Одеало на надеждата - Робин за плетачки

• 78 201
  • 725
  •   1
Отговори
# 285
  • Севлиево
Мисля че струва повече, поне 80лв  newsm78 Като се има предвид, че е и благотворително.

# 286
то и 100 може, но трябва твърд купувач, просто така да се предложи за продажба детско одеяло с такава цена - голям късмет ще е да го купи някой. Не че не го пожелавам, просто разсъждавам  Peace

# 287
момичета, страхотна идея и изпълнение!   bouquet
може ли да попитам за какво ще се използват парите от одеалото (съжалявам, ако е споменато по-напред в темата; нямам време да я изчета)?

# 288
момичета, страхотна идея и изпълнение!   bouquet
може ли да попитам за какво ще се използват парите от одеалото (съжалявам, ако е споменато по-напред в темата; нямам време да я изчета)?

Ще добавим парите към вече събраните и ще купуваме кувьоз и медецинска апаратура за два дома в Русе и областа.

# 289
Момичета,одеалото не се продаде и за това го пращам на Видинската група,които от четвъртък другата седмица ще имат инициативи.

# 290
Момичета, току що получих квадратчетата, които kabzimalka ми изпрати. Няма такава красота! Кое от кое по-прекрасни са!

Тази седмица приключвам с декларациите и ще се заловя със свързването. Надявам се да ми се получи.

Мислех си, че за да има успех продажбата на нещо такова, трябва предварително да се афишира по някакъв начин. Дано от ДБМ измислят формулата и да започнат да се продават нашите одеалца.

За съжаление квадратчетата, които аз плетох явно се изгубиха от БП, ама нищо за другия път ще знам да не им се доверявам.

Като ми остане малко време ще щракна да ви покажа колко внушително изглежда купчинката от Вашите сърчица!

# 291
Ех, пак закъснях! Имам квадрат, но явно ще чакам второ одеалце, за да го пратя на някоя от вас  Tired

# 292
  • край Дунав
Дами с опасни инструменти /  Grinning /, одеалцето е във Видин и ще го предложим на днес започващия ни базар.  Много е хубаво и от него струи желанието Ви да го изработите от хубаво по-хубаво! Чудесни сте! Ще дам отчет след базара какво сме направили и много съжалявам, че не сме в чужбина-там ръчната изработка има специално значение...

# 293
Здравейте, много ми харесва идеята!!! Hug
За мен е без значение дали одеалото ще се даде в болница, дом или ще е за някоя от нас!!! Wink

Наистина ми се струва чудесна идея и мисля, че който и да получи одеалото ще му бъде много приятно!!!

Имам доста остатъци от прежди (предимно са с еднаква дебелина, все така ми се получава, преждите, които харесвам са със сходна дебелина) и ще ми бъде приятно на направя едно илиповече квадратчета!!! Hug

Редактирам се, че малко недочела се изказах!!! Embarassed Embarassed Embarassed

Много е красиво одеалото, БРАВО, момичета!!!  bouquet  bouquet  bouquet
За следващото с удоволствие ще се включа и аз!!! Hug

Последна редакция: пт, 26 мар 2010, 17:04 от ˙·٠Bulechka™٠·˙

# 294
Здравейте, много ми харесва идеята!!! Hug
За мен е без значение дали одеалото ще се даде в болница, дом или ще е за някоя от нас!!! Wink

Наистина ми се струва чудесна идея и мисля, че който и да получи одеалото ще му бъде много приятно!!!

Имам доста остатъци от прежди (предимно са с еднаква дебелина, все така ми се получава, преждите, които харесвам са със сходна дебелина) и ще ми бъде приятно на направя едно илиповече квадратчета!!! Hug

Редактирам се, че малко недочела се изказах!!! Embarassed Embarassed Embarassed

Много е красиво одеалото, БРАВО, момичета!!!  bouquet  bouquet  bouquet
За следващото с удоволствие ще се включа и аз!!! Hug

Булечка,второто одеалце ще го сглобява Снежи,тя още не е започнала.Ако желаеш ,плети и пращай при нея.Квадратчетата при нея са в розовата,червената,лилавата и бялата гами.

# 295
Какво стана с това одеалце????  newsm78   

Снежи, като имаш време, покажи какви квадратчета останаха за второто поне. Тази тема нещо замря или аз съм прекалено нетърпелива и ми се иска нещата  да се случват по-бързо  Joy

# 296
  • край Дунав
Добре, че влязох в темата-с огромно съжаление ще кажа, че не го продадохме, но 8ако не решите друго/ -оставете го при нас-ДБМ-предстоят различни съвместни инициативи с други организации и е много възможно да спечелим някоя паричка за каузите ни  Heart Eyes
Разбира се, ако решите нещо друго-няма проблем-при мен е в момента и ще остане тук до второ нареждане.
 Ако не ме изгоните от темата си позволявам една идейка- дали няма да са по-рентабилни възглавнички робин  newsm78

# 297
zoo разбирам нетърпението ти, и аз съм така. Обещавам, че през следващата седмица ще съм по-редовна пред компютъра и ще отчитам докъде е стигнала работата по второто одеалце. Дори според мен в момента имаме квадратчета и за трето, но като ги подредя ще кажа. Едното определено ще е бяло-розово-червено (има доста квадратчета в тази гама), а другото по-пъстро (в него ще се впишат прекрасно твоите квадратчета и други на 1 кука.

skorpion поддържам идеята това, което правим да е за ДБМ и готовите неща ще ги изпращаме при Вас. Дори и да не е продажба, а дарение за някой дом за дечица е хубаво инициативата да е чрез ДБМ. Ние даже гласуване проведохме и вярвам, че изразявам мнението на повечето, които участват в проекта. Одеалцата ни са красиви, но основното е че в изработката им е вложен много дух и сърце на всяка от нас.

Сега видях предложението за възглавнички, ще пробвам и ще покажа за да си кажат всички мнението!

# 298
skorpion поддържам идеята това, което правим да е за ДБМ и готовите неща ще ги изпращаме при Вас. Дори и да не е продажба, а дарение за някой дом за дечица е хубаво инициативата да е чрез ДБМ.

Да, разбира се. Просто ми се искаше одеалцето вече да е зарадвало някого.

# 299
Фотоотчет на работата ни до момента:

сега свързвам това - бяло - розово - червено

Имаме още:

В тази лилавата гама имаме също за едно цяло и като дебелина на преждите си пасват.

От квадратчетата на 1 кука са ни малко (за сега). Тук ако искате може да се фантазира и да наблегнем на синьо, червено. Розовкото го сложих, че е и то на кука, но сигурно ще влезе в първото одеало, че там имаме точно от този цвят.

За идеята за възглавнички:Квадратчетата ни с тези размери: 15х15 см. не са подходящи. Ако ги свързвам по четири е малко, а по три в ред вече става голямо за декоративна възглавничка. Ако развиваме идеята за възглавнички ще трябва да са примерно с размер 10х10 см. От 9 квадратчета ще излиза готина възглавничка и с една красива дантела по края ще е чуден аксесоар. Може би ще ни трябват и шивачки, за задната част на възглавничката.

Очаквам коментарите Ви и ще съм благодарна за нови идеи.
За всички, които искат да се включат пращам пощенски адрес на лични.

Общи условия

Активация на акаунт