Къде в Пловдив??? - 10

• 68 170
  • 745
  •   1
Отговори
# 630
Обувките за прохождане на КК съм ги виждала и във Вис Виталис и в Мечо Пух - направи ми впечатление, че имаше и в ПВЦ щампирани торбички, които бяха доста по-евтини от тези в кутиите , защото самите кутии струват има-няма 3-4 лв и на фона на 10-15 лева за обувчиците си беше голяма надценка  Peace
Детска каска съм взимала от Била - бяха към 15 лв, полски.

# 631
 Има ли някой впечатление от магазина за обувки Гизда на Васил Априлов ?! newsm78
 До колкото ми е инфото, обувките ги правят предимно за износ , а също така работят и по поръчка ?!

# 632
  • в обкръжаващия ме хаос
Здр. къде мога да намеря обувки на К&К за прохождане?Или на Капчица?Във Виса дали има?
Най-добре отиди в магазина "Мечо Пух" в Кичука. Там "КиК" са на половин цена и жената е мн любезна, ще ти обрне внимание. Адресът е бул. "Никола Вапцаров" 55А.

# 633
  • Пловдив
Момичета,спешно търся цял,черен бански. Опасявам се,че по това време няма бански,някой ако е виждал да сподели!  Hug

# 634
В МОЛа на 2 етаж в ъгъла срещу НОА кафе има спортен магазин.... там гледах скоро  Peace

# 635
  • в обкръжаващия ме хаос
Момичета,спешно търся цял,черен бански. Опасявам се,че по това време няма бански,някой ако е виждал да сподели!  Hug
В СпортДепо срещу Баумакс. В този срещу Метро няма плувни аксесоари.

# 636
  • Пловдив
Благодаря,ви момичета  Hug  Дано обаче не са много спортни,защото на мен ми трябва да е малко по-така Simple Smile

# 637
  • в обкръжаващия ме хаос
Благодаря,ви момичета  Hug  Дано обаче не са много спортни,защото на мен ми трябва да е малко по-така Simple Smile
Тогава не се разкарвай до СпортДепо, защото там са за плувци.

# 638
  • Пловдив
В магазин "Еми" до пощата в дъното при бельото имат и бански.Ако няма изложени помоли ги да ти покажат.Другияг вариант е магазинчето на "Триумф" на "Кап.Райчо".Жената е много любезна и ако я попиташ може да ти извади бански.Сега чисто черен не знам дали ще има, но пробвай Peace

# 639
[
Кой МОЛ?Този,който е близо до ХЕЙ-то ли?Те другите отворени ли са  newsm78

Този в Тракия-"Галерията" ще отвори на 08.04

Дали? Всеки ден минавам от там-строителна площадка е още. Да не говорим,че и пътя е разкопан , и не е асфалтиран още.

# 640
  • Пловдив

Дали? Всеки ден минавам от там-строителна площадка е още. Да не говорим,че и пътя е разкопан , и не е асфалтиран още.
Ами информацията е от сигурно ухо, макар че днес наливаха бетон, в същото време монтират ескалаторите  , мисля че са на приключване и е възможно

# 641
666, violenxa, благодаря!  bouquet

# 642
В СпортДепо срещу Баумакс. В този срещу Метро няма плувни аксесоари.
В Кичука, на ул. "Даме Груев" срещу детска градина "8-ми март" има един магазин за бельо, продават и бански.

# 643
Има ли някой впечатление от магазина за обувки Гизда на Васил Априлов ?! newsm78
 До колкото ми е инфото, обувките ги правят предимно за износ , а също така работят и по поръчка ?!

Моят личен опит със сандали на тази фирма е несполучлив. Много удобни на пръв поглед, но материали и изработка - на изключително ниско ниво. След седмица носене имаха вид на носени с години. Трудно е да си го представите дори - кожата се изтърка, обезформиха се, разлепиха се. Щях да си помисля, че така ми се е случило само на мен, но и моя приятелка си беше купила от тях обувки и също беше изключително недоволна. Не мога да си представя, че с това качество изнасят навън. Чантите, които продават са хубави, турски са, естествена кожа и с добро качество, но не и за цените си. Стават, когато са на разпродажба.

# 644
А къде има добри курсове по немски за напреднали ?
  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт