Одеало на надеждата - Робин за плетачки

• 78 191
  • 725
  •   1
Отговори
# 270
одеалцето е прекрасно!
арт_мама в темата за пачуърк май има магазин за подобни изработки и може би ще има представа за цена?
Snejana_G  квадратчетата с големина 15х15 нали? дай ми моля те адреса си на лични и аз ще пратя  Hug

# 271
Станало е много хубаво Кабзи-чудесно е   bouquet, моето със сърцето е там. Радвам се  Hug

# 272
  • Пловдив
Браво ,Кабзи!Браво на всички момичета , които се включиха!Страхотно е!

# 273
 Аууу, че красиво е станалооо! Познах си няколко квадратчета.Браво, Кабз!

# 274
Моите ги нямааааааааааааа  Cry    Ще чакам следващото   Joy
Кабзи - Браво!!! Дано се продаде на добра цена, да помогне за каквото има нужда/мисля, че събирахте пари за кувьоз/. Аз самата нямам никаква представа каква може да е цената newsm78 Може би другите жени от организацията ви могат да те ориентират по-добре.

Последна редакция: сб, 20 мар 2010, 15:51 от zoo

# 275
чбраво на всички участвали в одеялото   bouquet
умирам от любопитство да чуя примерна цена.
какви са потенциалните купувачи?

# 276
Одеалцето е чудесно! Познах си и петте квадратчета!  Grinning  Кабзи, браво! Много труд си вложила и е станало много красиво!   bouquet   bouquet  bouquet

# 277
Много е красиво одеялцето. Браво Peace
Как се прави свързването, всяко квадртче се обточва с нисък пълнеж и се съединява със съседното ли, или се обточват и после се съединяван с игла?

Последна редакция: пт, 19 мар 2010, 22:59 от Драги ми господине

# 278
kabzimalka, чудесна работа!!!   bouquet Браво, момичета!! Hug Hug Hug

Поздравления за Снежана, която, както разбирам, ще сглобява следващото.

За цената... струва ми се най-подходящо да се обяви в игра по радиото, например, и да се подкукоросат разни хора с възможности да го закупят на търг с наддаване. Тъкмо потенциалните купувачи сами ще предложат цена.
Идеята е безценна!!   

п.п. не смогнах да се включа навреме, дано успея за следващото

# 279
Съединението прави силата, момичета. Безценно е това одеяло, сътворено от тези, които се включиха. Няма цена любовта, с която е направено. Браво на всички, които подариха частица от себе си. Кабзи, твоята заслуга също е достойна за похвали. Още веднъж браво!  smile3501 smile3501 smile3501

# 280
smile3501 smile3501 smile3525[/size]
Много красиво се е получило! Много добре си ги съчетала Кабзи! Браво!

# 281
  • Стара Загора
Хареса ми одеалцето.Браво ! Hug
(моите квадратчета също ги няма,ще очаквам да ги видя при снежка) Mr. Green

# 282
Много е красиво одеялцето. Браво Peace
Как се прави свързването, всяко квадртче се обточва с нисък пълнеж и се съединява със съседното ли, или се обточват и после се съединяван с игла?

Драги ми господине,аз така ги съединявах квадратчетата,нищо не съм съединявала с игла,само с куката.

Додо,идеята за търг принципно не е лоша,но го минахме този път и не беше успешен.Може би не улучихме и времето,но сега няма значение.

Радвам се,че ви харесва одеалото и другото ще стане много красиво.Снежи ще се заеме с не лека задача,защото квадратчетата са изработени с различна дебелина на конеца и съответно с различен брой бримки и това затруднява много сглобяването.Ако правим трето одеало,ще трябва всички да работим с една и съща дебелина на конеца,съставът на преждата също да е еднакъв,еднакъв брой бримки и еднакъв брой редове,за да стане идеално.

Благодаря ви още веднъж за труда ви,това одеалце е частица от всяка една от вас и се надявам да си намери купувач,който ще оцени това,което получава.

# 283
  • Пловдив
Хайде , вече да се разбираме какво ще е следващото и да започваме!И аз щях да предложа идеята за търг , но щом имате опит и не става  трябва да се мисли твърда цена , но каква newsm78

# 284

Общи условия

Активация на акаунт