БЕЛГИЯ - 18

• 56 318
  • 776
  •   1
Отговори
# 15
  • Willebroek, Belgium
За същото Kids Factory ли става въпрос, дето се намира в MOLENBEEK-SAINT-JEAN  Rolling Eyes
Или е другаде. Blush
Добре, че казахте за него, че и без това се чудя къде да водя малката да се разнообразява и да играе. Simple Smile

# 16
За същото Kids Factory ли става въпрос, дето се намира в MOLENBEEK-SAINT-JEAN  Rolling Eyes
Или е другаде. Blush
Да, има и във Ватерло. На мен лично ми е удобно това в Моленбек, но ако кажете идвам и в другото. За мен деня е без значение. Вие се организирайте.

Добито, да не живееш близо до Кидс-фактори? Аз също не съм далеч.

# 17
  • Willebroek, Belgium
bonni, живея на Шосе Данверс  Rolling Eyes
Маи не съм близо до Моленбек  newsm78

# 18
# 19
  • Willebroek, Belgium

Този гинеколог в Брюксел ли е или Антверпен, както пише в сайта  Thinking
Иначе в Брюксел има ли гинеколог ( българин или грък ).

# 20
В Антверпен е, има кабинет и в болницата, но и частна практика на:

Cha'ban Firas
Vlaamse Kaai 29 A
2000 Antwerpen
tel. 03 238 73 22

# 21
  • Willebroek, Belgium
Току що се върнахме от Kids Factory Simple Smile. Хареса ми как е направено и детето доста си поигра.  Sunglasses
Когато решите, отиваме всичи заедно  Hug

Последна редакция: сб, 06 фев 2010, 17:18 от dobito

# 22
  • Overijse, Belgie
Ние утре отиваме в природонаучния музей да гледаме скелети на динозаври Simple Smile

# 23
Ние пък сме решили да заведем малкия на кино утре, стига да има някоя анимация. В Кинеполис ходим  Simple Smile Изобщо - културен белгийски уикенд из темата  Laughing

# 24
Току що се върнахме от Kids Factory Simple Smile. Хареса ми как е направено и детето доста си поигра.  Sunglasses
Когато решите, отиваме всичи заедно  Hug
Самосиндикално значи, а  Laughing
Хайде да се организираме в свободната седмица. И Идеа ще е тук.

Ние утре отиваме в природонаучния музей да гледаме скелети на динозаври Simple Smile
В училището ги е обхванала музейна вълна и скоро водиха там децата.  Много и хареса. Аз май не си падам по скелети, та се радвам, че от училището ги разкарват по музейте да не трябва да го правя аз  Grinning

Ние пък утре отиваме на барбекю в едни приятели във Фландрия. Дано е хубаво времето. Пак няма да танцувам  Sad  Ама мъжа ми все организира нещо в неделите. Мария, ти сигурно си сериозна, не като мен?

# 25
Аз пък,четейки тук за среща,явно толкова навътре съм го взела,че даже я сънувах Laughing
Никога не съм ходила в Kids Factory,но ще ми бъде приятно да дойда,понеже миналото лято,когато ходихте,аз не успях да дойда.
Само някой трябва да ми каже как да стигна,че съм с руси кичури...

# 26
Танцувам всяка неделя, даже другата събота имаме първо представление по случай Трифон Зарезан и Св. Валентин. Организиран е празник тук в Антверпен, с дегустация на български вина и белгийски сирена и мезета.
Ако някой желае да дойде на празника, ще му пратя поканата на лични  Hug

# 27
Мария ти си ударник Grinning  На мен много ми се иска да дойдем,но ще си ходим през ваканцията в България.
 Преди няколко дена си говорих с майка ми и тя ми каза,че гледала предаване по телевизията в Бг,за българските училища в чужбина и споменали,че едно то най поддържаните било това в Антверпен! Аз се изненадах,защото си мислех,че има само в Брюксел,потърсих в нета,но няма много инфо,пише само че е открито през септември 2009. Някой знае ли повече подробности,къде се намира например? Мария може би?

# 28
Честита темичка.  bouquet
Ще има ли сбирка или не? newsm78
Ние на това шосе му викаме Шосе де Търговище newsm62

Последна редакция: нд, 07 фев 2010, 16:10 от Neli4ka

# 29
  • Willebroek, Belgium
Честита темичка.  bouquet
Ще има ли сбирка или не? newsm78
Ние на това шосе ми викаме Шосе де Търговище newsm62

Laughing Laughing Laughing

Общи условия