® E-bay - тема 46

• 40 326
  • 787
  •   1
Отговори
# 45
  • Варна
Здравейте,
Вместо запис да споделя, че и аз доста често пазарувам парфюми от ибей и досега не съм попадала на ментак. Напротив доста по-трайни, интензивни и с развитие  Wink са парфюмите от тези, които съм взимала от БГ, но разбира се чета фийдбека на продавча и обикновено в 30 мл разфасовки, много рядко 50 мл.
  bouquet

# 46
Да се похваля, че от известно време ги дебна: Laughing
http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=2705241 … ame=STRK:MEWNX:IT

# 47

Завидях, неблагородно. Mr. Green
Със здраве да си я ползваш. Grinning

# 48
Здравейте!Може ли да се върне пратка от ибей на продавача за дефект и как става това ако да.

# 49
  • Smallville
И аз ти завидях,наистина Crazy.Много изгодно,със здраве да си я ползваш Peace

# 50
здравейте, много хубаво като така си показвате покупките, страхотни неща не супер цени, браво!
Моят опит досега е само с тази играчка, аз съм малко луда на тема играчки, явно неизживяно детство Simple Smile По принцип я купих за подарък на друго момче, но много се изкушавам дали да не я оставя за моето (по-скоро за мен  Embarassed ) В бг тези конструктори са бая пари, а тук беше само 10, верно с доставка 9 паунда, май с посредници е доста по-евтино, но досега не съм ползвала, ще взема да проуча нещата. Колко е горе-долу забавянето с посредник?

# 51
  • Варна
здравейте, много хубаво като така си показвате покупките, страхотни неща не супер цени, браво!
Моят опит досега е само с тази играчка, аз съм малко луда на тема играчки, явно неизживяно детство Simple Smile По принцип я купих за подарък на друго момче, но много се изкушавам дали да не я оставя за моето (по-скоро за мен  Embarassed ) В бг тези конструктори са бая пари, а тук беше само 10, верно с доставка 9 паунда, май с посредници е доста по-евтино, но досега не съм ползвала, ще взема да проуча нещата. Колко е горе-долу забавянето с посредник?

Примерно неща, които съм спечелила до 15/01 си ги получих днес от посредническата фирма. Peace

# 52
Здравейте!Може ли да се върне пратка от ибей на продавача за дефект и как става това ако да.
Да, може. Като за начало пишеш на продавача и се опитваш да се разбереш с него. Ако не се разберете, отваряш диспут за стока, неотговаряща на описанието. За диспутите има линк в първи пост  Peace

# 53
  • София
Може ли пак линк за ъгче-тата Simple Smile

# 54
# 55

Първо да ви питам тез ботушки пързалят ли се на леда? Че изобщо не мога да си намеря ботуши с хубави непързалящи се подметки.

И да ви препоръчам този дървен пъзел за 2-3 годишни деца, дъщеря ми страшно много си играе с него, периодично се появява в сайта и по-евтино, аз купих нашия за около 5 лири с доставката.

Аз напоследък съм се запалила по тези китайчета. В началото подходих много предубедено но получих това и изглежда много прилично и никой не ми вярва, че струва 12 лева Mr. Green  Сега си поръчах обици и пръстен, да видим какво ще представляват.

# 56
  • Варна
Момичета, една приятелка ме помоли да и потърся седалка за велосипед за съвсем мъничко детенце. Ама аз се чудя как точно да я търся. Any ideas, pls? Някой мяркал ли е?

Аууу, тези Ъгита точно моя номер!  Crazy

# 57
Момичета, една приятелка ме помоли да и потърся седалка за велосипед за съвсем мъничко детенце. Ама аз се чудя как точно да я търся. Any ideas, pls? Някой мяркал ли е?

Аууу, тези Ъгита точно моя номер!  Crazy

Какво има предвид ? или
bicycle child seat

# 58
АЗ се оглеждам за подарък на 3 год. диво момче.  Mr. Green

# 59
  • Бургас
Нямам идея дали се пързалят ъгчетата, ама така или иначе утре ще получавам мини-ледоходки, та ако трябва ще ги нахлузвам отгоре  hahaha

Общи условия

Активация на акаунт