? към младите шофьори(КИ) - 4

• 37 980
  • 708
  •   1
Отговори
# 255
Да, ама вероятността да ти свалят (или ти сам) бронята напоследък клони към 100%. То затопли ли се времето, ела ми... а днеска в проливния дъжд само луди бяха пуснали на улицата

# 256
напоследък и на мен ми се струва, че всички са полудели

а аз тепърва ще си търся кола. май трябва и бухалка да си взема  newsm78

# 257
намерих си кола  Joy
във вторник ще ходя до КАТ (не знам как ще доживея до тогава)
да знаете да не излизате, че съм още съвсем пресен шофьор, а се очертава сама да си я докарам до нас (до ст. Герена)  chef

дали да правя Каско, колата е 99 година  newsm78

# 258
намерих си кола  Joy
във вторник ще ходя до КАТ (не знам как ще доживея до тогава)
да знаете да не излизате, че съм още съвсем пресен шофьор, а се очертава сама да си я докарам до нас (до ст. Герена)  chef

дали да правя Каско, колата е 99 година  newsm78

Да!  Peace Като я одраскаш най-малкото е 150 лв. на детайл, аз за леко одраскване в гараж - 500 лв. отнесох. А вече за удар (не знаеш какво ще стане)...остави се, то колкото колата излиза  Laughing Каското сигурно ще то е около 300 лв. годишно. Пък и няма да те е страх дали няма да я откраднат  Peace

# 259
и за по-сигурно - от КАТ в сервиз за смяна на ремъци ...
първа кола ми е и ми е много ново всичко

# 260
  • sf
Стики , И  аз живея до Герена- няма да излизам тия дни въобще  Joy

# 261
само събота и неделя, споко  Peace

# 262
Колата ми е зарита от всички страни. Няма излизане. Или ако се наложи - ще има чистене и ринене на сняг сигурно един час.
Миналата седмица някакво говедо си вкарало колата в паркинга докато била вдигната бариерата. После обаче, като дошъл да си я прибере бариерата била спусната и нямало как да излезе. И решил кардинално проблема - изкъртил я. #2gunfire Сега кой знае колко време ще стоим без бариера. Драма. Вместо да позвъни на звънците долу и да му отвори някой, той се направил на интересен.
Щях да ви разказвам за посещението си до новият аутлет, ама още съм бясна. Сега затвърждавам мнението си, защо мъжете ни мислят за лоши шофьори. Колко овци бяха седнали зад волана ... ooooh!

# 263
  • някъде ... тук ...
Аз успях да се изрина тая сутрин. Ама трябваше и под колата да се вра да рина, и зад гумите, и да се избутвам сама назад. Уффф

# 264
да се похваля, че си взехме колата
обаче е с летни гуми и засега я оставяме на паркинг
ще чакам да свърши зимата
поне месец след това едва ли ще слизам към центъра - там човек трябва да е много опитен, за да не направи задръстване
а паркирането пред блока ще е също изпитание  Joy

# 265
  • Sofia
Айде, честита количка и леко и безаварийно каране!
А за другото не се притеснявай, едно по едно ще паднат всички препятствия.

# 266
Стики, четсито! Да я караш безпроблемно, с удоволствие и с внимание!
Аз цяла зима си карам с летни гуми, така и не успях да ги сменя. Голяма съм шматка ooooh! Сега в този сняг малко въртят гумите, ама с по-малко газ се справям.

# 267
  • Морска приказка
Стики честита придобивка. Леко и безаварийно шофиране.
Аз какво да ви кажа като моята кола е със зимни гуми, а въпреки това в зимно положение не мога да се паркирам почти никъде ако не е изчистено. Онзи ден ме дръпнаха, за да мога да изляза при факта че бях изринала всичко около колата, ама от долу лед  ooooh! Омръзна ми вече този сняг, искам да е пролет  да не излиза половин час по-рано да чистя, да подгрявам  Sad
Лек ден момичета и без затруднения в зимните условия.

# 268
Стики, честита придобивка !
Леко и безаварийно каране! И с паркирането ще се справиш-когато човек има желание, всичко се постига по-лесно.

Вчера, тръгвам на работа и си отварям задната врата да си сложа багажите и  Shocked - купчина сняг на задната седалка и на пода.
Като карам малкия отзад той има навика да си играе с прозорците и не е затворил докрай единия, и от силния вятър е влязло вътре.
Иначе процепа е бил много малък, но пък вятъра можеше човек да събори и никакъв проблем да ми вкара сняг в колата.

Тук се топи снега и е страхотна киша по тротоари и улици. За шофиране не е страшно, но за пешеходците е ад някакъв  ooooh!
Само гумени ботуши са спасение в това време.

# 269
Аз от началото на седмицата до днес включително съм зазимена, ама да не си помислите само колата - и двете  Mr. Green Отмених всички задачи, ВСИЧКО! Писна ми от зимата...

Стики честита кола мила! В центъра не е страшно, само така си мислиш, задръстване като задръстване...  Peace Бързо затопляне желая на всички, че и ти да си подкараш колата  Whistling

Сега писах в една друга тема, щях да пиша и тук, копирам си поста, че не ми се пише пак:
Цитат
Да ви кажа преди дни рано сутринта какво стана:

Отидох да взимам колата на приятеля ми от сервиз (удариха ни преди няколко седмици). По принцип имам едно на ум откакто видях да се отварят коли на жени, за да вземат чантите им и от около месец карам заключена, преди това заключвах само вратата до мен, т.е. там където ми е чантата. Та намирам се при моста Чавдар, много рано сутринта, коли имаше 2 пред мен, минаха те, мен ме спря червено. И понеже бях спряла така, че не виждах хубаво светофара съм се привела напред да следя секундите. Изведнъж усещам, и виждам с периферно зрение, как един се лепва за дясната врата и натиска да отвори. В първия момент помислих, че ще ми мият стъклото и тъкмо да се скарам, колата се блъска от моята страна - още един! Опитваха се да отворят, направо потеглих на червено (оставаха още 9-10 секунди до зелено)  Tired До Лозенец сърцето ми трепереше, изби ме студена пот ужас някакъв - какво щяха да ме изхвърлят от колата ли, да я вземат!?  Rolling Eyes После разказах на приятеля ми беше обезумял, върнахме се там - то вече беше задръстване и съответно никой нямаше... на връщане спря до един патрул обясни за какво иде реч, те ме питаха как изглеждали - знам ли, ангелите ми изкараха, много съм се загледала, а всичко стана за секунди. Ма то можело да са искали стотинки - първо не бяха дрипаво облечени, второ се опитаха да отворят двете предни врати - така ли се искат стотинки?! И друго, приятеля ми пита дори да са просяци нали нямат право - ами щели да проверят, ама така без описание, ако искам да подам жалба, но като не мога да ги опиша нищо не можело да направят. Не им се сърдя, защото е така...без описание какво?

Не знам с пушка ли да ходя, вика ми ше ти дам пистолет - ма у ред ли си да взема да убия някой мияч на стъкла от уплаха... И аз както се прибирам по нощите през цяла София, после извънградско...  Stop
Така че карайте заключени!

Последна редакция: чт, 11 мар 2010, 11:50 от •ºtreisyº•

Общи условия

Активация на акаунт