® E-bay - тема 46

• 40 329
  • 787
  •   1
Отговори
# 645
Аз освен на Некст, много харесвам дрешките и на М&S. На малката основно тези марки търся. Последно й взех това:
http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=2505757 … ame=STRK:MEWNX:IT
и тъй като вече има достатъчно дрехи 5-6г, вече търся следващия размер Wink

Това го гледах по време на намаленията. Страхотно е! Само, че докато се накумя номерата свършиха.

# 646
Аз да се похваля. )) Едно ново рокле... )
ето го

# 647
ПетяБг,пуснах диспут за стока,неотговаряща на описанието и да-исках частичен рефунд!После те ми писаха да върна количката и ще ми върнат парите.Аз обаче съм я купила ноември месец!Не знам как си мислят тая работа.Аз да не съм я купила 3 месеца да ми седи за красота?! Mr. Green Ползваме си я.Не съм им писала,че ще я връщам,а те ми писаха,че ми връщат парите.Аз нямам никакво намерение да я връщам.Диспута те го затвориха като ми върнаха уж парите...Абе мазало някакво!Но има логика да ги държат до като не върна количката.После сигурно ще си й ги пратят пак. newsm78

# 648
Ами единственото, за което се сещам е да пишеш на Ибей, че във връзка с кейс №.... твоето искане е било частично връщане на пари, тъй като връщането на количката ще ти струва скъпо и ще е за твоя сметка. Кажи им, че няма да я пратиш обратно и те да преценят дали да ти дадат част от върнатата от продавача сума или да си и я преведат на нея. Друго в общи линии не можеш да направиш, в крайна сметка продавачът в момента е без количка и без пари.

# 649
  • София
Тръгнах да плащам сутринта няколко неща, които снощи спечелих, но на последната стъпка в Пейпал интернета нещо спря. Сега в ибей са отбелязани като платени, а в Пейпал няма нищо с днешна дата.
Всичко се отразява веднага в Пейпал, нали? Мисля, че и по-късно няма да се появят транзакции и всъщност нищо не съм платила.
Права ли съм или греша?

# 650
Цитат

Ние имаме суичъра - много топли и си го носи всеки ден навън Калина Simple Smile

# 651
Момичета, моля спешно за помощ. Предполагам, че въпроса не е за тук, но не знам къде да го задам.

На 02.02 платих през Pay-Pal поръчка направена от Laredoute. Веднага ми блокираха дължимата сума. Днес влизам в интернет банкирането, за да проверя наличността по сметката ми и виждам, че вчера същата сума е блокирана още един път. Проверих и в Pay-Pal и там е блокирана втори път. Моля, кажете ми какво трябва да направя за да се от блокира сумата?

Благодаря предварително на отзовалите се.

# 652
В темата за Ларедут има няколко такива случая, може би ще е добре да прочетеш и там. В най-добрия случай, повторно блокираната сума се освобождава след определено време, без последици за джоба ти реално.

# 653
  • Плевен
Елита, и според мен не си платила. Отбележи си ги като неплатени и пробвай да ги платиш пак  Peace

Алексс, освен да си посетиш обслужващата банка, друго не знам какво да те посъветвам. С ДСК май често имат такъв проблем. Ти към коя банка си?

И аз да се похваля, снощи спечелих това:
http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=2904023 … :IT#ht_500wt_1182
и това за една приятелка:
http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=2904023 … :IT#ht_500wt_1182

# 654
Елита, и според мен не си платила. Отбележи си ги като неплатени и пробвай да ги платиш пак  Peace

и аз смятам,че не си платила първия път. Блокирали са сумата. След това са я изтеглили.

Последна редакция: ср, 17 фев 2010, 10:29 от Наоми

# 655
  • София
Благодаря ви!

# 656

Алексс, освен да си посетиш обслужващата банка, друго не знам какво да те посъветвам. С ДСК май често имат такъв проблем. Ти към коя банка си?

[/quote]

Благодаря ти за отговора.  Hug  Сметката ми е към Пощенска банка, но те са толкова неориентирани и некомпетентни, че ми става лошо като се сетя, че трябва да се разправям отново с тях.  #Cussing out

# 657
Страшно сладки неща за децата сте накупили, всички !  Peace

Аз да ви кажа сериозно се замислям дали да не си купя сватбената рокля от Ибей  Blush !

Има невероятни модели  на супер тънки цени! Недостатъкът е, че са от Китай и мнооооого, ама много се замислям за качеството, въпреки , че като чета фийдбеците уж доволни хората, ама като знам аз как поставям фийдбек.
Правят се по мерки на клиента , изработка плюс доставка може да трае и два месеца,което те лишава от възможността за пускане на диспут !
Онзи ден минах през Асеновград ,но не съм влизала по магазините. Само няколко витрини за сватбени рокли видях. Е няма такава цигания, шарения и кич ! Не знам, какво толкова прехваляват асеновградските фирми или просто моето разбиране за обличане и мода тотално се различава от тяхното .

Не ми се ходи по магазините , да плащам за проба и да слушам съветите на смотани продавачки ! Едва ли някой от вас си е поръчвал от някои от тези магазини, но пък знам ли?! Може и да има и да ми даде фийдбек за качеството ! Whistling

# 658
Петя БГ,аз знам,че продавачката е без пари и без количка! Mr. Green Но от Ибей са виновни,не аз!
Така мисля и аз да направя-да им пиша,пък да видим какво ще стане!
Благодаря ви! Hug

# 659
Страшно сладки неща за децата сте накупили, всички !  Peace

Аз да ви кажа сериозно се замислям дали да не си купя сватбената рокля от Ибей  Blush !

Има невероятни модели  на супер тънки цени! Недостатъкът е, че са от Китай и мнооооого, ама много се замислям за качеството, въпреки , че като чета фийдбеците уж доволни хората, ама като знам аз как поставям фийдбек.
Правят се по мерки на клиента , изработка плюс доставка може да трае и два месеца,което те лишава от възможността за пускане на диспут !
Онзи ден минах през Асеновград ,но не съм влизала по магазините. Само няколко витрини за сватбени рокли видях. Е няма такава цигания, шарения и кич ! Не знам, какво толкова прехваляват асеновградските фирми или просто моето разбиране за обличане и мода тотално се различава от тяхното .

Не ми се ходи по магазините , да плащам за проба и да слушам съветите на смотани продавачки ! Едва ли някой от вас си е поръчвал от някои от тези магазини, но пък знам ли?! Може и да има и да ми даде фийдбек за качеството ! Whistling

Миналата година по това време в темата 1 момиче си поръча рокла и само с лек козметичен ремонт/ако правилно се сещам част от цветчета отгоре бяха хлабаво пришити/спести около  50/100 от цената тук за почти същия модел!Ако ти се рори в темите виж може да открие нещо.

Общи условия

Активация на акаунт