® E-bay - тема 46

• 40 304
  • 787
  •   1
Отговори
# 30
Аз пък ще те посъветвам изобщо да не купуваш парфюми от Ибей: 99,999 % са фалшиви !!!

# 31
  • Бургас
Ааа, за фалшив хич не смятам, че ще е такъв - кой ще фалшифицира стар парфюм на Ейвън  Mr. Green Ама ми беше от любимите аромати и тъй като тук го спряха вече, исках да си го взема оттам, но няма да ме огрее явно  Tired (подсмрък) Пу, да не им се и не видеха и правилата  Crossing Arms

# 32
Аз съм взимала два парфюма- единият на Герлен-Л;инстант Междик- сет парфюм и боди лосион, беше си абсолютно оригинален, продавача беше магазин всъщност, с хиляди продажби. Другият който взех, беше мъжки, продавача не беше бизнес продавач, но парфюма беше много нов, и сметнах че няма как да е ментак. И той си беше абсолютно оригинален.

# 33
Офф, не знам за тези парфюми,! Няколко пъти съм си купувала и няколкото пъти все ментета, та парен каша духа !

Брада, ми поръчай го на посредничка фирма !

# 34
От магазини ли си попадала на ментета?

# 35
  • Бургас
Ми той е 7 паунда - като му сметна доставката до Англия, после до БГ и накрая за куриер... ще ми излезе хакънъ колекционерски  Laughing Мисля още де  newsm78

А бе, къде изчезна батко... Дуранго  Rolling Eyes

# 36
Аз пък ще те посъветвам изобщо да не купуваш парфюми от Ибей: 99,999 % са фалшиви !!!

От фрагрансдирект също ли са фалшиви  Tired

# 37
  • виртуално
Офф, не знам за тези парфюми,! Няколко пъти съм си купувала и няколкото пъти все ментета, та парен каша духа !

и аз съм купувала парфюми, досега не съм попадала на ментета
не купувай 100мл или големи разфасовки

# 38

От фрагрансдирект също ли са фалшиви  Tired

Не са естествено!
От и-бей също не е всичко менте, но има доста. Ако решиш да купуваш, спри се на продавач който е магазин, не купувай 100мл парфюми, гледай фийдбека. Общо взето това е. Да се залага на много нови парфюми също е вариант.

# 39
  • София
За сега само се записвам.  Peace

# 40
От магазини ли си попадала на ментета?

И от магазини ( от немския Ибей ) и един път от частно лице ! Амам както и да е ! Сега си купувам и ми подаряват от Германия , та се удържа положението !

А Дуранго, верно нещо е забегнал !  newsm78

# 41
гери колева или някой друг в предната тема питаше може ли нещо да се направи при затворен диспут -МОЖЕ!
Стига да има промяна в обстоятелствата,нови доказателства и пр.

# 42
# 43
  • някъде там
Да не ви изпусна...

# 44

Общи условия

Активация на акаунт