(*)(*) София, Ла Лече Лига среща! (*)(*)

• 15 395
  • 268
  •   1
Отговори
# 180
  • София
Здравейте  bouquetмного ми се иска да се включим с Неда (а може и наш тати,ако успея да го прилъжа)ако не се случи нещо извънредно сме  там(аз и Неда),а за тати ще пиша довечера  bouquet

# 181
С риск да взема приза за най-несериозна и лъжлива кърмачка, записвам се!  Rolling Eyes Joy

# 182
  • София
Брой ме и мен, моля.

# 183
Старите муцуни тамън ще се прегледаме дали сме се поправили след празниците, останалите - пИчелят.  Blush

# 184
  • София
Старите муцуни тамън ще се прегледаме дали сме се поправили след празниците, останалите - пИчелят.  Blush

Аз отсега да ти кажа, че съм сред поправилите се. Не че се меря, но си усещам някои заоблености, които доскоро ги нямах... Извинявам се за спама. До неделя!

# 185
  • София
наш тати няма да идва  bouquet

# 186
Приемате ли последни записвания.  Simple Smile В готовност сме за срещата утре.

# 187
  • София
Мерси на елегантната Изабела Бръмбазела за интересната кърмаческа сбирка днес!  bouquet

# 188
Криси  Flutter

"Да използвам случая" да се извиня за истерията след побоя, нанесен от челядта ми.  Crazy

# 189

~*~

Мили кърмачки, кърмачета, татковци на кърмачета и прочие същества, подкрепящи кърменето!

Със съдействието на Ла Лече Лига,

имам удоволствието да Ви поканя нааа... шопинг среща  Mr. Green

Заповядайте на 16 януари, неделя, от 1100 ч.
в уютната Къщекула на нашите приятели

Тук-Таме
[/b]
ул. "Гео Милев" 22А

Тема: „24/7 лесно и дискретно кърмене и бебеносене”

Ще поговорим и покажем:

* родителството или 365 дини под една мишница Wink
* 24 начина за бебеносене и бебеотглеждане
* мода за кърмещи жени, кърмачета и татковци на кърмачета

Ще обсъдим всичко, което ни засяга като кърмачки, свързано с дискретното кърмене, ползите за двойката мама-бебе от носенето на децата близо до сърцата ни, видовете слингове, мода за бъдещи, настоящи и бъдещи кърмещи и кърмени, както и за татковци, подкрепящи каузата и т.н.

Ще имате възможност да разгледате и закупите някои от произведенията на Шаманката, известна с кърмаческата модна линия с марката Буба Мара и Шоши, която твори прекрасните Дий-Дий слингове. Членовете на ЛЛЛ ще могат да се възползват от малка отстъпка в цената - знаете, че процент от цената на Вашата покупка, Шаманката и Шоши даряват на ЛЛЛ!  Simple Smile Как да станете член?

Срещата е неформална, в приятелска атмосфера. Ще бъде чудесно, ако успеем да се съберем навреме и за наша ориентация, ще ви помоля да се запишете в темата. Няма да ви върнем, ако донесете нещо здравословно за почерпка.  Wink Hug

~*~

За повече информация за кърменето, връзка с Ла Лече Лидерите и помощниците за кърмене, можете да посетите и сайта на Ла Лече Лига България www.lllbg.org  

Последна редакция: вт, 11 яну 2011, 12:29 от Бръмбазела

# 190
  • София
В журнала на ЛЛЛ срещата беше обявена за "Малко морско", ако не греша.  Това ли е актуалната информация?

Записвам се за присъствие - мама+бебе и евентуално нашия батко.

# 191
kreo, да, в "Тук-таме" ще бъдем. В ЛЛЛ журнала е коригирано.  Simple Smile

# 192
ако не е само за членове на ЛЛЛ ,аз се записвам + бебе  Peace

# 193
Записвам се за срещата+бебе и се надявам този път да ни ми мине котка път  Mr. Green

# 194
Суперрррр! Хайде и от нас запис!  newsm44

Общи условия

Активация на акаунт