Одеало на надеждата - Робин за плетачки

• 78 209
  • 725
  •   1
Отговори
# 315
Снежи, много красиво се получава  Peace

# 316
Благодаря Ви за оценките! Ще станат одеалцата, пък от ДБМ да помислят как да ги пласират. На мен ми харесва как става розовото, още малко работа остана по него.

Днес получих и 5 квадратчета от M_BR за синьо - лилавото ни одеалце. Прекрасни са!

# 317
Одеалцето ни в момента е ето такова:

А! И тук си познах каквото съм плела Laughing
 С хиляди извинения, че малко позабравих темата, но вече времето е хубаво, не се заседяваме с бебо вкъщи- съответно, нет не ползвам( Нету нет, както казва мъжа ми).Ще се информирам какво ще се работи занапред и ще се включа отново- в парка компютър не нося, но две куки спокойно мога да сложа в чантата.

# 318
Видях красиви квадратчета за одеалце и ви ги показвам:
http://www.liveinternet.ru/users/3357652/post125588911

# 319
Наистина са страхотни тези квадратчета. Първото одеалце много ми харесва.

# 320
nela_66 много вдъхновяващи са квадратчетата от линка ти!

Аз се включвам с фотоотчет за готовото ни одеало.

всяко едно от квадратчетата много, много ми харесва, а заедно още повече!

Очаквам включване с предложения къде да го изпратим.

Това са квадратчетата от M_BR. Цветовете от фотоапарата ми излизат бледи. Истинският цвят е наситено синьо.

и подредени в одеало

# 321
Snejana_G, ПРЕКРАСНО Е !!!   ПОЗДРАВЛЕНИЯ И БЛАГОДАРНОСТИ ЗА ТРУДА, КОЙТО СИ ПОЛОЖИЛА !!!  smile3501 smile3501 smile3501 newsm51

# 322
много е красиво одеалцето, Снежи   bouquet
аз видях вчера едно плетено, о на по-гоелми квадрати и плетени заедно - не снаждани като покривало на задната седалка на една кола и много ми хареса как изглежда  Hug Беше обаче в малко по-тъмни цветове като зелено, винено червено, бежово и пр.

# 323
  • Пловдив
Снежана , браво!Добре се е получило!Поздравления за умението и за търпението!

# 324
Снежи, прекрасно е! Браво!

На кого могат да се изпращат още квадратчета?

# 325
Снежи, разкошотия е! Браво, браво, браво. Нямам търпение да видя следващото. Иска ми се да направя едно и за моето пораснало дете. Толкова ми харесаха.  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 326
nela_66, jabata_dil, tane, Steisi, big pufana много се радвам, че ви харесва!

Това одеало е 6х8 квадратчета и е доволно големичко.

Сега ще пробвам да си довърша някои от другите започнати плетива и се захващам с другото одеало. За него така, както ги подреждам квадратите са 6х7. Имаме всички необходими за да го свържа.

Ако искате да плетем за следващо може да изберем състав на прежда и цветова гама и да го направим. За него обаче няма да се наема да го свързвам. Надявам се да се включи някоя друга майсторка.

ДБМ нямат инициативи в момента, пък и одеало през лятото едва ли е атрактивен артикул, но по-нататък вярвам, че ще се намери приложение.

big pufana ако искаш да ти оплетем по няколко квадрата, пък ти да си ги свържеш за дИтето. (Това е по идея на играта на осинките).

# 327
big pufana ако искаш да ти оплетем по няколко квадрата, пък ти да си ги свържеш за дИтето. (Това е по идея на играта на осинките).

Благодаря много за предложението, Снежи. Много мило, но тя вече е голяма. По-добре за някое бебоче да го направим. Нямам нищо против да се включа.  Heart Eyes

# 328
Снежи, разкошно е станало, но това си е страшно много труд smile3501
И аз пак бих участвала и ако се уточни точна прежда като вид, според мен ще е най-добре. За свързването,никога не съм го правила, но ако няма желаещи бих се пробвала.

# 329
Snejana_G   bouquet  bouquet
Поздравления!  Много красиво се е получило!
А прежда за свързване на следващото имаш ли?

Общи условия

Активация на акаунт