Одеало на надеждата - Робин за плетачки

• 78 196
  • 725
  •   1
Отговори
# 225
Може ли някой да ми разкаже накратко, че изпуснах темата.

Ново одеяло ли плетем? Помня за едно, което трябваше да е в розово, бяло, червено, при това на 2 игли. Сега на 1 кука ли плетем? В какви цветове? Какъв е крайният срок за изпращане на кой адрес? На този на Кабзи ли? И има ли някоя софиянка, с която мога да се комбинирам по изпращането?

Последна редакция: вт, 23 фев 2010, 13:26 от Steisi

# 226
Steisi, можеш да плетеш и да пращаш на Кабзи, не е късно. Ако нямаш адрес, ще ти го изпратя на "лични". Може на 2, може и на 1 кука, няма срок, мисля, че освен за 1-ве март, и за първа пролет ще има базар.

# 227
Аз още не съм изпратила квадратчетата. Изгубих адреса на Кабзи, дето и пращах сърцата. Писах и да ми го съобщи пак, но като гледам, не е влизала във форума скоро. Ако може някоя да ми го прати на ЛС Heart Eyes

ПП. Вече го имам. Благодаря пак  Grinning

Последна редакция: вт, 23 фев 2010, 18:47 от zoo

# 228
  • Пловдив
 За съжаление не успях да се включа в пловдивската пратка. Може ли да ми изпратите адреса, че то времето много напредна ...

# 229
Кабзи, получи ли пратката от мен?

# 230
Ето още едно одеялце - http://www.fayevalentine.net/projects/texture3.jpg

А саламчетата вдясно .... мммм, много вкуснииии.

Рибки на керемидки - http://farm4.static.flickr.com/3135/3281727354_99ebd85f57.jpg

Последна редакция: пт, 26 фев 2010, 16:42 от big pufana

# 231
Момичета,пристигнали са 4 пакетчета с квадратчета,но не съм ги взела още - това ще го свърша в понеделник.Благодаря ви!И да попитам,ще изпращате ли още,за да преценя дали да започна сглобяването вече?

# 232
Кабзи, аз ще пратя в понеделник мойте! Наистина се изложих, имам само три!  Embarassed Искам днес и утре да поплета още.... Embarassed В понеделник като ги пусна, вторник трябва да са при теб, предполагам има време да ги сглобиш до пети  Embarassed Простете ми! Sad

# 233
Аз няма да се справя. Ще се включа в следващото одеяло.

# 234
Момичета,не се притеснявайте,че малко сте направили - НЕ Е НИКАК МАЛКО  Heart Eyes

Найтуиш,като получа и твоите ще преценя какъв размер ще стане одеалото.
Иначе,ако не се лъжа и Дидка плете квадрати,но не се е писала в списъка.

# 235
Да, трябва да обновя списъка, но си мисля, че засега няма смисъл, за следващото одеалце  Grinning Кабзи, исках да попитам, дали да ти пратя прежда с която да ги съшиеш? Все пак доста ще трябва за това, мога да пратя 50 - 100 гр...

# 236
  • Стара Загора
казби-имам само 1 готово. Tiredможе ли да го пратя за следващото одеало?ще има ли друго де?

# 237
и на мен ми се струва, че уговорката за първото одеяло беше да е на 2 куки. Когато  поисках да се включа, стана дума второто одеяло да е памук, на 1 кука. Ако това условие остава, аз мога да правя памук на 1 кука 15 см квадрати, пък ще видя на кого ще ги оставя.

# 238
  • Пловдив
Ако искате ,да решим ще има ли второ одеало и какви квадрати ще плетем.Така ще може ,който иска да се включи и има свободно време вече да плете.
Та така ,давайте идеи:
-На една или две куки?
-Вид и цвят прежда?
-За кога да го плетем?

# 239

Иначе,ако не се лъжа и Дидка плете квадрати,но не се е писала в списъка.

Плета квадратчета за болеро, на този етап нямам време и възможност за Робин.
В по-късен етап, при разреждане на ангажиментите ми ще се включа с удоволствие. Peace

Общи условия

Активация на акаунт