БЕЛГИЯ - 18

• 56 093
  • 776
  •   1
Отговори
# 585
И от мен добре дошла на Ваня Simple Smile

И ние сме на линия за среща,но чакам да кажете къде,повечето сте от или около Брюксел затова ще се съобразим иначе при нас много местенца мога да ви предложа за дечица

# 586
Май не можахме да се организираме и този път. Лятото е по-свободно, ще се видите тези които оставате тук. А като се съберем всички пак на есен, обещавам да поема задачата за организация.

# 587
 Rolling Eyes vaderkesdag  Rolling Eyes

# 588
pluto, може ли превод

# 589
  • Варна
Здравейте белгииски мами,
От 18 до 22 ще сме в Брюксел в хотел по линията на автобус 49.Кои е най изгодния начин за ползване на обществения транспорт,гледам че има групови билети,електронни карти,някъкво абонаментно пътуване???.Какво представляват тези начини.Предварително благодаря за помоща!

# 590
                     Ден на таткото  Simple Smile

# 591
peterky, ето различните възможности: http://www.stib.be/tickets.html?l=fr

plutonewsm10

# 592
Прекалено сме несериозни . И много не пишат просто ей така.  Tired А така или иначе сме една шепа  Blush

# 593
Прекалено сме несериозни . И много не пишат просто ей така.  Tired А така или иначе сме една шепа  Blush
И ти ме изостави  Naughty   Поне с теб си подържахме огъня тука  Wink

# 594
  • Варна
Ne mojah da prevkiu4a na englich???

# 595
vele,благодаря ти за доктора.
Искам да попитам има ли някакъв транспорт,вариант за стигане до Антверп. от Брюксел,във времето около 2 часа полунощ.Ние пригстигаме на 22.06. и ще се радвам да се присъединим към групата ви.Да допълня ,че потр.име ми беше popstefanova, и съм получавала отговори от много от вас,за което още веднъж благодаря.Поздрав от слънчева Варна и до скоро.

# 596
Тук съм, Бони, ама само двете да си пишем в тема... може на ЛС, Мария зачезна, Джъст и тя, надявам се всичко да е наред  Hug Яна отдавна абдикира, с Шакира така и не разбрахме какво стана... Неличка пише от дъжд на вятър. Нищо, де  Simple Smile
Петерки, за вас най-добрия вариант е карта за 10 пътувания - 12.30 е, а инае за едно пътуване е 1.70, а ако се купи от шофьора е 2 евро.
Крис, в 2 през нощта да ти кажа не знам какво може да ви превози  Rolling Eyes

# 597
Здравейте пак от мен Hug
Виждам за среща си говорите   Grinningтолкова искам и аз да се присъединя ,но  много е делеч Брюксел от тук CryТук вече месец и нещо без никъкъв контак  Sadоф трудничко ми е чесно казано Rolling EyesИзлязоха ни вече документите на мен и малката и сега трябва да търсим лекар за нея а също така и градина  Rolling EyesИма няколко немско говорящи ,но като няма с кой да се съветвам в коя да кандидастваме пак е гадно  Confused
Ние всъщност идваме с мъжът ми в Брюксел в месеца веднъж ,но все се пада през седмицата  Confusedзащото е по работа Simple Smileкогато всички са на работа ConfusedАз още не съм виждала атома  Laughing и ми е голям мерак да го видя Mr. Green ,та ще говоря с него през някой  уикенд да дойдем към Брюксел   да го видя ,а може и  да има свободни мами желащи да се видим  Grinning

# 598
  • Overijse, Belgie
Уф, тук съм, тук съм, чета ви по диагонал набързо, че нещо много натоварено стана и не остава време за писане. Утре ми е устния изпит по френски и след това 2 месеца ваканция!!!
Чакам с нетърпение да стане средата на юли, когато излизам за 1 месец в родителки отпуск и ще ходим на почивка и малко в БГ.

Приятна вечер от мен Simple Smile

# 599
Джъст, жива, здрава и весела....  Hug

И аз съм тук, но и при нас е натоварено... Ходихме на село при лавандулите за две седмици   Wink Сега завършвам курса, готвим представление от танците на 26ти. Останалото време сме навън с децата, в зеленчуковата градина. Майка идва другия месец за един месец, а август тръгваме към България...  travel family family

Нека да е лято!!!

Общи условия

Активация на акаунт