Одеало на надеждата - Робин за плетачки

• 78 222
  • 725
  •   1
Отговори
# 300
Снежи, страхотни. Чакам с нетърпение да ги видя готови. Познах си лилЯвите мои.

# 301
Да Пуф приносът в лилЯвото одеало ще бъде в голяма степен твой.

# 302
Аз пък мисля, че не трябва да се правят отделни одеалца - на кука и на две игли, какво значение има как е изплетено квадратчето. Според мен щеше да е по-интересно да е комбинация от двата вида плетки. Даже и цветово си ги представях по-шарени  newsm78, ама всеки има различен поглед над нещата  Laughing Каквито и да станат, дано се завиват дълго време някои дечица с тях.
Снежи - поздравления за труда ти. За нас беше лесното, врътнахме по няколко квадратчета, изпратихме и приключихме. Оттам - натам работата остана за теб, както и за Кабзи преди това.   bouquet 

# 303
zoo ще опитам да ги подредя по друг начин, за да комбинирам и квадратчетата на кука. Аз също съм склонна към смели цветови експерименти! Просто като видях толкова много бяло-розови квадратчета се изкуших за нещо строго момичешко.

Къде се изгубиха всички други, които плетохте квадратчета? Кажете и на Вас как ви харесва. Честно да Ви кажа не ме затруднява толкова самото плетене, колкото постоянното терзаене дали ще успея да направя нещо, което да се харесва на повечето от Вас. За това толкова често ще ви приканвам към мнение.

# 304
Снежи - не се притеснявай, не искам да те затруднявам. Просто така мисля, че ще е по-интересно. В никакъв случай не може да се хареса одеалцето на всички, то е ясно. Хубаво е да се изкажат повече мнения, но в крайна сметка, както го направиш.

Последна редакция: сб, 10 апр 2010, 13:14 от zoo

# 305
Снежи на мен ми харесват предложенията ти.А има ли нужда от още квадратчета и за кое одеалце?

# 306
kabzimalka, както и всички, които все още имат желание да се включат: ще ни трябват 6 квадратчета в синьо - лилаво от по-плътна прежда (игли № 4 или 5). Квадратчетата на 1 кука, които имаме ще включа в бяло - розовото одеалце за повече цвят. Понеже разплетох това, което бях свързала ще снимам утре като понапредна отново.

Знам, че каквото и да направим в крайна сметка няма да се хареса на абсолютно всички, но пък ми се иска да продължим заедно да участваме в това дело.

# 307
Snejana_G, тук съм. Обаче все не мога да се организирам да стигна до пощата. Embarassed

# 308
Има ли нужда още от сини квадратчета?
Мога да изплета няколко(на 2 куки) в неделя. Късно ли ще е?

# 309
Не, не е късно. Аз все още довършвам розовото и след това ще се прехвърля на синьо-лилавото. Ще очаквам да се включите!

M_BR ще ти пратя адрес на лични.

# 310
Одеалцето ни в момента е ето такова:

Някои от квадратчетата наплитам с по 1-2 реда на кука за да ги уеднаквя на размер. На снимката изглежда набръчкано, но като го оправям с ръце не е такова. Мисля, че като го изпера и изсуша правилно ще се получи добре. Сега си давам сметка колко бързо се справи Кабзи с първото одеало. Аз всяка вечер пред телевизора поплитам, но все пак не ми спори особено. На края съм вече де, не се оплаквам. Мен лично одеалцето ни ме зарежда с много положителна енергия. Сега преброих това, което Кабзи сглоби - при него са 6х7 квадрата, това го предвиждам да е 6х8.

След него ще сглобя и синьо - лилавото, така че който иска адреса ми за да изпрати квадратчета, да се обади.

# 311
Много е красиво!
  bouquet за всички майсторки със златни ръце!!!

# 312
Снежи - много добре го съединяваш. Като гледам за единия ъгъл ще трябва още едно квадратче. Ако няма какво да сложиш, да изплета едно, но синята прежда ми остана съвсем малко, ще е повече в червено и черно.

# 313
Снежи,супер се получава.Поздравявам те!  bouquet

# 314
Благодаря за подкрепата Ви, окрилява!

zoo имам квадратче за това ъгълче. Приготвила съм всички необходими за да завърша това одеалце. Надявам се тази седмица да го приключа него. Ако искаш обаче, може да оплетеш за другото, мисля че в твоите цветове ще отива и на него. Ще ти пратя адрес на лични.

Общи условия

Активация на акаунт