® E-bay - тема 46

• 40 317
  • 787
  •   1
Отговори
# 675
Мдааа, не са хич лоши !
Ето тази ми хареса много на мен

Невероятна е, наистина, много ми харесва, гласувам с двете ръце за нея  Peace

# 676
  • София
Този продавач има сладурски детски чанти и ранички!
http://shop.ebay.co.uk/wacky-wear-worldwide/m.html?_nkw=&_ar … amp;_trksid=p4340

# 677
Аз днес пазарувах за мъжа: една риза на M&S, от който модел вече има една, купена за 80 и нещо лева от мола (!!!), но му се искаше да има още една и една поло тениска на fruit of the loom. Сега дебна за малката няколко блузки с дълго ръкавче, надявам се утре да ви се похваля и с тях.

# 678
  • София
Преди два часа изгубих един търг за едно детско сако, а сега имам съобщение за втори шанс да го купя. На вас случвало ли ви се е? Каква може да е причината?

# 679
Аз днес пазарувах за мъжа: една риза на M&S, от който модел вече има една, купена за 80 и нещо лева от мола (!!!), но му се искаше да има още една и една поло тениска на fruit of the loom. Сега дебна за малката няколко блузки с дълго ръкавче, надявам се утре да ви се похваля и с тях.

Много хубава ризата. )))) Моя мъж добре, че не ходи с такива неща. ))))

Да не сме си конкуренти в детските дрешки?. )))))

elita, може първият купувач да се е отказал, ако ти го продава на цена, която те устройва го взимай. )

# 680
Мirama, едва ли, аз ги купувам размер година и половина - две, защото щерката е слаботелесна Simple Smile

# 681
Мirama, едва ли, аз ги купувам размер година и половина - две, защото щерката е слаботелесна Simple Smile

Аз ги купувам 12-18месеца. )))) Нищо че е на 2г и половина. ))) И чат-пат нещо 18-24м. )
А, гледам че са и адашки. ))))

# 682
  • София
Ами взех го! Цената ме устройва Simple Smile Сакенцето е много сладко Pumpkin Patch
http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=3003981 … ame=STRK:MEWNX:IT

# 683

Аз ги купувам 12-18месеца. )))) Нищо че е на 2г и половина. ))) И чат-пат нещо 18-24м. )

И аз 18-24 гледам за лятото, че още са и като торба Simple Smile Поздрави на адашката  Hug

Да ви попитам, когато ми изтече валидността на кредитната карта и трябва ми издадат нова, трябва ли пак да искам верификационен код за Пейпал?

# 684

И аз 18-24 гледам за лятото, че още са и като торба Simple Smile Поздрави на адашката  Hug

Да ви попитам, когато ми изтече валидността на кредитната карта и трябва ми издадат нова, трябва ли пак да искам верификационен код за Пейпал?

Да, ще трябва, защото ще ти издадат нова карта, съответно ще е с нови номера и ще трябва пак да я валидираш. )

# 685
Може ли някой да ме светне как спечели този последния като е стрелял в 14.51

s***i( 323Feedback score is 100 to 499)       £31.20        17-Feb-10 14:51:18 GMT

ambur44( 5 )                                                   £30.20    17-Feb-10 18:29:28 GMT

Бях заредила GIXEN, а той не стреля ако има по голяма сума от него, или ще ме предупреди да кача бида newsm78

http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=3204883 … ;autorefresh=true

# 686
Може ли някой да ме светне как спечели този последния като е стрелял в 14.51

s***i( 323Feedback score is 100 to 499)       £31.20        17-Feb-10 14:51:18 GMT

ambur44( 5 )                                                   £30.20    17-Feb-10 18:29:28 GMT

Бях заредила GIXEN, а той не стреля ако има по голяма сума от него, или ще ме предупреди да кача бида newsm7

Задействала се е автоматичната система за наддаване на Ибей, или т.нар. Прокси бидинг.
Купувачът, е заредил максималната сума, която е готов да даде в 14.51.18 по Гринуич.
На всяко наддаване след него, прокси бидинга е качвал с минималната възможна стъпка.
Часът не се променя, защото максималната сума е зададена в толкова часа.
След като е дал максимална сума и никой не е дал по-висока от него - той е спечелил.

# 687
Моля някой за един превод.Предварително благодаря.
И един въпрос : Добавх още една карта за плащане,сега като дойде време да платя къде ми излиза с коя карта искам да плащам

yes if u can ebay still not replyed to my message
paypal has got wrong email on and i keep changeing
it but i carnt claim my payments of people so i
sent everyone another invoice and and put
different email it worked 4 2 people and not
orther.........let me know if u can help.thanks
tracey.

Последна редакция: чт, 18 фев 2010, 00:02 от milena29

# 688
yes if u can ebay still not replyed to my message
paypal has got wrong email on and i keep changeing
it but i carnt claim my payments of people so i
sent everyone another invoice and and put
different email it worked 4 2 people and not
orther.........let me know if u can help.thanks
tracey.

Да, ако можеш, от ebay все още не са отговорили на съобщенията ми, емайла в paypal е грешен и продължавам да се опитвам да го променя, но не мога да си клеймна плащанията от хората, поради което изпратих на всички нови инвойси и сложих нов имейл. Това проработи при двама души, но при други не помогна.....пиши ми, ако можеш да помогнеш. Благодаря, Трейси

Милена, тъй като липсват препинателни знаци и има правописни грешки се надявам да не съм сбъркала в превода. Пиши да кажеш, какво е станало после  Peace

# 689
  • Montana
Моля за съвет, спечелих 3 чанти  от един китайски продавач , 2 пъти го питам ще ми направи ли отстъпка и не получавам отговор,а времето за плащане изтича. Какво да направя? Дали да изчакам да се оплаче .че не съм платила или по-добре да си платя, но на различни адреси, че 3 чанти.... да не се наложи и мито да плащам  ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт