® E-bay - тема 46

• 40 332
  • 787
  •   1
Отговори
# 60
Нямам идея дали се пързалят ъгчетата, ама така или иначе утре ще получавам мини-ледоходки, та ако трябва ще ги нахлузвам отгоре  hahaha

Мерси, ако все пак ги тестваш на лед, докладвай Simple Smile

# 61
  • Бургас
Ако имаме все още сняг и лед докато дойдат - ще ги пробвам обезателно и ще кажа  Wink

# 62
  • varna
И аз да се оплача от отношението на БГ пощи.
Снощи една съседка ми донесе известие от пощата за мен, но пуснато в нейната кутия. Купих си http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=3703126 … ame=STRK:MEWNX:IT на 21.01 и на 22 продавача ми го е пратил и ми даде номер за проследяване. От понеделник до днес ходя всеки ден до пощата да си търся пратката и всеки път ми се казва, че за мен няма нищо. А на известието пише дата 27.01 и днес служителката в пощата ми казва че дължа пари за магазинаж.
Не ми е за парите, но аз всеки ден питах същата служителка, а тя въобще не си е направила труда да провери дали е при тях. И в сайта БГ пощи ми излиза, че пратката е напуснала Германия на 23.01 и нищо повече.
колко парички ти излезе доставката?

# 63
  • Montana
Кажете моля ви как да се откажа от спечелен търг . Става въпрос за сребро, но после видях,че никъде не пише пробата каква е. Писах на продавача, че се отказвам и мн се извинявам...... , но от   E-bay , продължават да ми пращат писма, че трябва да си платя.

Последна редакция: сб, 06 фев 2010, 03:46 от desinik

# 64
Няма как да се откажеш, покупката е със сила на договор между теб и продавача. От него зависи как ще протекат нещата, дали ще се съгласи или не. Според мен трябва да има immediately sorry от твоя страна (настоятелно, но мило). Тези писма може да продължи да ги получаваш, докато той не си възвърне парите от платените такси по продажбата.
Поправете ме, ако греша, нямам много опит в ибей, но чета много.  Peace

# 65
едно записче

# 66
гери колева или някой друг в предната тема питаше може ли нещо да се направи при затворен диспут -МОЖЕ!
Стига да има промяна в обстоятелствата,нови доказателства и пр.

Да, да, аз бях, мерси за инфото, ще го имам впредвид за в бъдеще, дано да не ми се налага де Wink И защо при затворен диспут, в ибей ми стои 1 open case newsm78 Може да ви се сторят тъпи въпросите ми, но нямам си и идея от пейпал, поради простата причина, че акаунтът там е на съпруга ми, аз само пазаря от ибея, а той плаща после  Mr. Green

P.S. статусът на refund-а в пейпал бил pending, нормално ли е? Много искам да сложа отицателен фидбек, обаче се въздържам, че да не вземе да не ми плати и анцуга  ooooh! и изчаквам  Whistling

Последна редакция: сб, 06 фев 2010, 09:39 от geri_kkoleva

# 67
  • Пловдив
анима  Mного е хубаво пъзелчето - ти от същия продавач ли го купи - той доставя ли до България  че само 5 лири ти е излязло  Hug

Последна редакция: сб, 06 фев 2010, 11:52 от zinaida

# 68
Само влизам набързо да кажа за Ъговете: изобщо не ми се пързалят , вървя много стабилно с тях !Смятам да метна едни и за майка ми !!!

# 69
Момичета, след  като спечеля даден артикул в какъв срок трябва да го платя?

# 70
  • София жк Бъкстон
Момичета, след  като спечеля даден артикул в какъв срок трябва да го платя?
Ако не пише друго в обявата, имаш 7 дни, за да платиш.17,9 евро

# 71
Благодаря!

# 72
  • софия
Е, кога успяхте да изпишете толкова страници  Hug

# 73
Момичета, след  като спечеля даден артикул в какъв срок трябва да го платя?
Ако в обявата не е споменат друг срок, стандартният е до 7 дни.

# 74
  • на кой му пука, майна
Днес дойде тази блузка за сина ми направо в къщи   Simple Smile, изпратена на 30.01 от Сащ. Изумена съм от бързата доставка  Grinning

http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=120418117879

Общи условия

Активация на акаунт