БЕЛГИЯ - 18

• 56 311
  • 776
  •   1
Отговори
# 30
Мария ти си ударник Grinning  На мен много ми се иска да дойдем,но ще си ходим през ваканцията в България.
 Преди няколко дена си говорих с майка ми и тя ми каза,че гледала предаване по телевизията в Бг,за българските училища в чужбина и споменали,че едно то най поддържаните било това в Антверпен! Аз се изненадах,защото си мислех,че има само в Брюксел,потърсих в нета,но няма много инфо,пише само че е открито през септември 2009. Някой знае ли повече подробности,къде се намира например? Мария може би?
Да, има у-ще вече в Антверпен, но чак най-поддържано.  Rolling Eyes Те сега започнаха децата, тази година им е първа. Дай си е-маила да ти пратя инфото  Hug

# 31
Ние на това шосе му викаме Шосе де Търговище newsm62
Joy  Защо бе, Неличка? Да няма много съграждани от Търговище които живеят там  Joy

# 32
Ние на това шосе му викаме Шосе де Търговище newsm62
Joy  Защо бе, Неличка? Да няма много съграждани от Търговище които живеят там  Joy
Точно за това. Laughing

# 33
Момичета, в детската градина ако учителката за деня или за повече дни отсъства, какво правят с вашите деца - идва друга в тяхната си стая или ги местят някъде? Нашата учителка роди и сега има ново, младо момиче. Което обаче или често боледува, или по други причини - редовно я няма. Сега не идва вече почти седмица, никой не знае (или поне не казват нищо) защо и най-вече докога. Дотук добре, но не идва някой да я замести в тяхната си стая, а започват да ги набутват по другите стаи - две тук, пет там, три на не знам си кой етаж, децата се травмират, стресират и плачат. Повечето родители си ги прибират вкъщи. Така ли е нормално да се процедира или аз бъркам в предположението си, че е логично да си бъдат тяхната група в тяхната стая?   Thinking

# 34
  • Overijse, Belgie
На Марти учителката отсъства за 1 месец поради планова операция. Дойде ново момиче, което се занимаваше с тях, но и помагаше учителката от гардерито. В училището на Марти има само 3 групи - 1-ва година, 2-ра и 3-та. Общо са около 25 деца, всички се познават и да ги събират понякога не разбираме.

# 35
Е, да, три групи е друго. Тук са 103 сигурно  Crazy

# 36
  • Overijse, Belgie
така е Simple Smile то затова като се обадя по телефона, няма нужда да се представям, ами директно по френския ме познават  Embarassed абе много ми харесва да живея извън града  Grinning

# 37
абе много ми харесва да живея извън града  Grinning

И аз мислех, че ще ми хареса, но след няколкодневни обиколки вероятността да живея извън столицата ме хвърли в ужас направо. Сега си харесвам и всички негативи на големия град вече  Laughing

# 38
  • Overijse, Belgie
абе много ми харесва да живея извън града  Grinning

И аз мислех, че ще ми хареса, но след няколкодневни обиколки вероятността да живея извън столицата ме хвърли в ужас направо. Сега си харесвам и всички негативи на големия град вече  Laughing

Laughing аз пък изпитвам точно същото като ходя в Брюксел  Laughing Като знам, че съм на 20 минути до центъра на Брюксел с кола и имам кола на мое разположение мисля така. Но ако нямах кола и трябваше да се мятам на влака, сигурно щеше да ми тежи  newsm78

# 39
Вчера отсъства нашата учителка и бяха извикали друга, която децата познават добре. Но тези които имаха възможност си прибраха децата. Те, естествено умряха от кеф  Grinning

# 40
Ох, Риксенсар е прелестен градец, бих живяла там мисля, но цените на имотите са умопомрачителни  Crazy

# 41
  • Overijse, Belgie
Ох, Риксенсар е прелестен градец, бих живяла там мисля, но цените на имотите са умопомрачителни  Crazy

Да, за съжаление е така...цените на имотите са ужасно високи...Ние имаме късмет с нашия наем.

# 42
Зимата не свършва, а момичета   cold       Днес има карнавал в нашето училище. Горкото дете, замина като принцеса в снега. Дано не ги изкарват навън. Голямо вълнение беше - лак, грим, прическа...... кога порастна  Outta Joint

# 43
Здравейте момичета, знаете ли, от  къде във  Брюксел, мога да купя дървено или пластмасово люлеещо се конче. Моля, Hug помогнете

# 44
samata tia,ако не се лъжа,мисля че съм виждала в Ikea.

Общи условия

Активация на акаунт