Къде в Пловдив??? - 10

• 68 176
  • 745
  •   1
Отговори
# 540
Момичета,къде мога да намеря спиртна чернилка ?Имало я в магаините за битова химия,но днес търсих на едно място,а нямаше  newsm78 Трябва ми да пребоядисам едни обувки,ама като няма...  newsm78 Ако някой случайно е виждал в някой магазин,моля нека сподели  Hug

# 541
  • София / Пловдив
Не ме бийте за въпроса, казвали сте много пъти, но нямам време да ровя в старите теми...

Къде в центъра правят чаши и ключодържатели със снимки?

Горе долу - цени ме интересуват и за колко време стават поръчките?

# 542
  • Пловдив
Не ме бийте за въпроса, казвали сте много пъти, но нямам време да ровя в старите теми...

Виждала съм в едно фото в подлеза на Тримонциум. Цени не мога да кажа.

# 543
И аз да попитам- къде мога да си поръчам стъкло за холова маса. Иначе не мога да я упазя, тъй като  юначето я ползва редовно за рали писта. Нямам друга идея засега как да се справя.

# 544
В Кичука знам чаши да правят - 12 лв. ли беше ...

# 545
чашите навсякде са по 12 лв

стъкло за маса - всяка стъкларска работилница, но да го поръбят хубаво, че още си нося белег от порязано стъкло точно от маса, замалко без показалец на дясната ръка да остана, а уж беше поръбено....

# 546
Момичета, търся пластмасова поставка за различните прибори за кухненски шкаф. Моля, дайте идеи откъде мога да си купя.

# 547
radostche, разделител за ножове, вилици и лъжици ли търсиш? Ако е да, то аз си взех такава за 2-3 лв. от м-н Хит, до Слънчеви лъчи 1. Иначе ги има и във всички магазини за мебелен обков, ама и тези евтините са хубави.

# 548
Момичета, търся пластмасова поставка за различните прибори за кухненски шкаф. Моля, дайте идеи откъде мога да си купя.

Тека - в Рилон Център на Сточна Гара на втория етаж - има всичко за кухните и гардеробните помещения

# 549
Благодаря на Veniz и Каспър.

Нека копирам и тук поста си от темичката Движение на майки - Пловдив.

Момичета, имам много хубаво и запазено сгъваемо матраче на Ласка за легло или кошара 60-120.
Също така и запазена количка Чиполино Бимба, без чувалче.
Моля, кажете как мога да ги дам на нуждаеща се мама.

# 550
Количката бива ли за новородено?

# 551
И аз да попитам- къде мога да си поръчам стъкло за холова маса. Иначе не мога да я упазя, тъй като  юначето я ползва редовно за рали писта. Нямам друга идея засега как да се справя.
Зад 2-ра поликлиника има стъкларска работилница-добре работят.Даже май са две.
Заставайки с лице към Поликлиниката,заобикаляш вляво ,след новия блок в една къща.Върти ми се името"Растор",но не съм сигурна .

# 552
Количката бива ли за новородено?

Каспър, по принцип този модел се води комбинирана количка, имаше едно чувалче, но нещо не го намирам, но ако го завиеш с одеалце пак става ... иначе си има и легнало положение ... аз на тази количка съм го возила моя син, приспивала .... но е бил към 7-8 месечен.
Преди това имах друга, а след това взех едно лятно Бертони Фокси и се родих ... при мен проблема беше, че имах едни гадни стълби до асансьора, а и съм 42кг. Peace

# 553
  • Пловдив

В Пинк около Коледа чашите бяха по 14 лв, може и да са намалени вече на 12...

# 554

В Дедал

Общи условия

Активация на акаунт