Хайде на плодове и зеленчуци !

• 60 660
  • 298
  •   1
Отговори
# 165
Момичета, нещо не мога да разбера как се приготвя лимонов сок с лайка, моля някой да ми обясни.

# 166
Здравейте, темата ми допадна и е възможно да се включа в този режим под някаква си моя модификация, като включа варива и ядки, но всеки ден. Нямам килограми за сваляне, по- скоро искам да задържа сегашното си тегло и да освежа тена.
Включих се по повод грепфуртите, защото съм чела, че не са толкова полезни, и особено ако се приемат с лекарства. Моля, бъдете внимателни и прочетете всичко, което е качено в нета по този въпрос. Не искам да плаша никого, нито да натрапвам мнение, но ако случайно някой не е попадал на материалите относно последните изследвания, ще се радвам, че съм помогнала.
Успех и не прекалявайте с витамините, всичко в огромни количества е вредно.  Hug

# 167
desinceto82 , благодаря за подкрепата!   bouquet
Persa , права си за грейпфрутите!  Peace
ewa-wiwa, какво представлява ментовата вода? Thinking

# 168
  • Испания и Стара Загора
Грейпфрутите са много полезни и са идеални за диета,тъй като изгарят мазнините Peace
estrea аз правя лимоните с лайка.Значи,ето рецептата-7 лимона се пасират заедно с корите в голям съд,прибавят се 5 кутии чай лайка(100 пакетчета) и това се залива с 1,5л вода.Престоява 24ч в хладилник и след това се прецежда.Получава се 1.4л сок,който е за 7 дни по 200мл сутрин на гладно.С този сок се отслабва на сантиметри,а не на кг. Peace

# 169
Анита, а ти направи ли си труда да провериш и потърсиш в Гугъл това, което аз уточних?
Не искам да изпадам в конфликтни ситуации, но никога не съм харесвала хора, които говорят с максимална убеденост в правотата си, без изобщо да имат информация и знания по въпроса.

# 170
  • Испания и Стара Загора
Анита, а ти направи ли си труда да провериш и потърсиш в Гугъл това, което аз уточних?
Не искам да изпадам в конфликтни ситуации, но никога не съм харесвала хора, които говорят с максимална убеденост в правотата си, без изобщо да имат информация и знания по въпроса.
Да,направила съм си труда да прочета.Самите грайпфрути не са вредни,а само ако се смесят с някои лекарства.Най-опасна е комбинацията им с антихистамини.Но няма какво да обяснявам,виждам че си добре информирана. Whistling

# 171
Анита, случайно попаднах на статии за грейпфрута и бях изумена, тъй като се оказва, че не е толкова полезен, особено в големи количества, а за такива се счита по 1 плод всеки ден. Нормалното и безопасно количество, което се препоръчва е по 1 плод на седмица,   което автоматично изключва участието му в диети. Разбери ме правилно, не се заяждам, нека бъдем наистина полезни.

http://agrosaveti.com/agro-news/interesni-novini/1064-greipfrut.html

# 172
  • Испания и Стара Загора
и аз не се заяждам.Прочетох и доста испански страници и там пише ,че по 1-2 грейпфрута на ден е много полезно,и с тях си набавяш всички необходими витамини,минерали,помагат за намаляване нивото на холестерола и са идеални против високо кръвно налягане. Вече за комбинацията им с лекарства не споря,че не са вредни.Но има доста инфо в нета и всеки сам да си решава. Peace

# 173
Здравейте на всички момичета!!! Heart Eyes
Днес се включвам по късно , през деня бях ангажирана.
Как сте всички???

ewa-wiwa не използвай ако, А ВИНАГИ БЪДИ ОПТИМИСТ и ще успееш.Няма невъзможни неща. newsm10
Persa ти на какъв режим смяташ да бъдеш за потдържане на теглото си,защото другата седмица и  на мен ще ми се наложи  аз да спазвам
режим за задържане. Heart Eyes
ina15 на 14.02.2010 аз лично смятам да раздвижа метаболизма,а пък в понеделник ще се ограничим малко повече,без много да се прекалява.Ти какво мислиш по въпроса? newsm78

# 174
здравейте и от мен! Hug
 ewa-wiwa ,давай!за снимките ще ти припомня.. Wink
basis ,предполагам,че за тази ментова вода говори ева:
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=459814.0
аз също се чудя,но вече не знам какъв бъркоч не пия..
евче,да сподилиш за водата.. Praynig
Persa,ти не беше ли житния режим?или бъркам?доволна ли си?10 дена ли го прави и ще споделиш ли резултата. Praynig
zaprqnka , Hug.аз моя метоболизъм цяла седмица го раздвижвам,че неделя за последно как ще пропусна?!а при теб е заслужено!пък и ти си сериозен човек и знам,че няма да прекалиш и да бъдеш неразумна..
аз от понеделник,съвместно с постите,ще бъда сериозно на плодове,зеленчуци,може би варива и ядки,заради четене...
сладки сънища! Hug

# 175
Момичета здравейте.Вчера издържах цял ден само на ябълки,вода и чай и резултата днес сутринта е -1 кг. много съм доволна от себе си.Менюто днес е банани,а утре съм само на фрешове.Успех на всички newsm10

# 176
  • Бургас
Добро утро сладки плодоранки!   bouquet
Браво на теб rosi85. Дори и да смесиш плодовете пак резултата ще е същия.
Раздвижването на метаболизма на 14.02. си е мн добра идея, само че този път аз ще го прескоча /твърде дълго време си раздвижвах метаболизма  Embarassed/ Дори в неделя смятам да лунувам. Simple Smile
Вчера ме зарадва МЦ и бях обезкуражена, че сутринта ще има минус.
Но ще ви кажа само едно: ОБИЧАМ ТОЗИ МОЙ КАНТАР smile3521 . Вече тежа 89.200 , което значи че вчера съм смъкнала 800 гр. Крайният резултат е следния: 3 дни 2,700 кг. newsm44
Успех на всички  Peace и мнооого минусчета.   bouquet

# 177
  • Испания и Стара Загора
Добро утро,
и мен днес кантара ме зарадва  с -0.5кг. PartyДо сега за 2 дни 2кг,като не спазвам строго диетата.Като огладнея много и хапвам пълнозърнест сухар Embarassed
за днес менюто е-
-закуска -кафе,лимонов сок с лайка,1 портокал
-обяд -ягоди
-вечеря-ще раздвижа метаболизма с малко торта Rolling Eyes,че днес бебка става на 6м,а утре мисля да лунувам Peace

# 178
Как сте момичета ? Браво на минусчетата !  Hug

Аз съм режимна - само плод , зеленчук  Mr. Green Днес попринцип ми се полагат варива и ядки ама се чудя ... ще видиме .

И да ви се похваля - 64 кг  Sunglasses т.е. -2 от 10.02.

Успешен и слънчев ден   bouquet

п.с. Утре ще раздвижвам метаболизма определено ! Ще правя специална вечеря за приятеля ми , то едни вкусотий , едни чудеса ....  Laughing Няма да седя и да гледам  Mr. Green
Именно затова днес ще го давам главно на течности , някой и друг плод

# 179
 шуша_муша , anita29 , desinceto82 ,rosi85 ,поздравления !  bouquet
страхотни сте! Hug

Общи условия

Активация на акаунт