® E-bay - тема 46

• 40 318
  • 787
  •   1
Отговори
# 660
  • Шумен
............................
Има невероятни модели  на супер тънки цени! Недостатъкът е, че са от Китай и мнооооого, ама много се замислям за качеството, въпреки , че като чета фийдбеците уж доволни хората, ама като знам аз как поставям фийдбек.
............................

Колкото и положителни feedback-а да имат, при мен все пристигат боклуци.  Crossing Arms Аз спрях да пазарувам от там. Но... това е мое мнение  Peace.

# 661
Да, това само ме притеснява, каква ще е материята?! Да не е някаква боклучава. Писаха ми вече на лични , че има положителни отзиви. Чакам снимки да ми пратят  Hug !

Иначе като модели има страхотни, а дори и да се наложи малка корекция, това няма да ме притесни !

# 662
Kölsches Mädel, не знам доколко ще са качествени, тоест материята каква ще е. Отделно как ще са направени шевовете и т.н.
Виж по-добре роклите на Apart, има доста техни в немският ибей и са наистина фантастични. А поне може да пробваш и в София в магазина им, ако предлагат булченските рокли. Или пък може да си поръчаш направо да ти доставят даден модел в магазина.
Зависи колко пари ти се дават за рокля де. )

# 663
Здравейте момичета, освен Емпреса има ли друга ф-ма която доставя директно във Варна стоки спечелени на търг, и ако няма такава,
 биха ли споделили  варненки  коя ползват, може и на лични, да не го приемат като реклама.
Благодаря ви Simple Smile

# 664
  • София
Aз днес си взех от Е. това:

Slow Cooker. Утре ще дам отзиви.

# 665
Kölsches Mädel, не знам доколко ще са качествени, тоест материята каква ще е. Отделно как ще са направени шевовете и т.н.
Виж по-добре роклите на Apart, има доста техни в немският ибей и са наистина фантастични. А поне може да пробваш и в София в магазина им, ако предлагат булченските рокли. Или пък може да си поръчаш направо да ти доставят даден модел в магазина.
Зависи колко пари ти се дават за рокля де. )

Не ми се ходи по магазините ! Честно ! Дори и за сватбена рокля ! Може по-късно да си променя мнението като стане по-топло, но засега нямам никакво желание да обикалям и да се преобличам като ненормална.   Cry А иначе на Апарт го знам магазина.Скоро не съм ходила там, но съм минавала оттам с колата и не мога да се сетя да съм виждала сватбени рокли .  Thinking Може да са били по-навътре. Не знам.

Ходим преди малко до Е. да си взема нещата и съм супер доволна. Всичко, което си поръчах е направо страхотно. Повечето от нещата ги бях показала в  началото на темата , но ето пак :

Ризите са супер хубави, а тази бялата на Мекс съм я виждала в Мола и струваше около 100 лева, а на мен ми излезна 6 лири ,включително доставката   Mr. Green. Е как да ходя по магазините ,ми кажете !
Миличкото ми купи за 14 февруари една страхотна блуза, ама дал една камара пари и аз му забраних да ми купува дрехи !  Grinning  За същите пари , му казах, че ще си купя 5 парцала от Ибей и той ми каза, че щял само пафюми да ми купува отсега нататък  Mr. Green !

# 666
Kölsches Mädel, виж им сайта, имат много красиви модели. ) Всъщност ето ти линк. )
http://www.apart-fashion.de/is-bin/INTERSHOP.enfinity/WFS/Apart- … ryName=sh11233760
в немския ибей също ги има, можеш и от там да вземеш. )) и няма да се разкарваш по магазини..))))

супер секси рокле
още едно късичко
класика
тази ми е любима

# 667
  • София
Kölsches Mädel, виж им сайта, имат много красиви модели. ) Всъщност ето ти линк. )
http://www.apart-fashion.de/is-bin/INTERSHOP.enfinity/WFS/Apart- … ryName=sh11233760
в немския ибей също ги има, можеш и от там да вземеш. )) и няма да се разкарваш по магазини..))))

супер секс … 82;ле
още едно къ … 95;ко
класика
тази ми е лn … 80;ма

Ейййй.. за първи път ми се дожени Mr. Green ( да не чуе мъжа, че до Германия ще отиде за рокля)

Имам проблем с един продавач и искам да пусна диспут. Не е изпратил едни маратонки и ми е върнал парите за тях, но не и пощенските.  Моля, който може да ми съчини нещо на английски да ми драсне на ЛС.

# 668
Мдааа, не са хич лоши !
Ето тази ми хареса много на мен

А ето това си го бях сложила в списъчето  Mr. Green http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=2205575 … ame=STRK:MEWAX:IT

Моделите са почти едно към едно с първата рокля, която си показала !
Може пък и да отида до магазина! Поне да премеря , ако имат на място естествено !  Peace

# 669
Kölsches Mädel, да, тя тази рокля е още от миналата година, аз за това не я пуснах. ) Иначе е много елегантна. )))
Според мен те предлагат много добри неща, които не са стандартно булчински...) Нямат голям асортимент, но пък моделите им са хубави и интересни. ))) И мисля че е по-добрият вариант от китайска изработка. )

# 670
Гледам, че са отворили магазин и в единия от моловете, а тъкмо утре имам ходене и до този в Лозенец, абе до края на седмицата най-късно ще отида. На българския им сайт като кликнеш на колекции, директно тее препраща на немския . Това дали означава, че имат повечето неща и цените са същите.  Thinking Много се надявам !

# 671
Момичета,  да сте срешнали подобна маша за коса http://-spam083-/Retro-presa-troina-masha-triffero-gama-p-748.html

# 672
Гледам, че са отворили магазин и в единия от моловете, а тъкмо утре имам ходене и до този в Лозенец, абе до края на седмицата най-късно ще отида. На българския им сайт като кликнеш на колекции, директно тее препраща на немския . Това дали означава, че имат повечето неща и цените са същите.  Thinking Много се надявам !

Би трябвало цените им да са сходни, или дори същите.

# 673
  • София жк Бъкстон
Мдааа, не са хич лоши !
Може пък и да отида до магазина! Поне да премеря , ако имат на място естествено !  Peace
Ако искаш погледни и тук - http://kleidung.shop.ebay.de/Hochzeit-/26156/i.html?_nkw=apart&a … sid=p3286.c0.m282

# 674
Хихихи, hellborn , това го направих още при първия постинг на Мирама  Mr. Green ! Обаче , да ти кажа честно , ни една от тези не ми допада!

Аз знам много добре, какъв тип рокля ми отива , като модел, дължина, цвят ,деколте и прочие  и дори една рокля да е много хубава по своему, аз знам , че не е за мен !

Ето тази напр. много ми харесва, но знам, че ще изглеждам като балон с нея, въпреки, че съм слаба.

Общи условия

Активация на акаунт