(*)(*) София, Ла Лече Лига среща! (*)(*)

• 15 248
  • 268
  •   1
Отговори
# 60
Бръм, брой ме и мен за сряда  Peace

# 61
Бръмб, и аз се записвам за срещата утре. Като гледам се  заформя голяма групичка от майските мами!
Поздрави! Hug

# 62
  • София
Бръмб, записвам се и аз за срещата утре Laughing

# 63
Супер, момичета!  Hug

# 64

~*~

Здравейте, малки, големи и още по-големи кърмачета и кърмещи ги Grinning

Със съдействието на Ла Лече Лига,

имам удоволствието да Ви поканя на допълваща  среща по случай Световната седмица на естественото раждане 16 - 23 май 2010.

Заповядайте на 16 май, неделя, от 1030 ч. в прекрасната къща на ТУК-ТАМЕ[/color], кв. Редута, ул. Плачковски манастир 12

Тема: "Очаквания и реалности. Как изборите, които правим за раждането се отразяват на кърменето?"

Този път думата ще е изцяло ваша (до колкото ми позволи възпитанието), а аз ще гледам да говоря по-малко от обичайното. Ще бъде чудесно всеки да разкаже:

Какви са били очакванията ни за раждането преди и как са се случили нещата в действителност?

Как първите дни в болницата са се отразили на началото на кърменето?

Какво бихте или вече сте променили с раждането на второ дете?

Имаме ли избор? Имаме ли право да избираме как да протече раждането на децата ни и до колко са постижими желанията и целите ни? Как изборът на раждане влияе на добрия старт на кърменето?
  • Естествено раждане или секцио?
  • Дирижирано от лекар или с активното участие на майката (и бащата)?
  • Когато бебето реши или когато докторът реши?

Можем да поговорим и за всичко, което ви вълнува около кърменето, да споделите вашия опит или просто да изпиете чаша чай в приятна кърмаческа компания  Grinning

Срещата е неформална, в приятелска атмосфера. Ако имате желание, можете да донесете нещо малко и здравословно за похапване. Ще бъде чудесно, ако успеем да се съберем навреме.  Hug

~*~

За повече информация за кърменето, можете да посетите и сайта на Ла Лече Лига България www.lalechebg.com

Последна редакция: чт, 13 май 2010, 10:27 от Шаманката

# 65

~*~

Здравейте, малки, големи и още по-големи кърмачета и кърмещи ги Grinning

Със съдействието на Ла Лече Лига,

имам удоволствието да Ви поканя на кърмаческа среща

Заповядайте на 29 май, събота, от 1100 ч. в градинката на НДК, зад грозния паметник, при стръмните каменни пързалки.[/color][/size][/b]

Тема: "Дискретно кърмене, как да се почувстваме комфортно с идеята да кърмим децата си на обществено място? Има ли място спорът на тема морал, когато се говори за кърмене на дете?"

Ще се радвам да поговорим за вашия опит, притеснения и очаквания, а аз ще гледам да говоря по-малко от обичайното (до колкото това изобщо е възможно).
Можем да поговорим и за всичко, което ви вълнува около кърменето, да споделите вашия опит или просто да изпиете чаша чай в приятна кърмаческа компания  Grinning

Срещата е неформална, в приятелска атмосфера. Ако имате желание, можете да донесете нещо малко и здравословно за похапване и пиене. Ще бъде чудесно, ако успеем да се съберем навреме.  Hug

Ако времето се влоши, можем да отложим срещата за друг ден. Ще бъде чудесно, ако се запишете в темата  Peace

~*~

За повече информация за кърменето, можете да посетите и сайта на Ла Лече Лига България www.lalechebg.com

# 66
  • София
Записвам се в темата, за да бъде чудесно  Mr. Green

# 67
  • Sofia
Бих искала и ние да дойдем, въпреки лекото ми неудобство, че не познавам никой  Crazy Темата ми е много актуална, понеже смятам цялото лято да прекарам в парковете.

# 68
  • София
Аз също не познавам никого ама може да се изтърся с таткото... Дали ще е неудобно за мамите, как мислите?

# 69
  • София
Не, тъкмо по темата ще е  Wink . Защо да ни е неудобно да храним децата си пред нечий татко? По темата ще си поговорим в събота  Grinning

# 70
Идваме да направим едно показнО!!!!  Mr. Green

...Ако времето се влоши, можем да отложим срещата за друг ден. Ще бъде чудесно, ако се запишете в темата  Peace

О, а! Няма по-хубаво от лошото време.  Wink Комбинацията пролетен дъжд и дискретно кърмене, може да се окаже каляваща за здравия дух и здравото тяло на майката, здравата кърма, здравото бебе...  Sunglasses

# 71
  • София
Малее ще сме като командоси... smile3519

Ще опитам да дойда. Дано времето да е хубаво!

# 72
Нека и аз се впиша в желаещите да присъстват, макар и с почти отбило се кърмаче  Grinning . Ще ми е полезно за следващото детенце, а и ми е любопитно да разбера от мами с предишен опит, дали е възможно дискретно кърмене на обществено място на детенце след навършване на годинка. 

# 73
И аз се записвам , макар че не познавам никого , но се надявам да се впишем с бебка в обстановката . Simple Smile

# 74
Ох, дано да не вали, въпреки прогнозите. Ще дойда ако е хубаво времето. Татковци допускат ли се? Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт