Отговори
# 405
Здравейте и от мен Simple Smile
Алекс Шу, надявам се оттук нататък никога повече да нямаш такива проблеми  Praynig Peace Бързо оздравяване!
Ивееета, пиши как си, надявам се, че ти, баткото и бебчето сте добре Hug Heart Eyes.

За праховете за пране - Тео бебе има и течен вариант, който казват, че е по-добър, заради по-лесното му изплакване. Ние сме доволни от Тео бебе, този който е в прахообразен вид Peace

Приятна вечер Hug

# 406
Априлки 2010 - щастливи пролетни мами ще сме ние!
 Добре дошли при нас!

Добре заварили  Simple Smile
И аз чакам с нетърпение края на април. Вероятно голяма част от вас ще родите преди мен - малко преди мен, така че ще се радвам да се на форумските приготовления (първо дете ми е); че още около месец съм на работа, наоколо само мъже и бебето го обсъждам предимно по телефона Simple Smile

# 407
  • Варна
Ех момичета взех си изпита. Мили_ванили, заради твойте стиснати палци ще да е.  Party Утре пак започвам при този гарван друг предмет - още 4 дена дискомфорт, ама няма как ще стискам зъби, че после още по-трудно ще ми бъде. Да минава и да заминава.
Веси_меси, радвам се, че си добре! Не се притеснявай. Както казват другите мамчета с опит - от сега такива притеснения ще имаме. Просто си една от първите.
Понеже четох, че е съвсем нормално да се роди бебето между 37 и 40 г.с. си изчислих кога започвам 37 г.с. и това е 01.04. Та си викам след тази дата ще дишам спокойно.
А за стриите - аз да си кажа, че едвам удържам положението. Мажа се сутрин и вечер и стоя по 30 - 40 минути гола и все пак понякога през деня се появява червена сърбяща линия на корема и веднага се мажа яко с олиото и стоя по един час като масажирам. Засега изчезват, вероятно защото навреме ги хващам. Добре, че съм си вкъщи и мога да се мажа когато си поискам. Дано не ми се появят, въпреки че няма да е кой знае каква болка - нали си избледняват после.
В този ред на мисли, после докато кърмим може ли да си мажем гърдите с кремове против стрии? Разбира се знам, че няма как непосредствено преди кърменето на бебчо, но през останалото време?
 newsm78
vk23, добре дошла! Много късно се включваш, ние вече я подкарахме с бебетата  Mr. Green Кога ти е термина и какъв пол е бебето?

Последна редакция: пт, 12 фев 2010, 18:10 от Galia_5

# 408
  • София
Здравейте  Simple Smile
Малко късно се включвам, бях много ангажирана с работата, но от днес съм отпуска - имам 10 дни от миналата година.
Тази седмица бях на ФМ, мн. съм доволна от отношението във Фемина, разсеяха ми притесненията, а бебка въобще не я интересуваше че я гледаме, беше се сгушила откъм едната страна на матката с ръчички около личицето и си спинкаше по време на целия преглед около половин час. Дребничка е 1613 г., а съм в 31 седмица + 5 дни, термин 11.04., всички ми казват че имам малко коремче за 8 месец и се бях притеснила, но бебка е добре и кръвопотока е нормален, само имаме изоставане с 6 дни по видеозон.
Сега като съм си в къщи започвам с набелязване на покупките, че само едно боди бях взела миналата седмица. Колата ни е вече един месец в сервиза след един инцидент през януари, засега само сърфирам из сайтовете на онлайн магазините.
Поздрави на всички априлки  Simple Smile

# 409
Galia_5 миличка,
моя завърши Техническия във Варна( аз също учех във Варна-най-прекрасните ни години) и имаше  няколко дисциплини при Тенекеджиев. Аз също го знам по физиономия(има го и в клипа на Деси Тенекеджиева и Миро от Каризма), но както и да е. Моя каза, че за да ти е по-леко с изпитите при него трябва да си ходила на лекции ......и ако можеш да се явиш с екип на Ливърпул или Барса . Голям фен им бил. Wink Абе въпреки всичко аз съм уедена че ще се справиш. Няма страшно!
Стискам палци за изпитите на всички бременни студентки!

Поздрави и целувки на всичкииииии!!! newsm51

Последна редакция: пт, 12 фев 2010, 20:13 от vesi_mesi

# 410
  • Варна
Веси_меси, права си. Изпита е фиктивен. Оценката е само на база присъствия. Казах му, че не съм идвала на лекции по миналата година, защото лежах 2 месеца за задържане на така или иначе неуспешната ми бременност, т.е. нямам капка вина и въпреки всичко ме отряза за догодина. Та сега искам неискам се кривя по тези дървени банки цяяяяяяяяяял ден. Изобщо не му дреме.  #Cussing out

# 411
Личи си, че е петък вечер - никаква активност. Предполагам, че и в събота, да не говорим за неделя ще е пусто във форума.

За размерите на бебето - аз грам не обръщам внимание на изчисленията на ехографа. Щом няма видимо изоставане или не е прекалено голямо бебето, значи всичко е наред. Един милиметър само да мръдне ръката на гинеколога и резултата от измерването се променя чувствително, а от там и седмиците, на които отговаря, и килограмите.

# 412
  • София
Съгласна съм с Марги! Освен това, колкото повече напредваме, толкова в по-големи граници се движи грешката.
А утре дали някой ще ходи на лекцията за кърмене в МД?
Аз мисля да ида, ако котка не ми мине път!

# 413
Аз искам да отида на тези лекции,  bora66 от колко часът е?

# 414
ето ме,аз съм тук  Laughing ,мили4ки !
толкова се изморих днес ,но намерих последни сили4ки да се разпиша  Hug
веси-меси,зар4е,galia_5,nefer,Elichka _mama,denineikova ,Marini,cveta _80,Winnie the Pooh,Froh....и въобще вси4ки ,които се сещате за нашата Ивет ,искам да ви кажа 4е и на мен ми е много мило,4е се радвате заедно с нас!Едно ГОЛЯМО БЛАГОДАРЯ!!!!
Ивето е добре,продължава да наддава,което много ни радва Simple SmileДупето е по-добре,мажат го с едно крем4е  Grinning
 аз също се моля при вси4ки вас,мили4ки, вси4ко да е наред ,беб4овците да слушат и да растат в корем4етата ви!  Hug
Taigi,не знам ,мила,тук за бебета ги дават вси4ки прахове NON BIO ! 
 A сега имам един въпрос към вас,ако някой знае нещо  newsm78  от 3-4 дена се събуждам през ноща,по-то4но рано сутринта към 5  4аса някъде с адски болки в ръцете,главно по длените и пръстите ,и едновременно с това са и изтръпнали и леко парят отвътре...много е неприятно!обикновенно болят по отделно-първо едната,после тя отшумява бавно и по4ва другата...Долу горе болката се появи след като по4нах да използвам ръ4ната помпа за изцеждане..А съм много доволна от нея(на Авент е) изцежда мн добре!но преди това в болницата бях с електри4еска и не се налагаше да стискам толкова много ..Та въпроса ми е ,дали е възможно да е от това?или нещо след бременността??Ако някоя от вас е имала такъв проблем с предишната си бременност?аз днес ходих на лекар,но при Джи пи-то ми,а тя толкова и разбира,но ми каза 4е след бременност можело да се полу4и така,но отшумявало след няколко седмици.при4ината била 4е губя мн те4ности от кърмата явно,и затова тр да пия мн вода сега.Аз се старя да пия,и без друго съм постоянно жадна Simple Smile
благодаря ви предварително!
другоо какво да ви пиша -днес правихме разместване на някои от нещата тук-ве4е и коли4ката и кошарката и са тук Simple Smileсамо още малко и Ивето да я изпишат   Hug
прегръщам ви всии4ки и мнооооого КISSSSSSS!!!!!

Последна редакция: сб, 13 фев 2010, 01:27 от anni2002

# 415
  • София
Ани, може и от помпата да е, а може и да ти е малко магнезият (заради изтръпването), не зная можеш ли да пиеш магнезиев препарати (във вди на хранителна добавка напр. Нутри маг), докато кърмиш - повреме на бремеността няма проблем, ама след това не съм сигурна.  Rolling Eyes
Целувки на Ивет  Heart Eyes Praynig и чакаме да качиш някоя и друга снимка, когато имаш време.
Хубав, слънчев ден на всички !  Hug

# 416
Ани, нищо чудно да е от помпата. Аз ползвах същата - ръчна на Авент и си беше доста изморително. Иначе аз чувствах нещо като немощ в ръцете си, но когато бебчо почна да ми натежава.  Дано ти отмине по-скоро, та да не се притесняваш и за това. Целуни малката героиня! Малко остана и ще сте си заедно!  newsm68

Хубав ден на всички!!!

# 417
Ани на 95% е от помпата според мен Sad Аз така в началото цедях след всяко сукане на малката и явно ми беше дошло много нанагорно Sad не е свикнала ръката  Sad А ти както всичко цедиш съвсем си се натоварила  Hug
След като намалих използването на помпата нещата се нормализираха като когато ми се налагаше да цедя много (когато малката не е била с нас) пръстите и ръцете ми веднага реагираха и ме болеше доста.. Sad

# 418
момичета здравейте.аз съм от мартенските мами.искам да ви питам има ли мама при вас ,която да е пациентка на д-р Георгиев и да е с фациалис?за варна става въпрос.ако има такава мама нека ми пише на лични.мерси много.лек ден на всички ви и успешно бременнеене.

# 419
Ани и аз като другите си мисля, че е от помпата и дано скоро се оправят нещата и малката започне да суче направо от теб  Hug Хайде чакаме Ивет вкъщи и още снимки  Hug  bouquet
Вчера една приятелка ми донесе малки бодита за бебчо от нейното момченце. Лелееее, толкова са малки! И толкова мило ми стана когато ги разглеждах! Прииска ми се малко бебче, ама всъщност не бързам!  Party Нека постои където му е мястото още известно време  Praynig
Мерси на момичетата, които споделиха за възглавницата вчера Simple Smile
Хубав ден   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт