопасно?

# 437
Момичета,от къде си купувате оригинални парфюми ?  Thinking Аз за сега имам само вяра на Леро-то,но цените са доста страшни  Shocked

# 438
  • Пловдив
Момичета,от къде си купувате оригинални парфюми ?  Thinking Аз за сега имам само вяра на Леро-то,но цените са доста страшни  Shocked

От щатите  Peace   http://strawberrynet.com/

# 439

Аз се отказах от ягодката,след като момичетата споделиха,че колетите им отиват по митници и се занимават с ддс-та,при теб няма ли такова нещо?  Thinking

# 440
  • Пловдив

Аз се отказах от ягодката,след като момичетата споделиха,че колетите им отиват по митници и се занимават с ддс-та,при теб няма ли такова нещо?  Thinking

Няма нищо такова  Peace   Аз сама не съм поръчвала,защото картата ми не става,а не ми се вади нова само заради това,но порачвам чрез майки от темата за Ягодка-нещата идват в пощенската станция без ДДС  Peace

# 441
Оригинални парфюми си купувам от доста време от магазинчето до Сл.лъчи 2 ... ул.Бугариево, в един блок, апартамент на първия етаж.
Tristania, ако се интересуваш, ще се разровя за визитката.

# 442

Преди пешеходния мост от дясната страна има голяма сграда.На втория етаж има голям фризьорски салон ( забравих му името!).Там пробиват уши на втория етаж.На мен там са ми правили дупки преди години.Работят с пистолет, който след моята интервенция видях как старателно се дезинфекцира и т.н.
Виждала съм как водят дечица там да им слагат обички, но наблюденията ми са от преди 4- 5 години.

# 443
Аз пробих на моята ушичките в поликлиниката в Тракия (защото ми беше най-близо) в кабинета за УНГ

# 444
  • в обкръжаващия ме хаос
Аз водих моята дреболина в І поликлиниката на Понеделник пазара при кожна лекарка. Питаш (може и по телефона, за да ти кажат раб. вр.) на регистратурата и те упътват. Миналата година обеците с поставянето струваха 10 лв. Не сме имали проблеми.
И да кажа, че купих днес от стария ВВиталис комплект от 5 дърв. животни за обличане. Нямаше само едно мече, но нищо другия път. Като цяло изборът беше ограничен, казаха, че като се изчерпали зареждали.

# 445
valinia_ruska, Алекс 2007, МалинкаКалинка,  сърдечно благодаря!

# 446
Момичета, някой ходил ли е скоро в Дом на обувката. Тази седмица ще имаме път към Пловдив и мисля този път да го посетим магазина. Много ще съм благодарна за всякакви отзиви - марки, цени, качество.
Благодаря   bouquet

# 447
  • Пловдив
Момичета моля за помощ,чудим се тук (спорим) какъв е спортния магазин срещу Метро,в сградата дето има Офис 1  newsm78

# 448
  • София
На мен ми се струва, че този магазин не съществува вече. Освен ако не е преместен някъде другаде в града, но до Метро терена е заравнен.

Супер дънки купих на дребния снощи от детския магазин в подлеза на Тримонциум, магазина го има и на Гладстон. От тънкия дънков плат, стават за пролетта и лятото. Цената е 18 лв. Имаше пълна номерация.

Магазините са два - СЛС Спорт /Росиньол/ и Спорт Депо.

# 449
Оригинални парфюми си купувам от доста време от магазинчето до Сл.лъчи 2 ... ул.Бугариево, в един блок, апартамент на първия етаж.
Tristania, ако се интересуваш, ще се разровя за визитката.

Peace

Общи условия

Активация на акаунт