Отговори
# 480
  • София
 Hugза да не ви изпусна

# 481
Тръгнах да пиша, но компютърът ми се саморестартира - явно всичко ми подсказва, че е време да спра да работя  Crazy И без това цяла сутрин не мога да си събера мислите и да свърша нещо полезно...
Аз имам един офф въпрос - вие карате ли си колите и ако да, до кога смятате да го правите? Аз все още пътувам всеки ден по 130 км до работа и обратно и на който споделя, че не ми пречи, ме обявява за луда, та реших да се консултирам... Thinking
Данче, Тансу, внимавайте с половинките, че и без това сме от различни планети, а сега с тези хормони съвсем не ни разбират Crazy Дано намерите общ език да дойдете на едно мнение

# 482
  • В сърцето на един мъж
Здравейте
МНОГО СЕ НАДЯВАМ ДА СТЕ ИЗКАРАЛИ ХУБАВО ПРАЗНИКА  newsm51
Ние изкарахме супер - вкъщи с много гости и подаръци   Gift
За освежителния ремонт който се готвим да направим си взехме страхотен латекс и убийствени завеси и съм  newsm44 ама и аз смятам че има време и май че през март ще пребоядишем хем да е по-топло да съхне и така.....и после ще накупим първоначалните неща

Ани браво на малката ИВЕТ Кога ще си я взимате вече вкъщи ? Разбирам че се чувстваш добре след раждането Много се радвам за вас.
Данче не се ядосвай ще видиш че нещата ще се подредят. Поговорете  за името, тук наистина по-добре от сега отколкото за болницата да го оставяте. Свиркай си с уста и се усмихвай че май много ти отива  Hug
Тансу и аз по едно време бях подвластна на хормоните и се ядосвах за щяло и не щяло и в службата и в къщи, ама вече успявам да се контролирам, като ми прикипи и се сетя за бебо и колко щастливи сме всички като го чакаме и че всички сме здрави и ми минава всичко.
Както казах свиркам си с уста и се усмихвам - опитай ще видиш че ще ти е по-добре а и нали знаеш че всички болести и проблеми идват от ядове така че .....не тие сега момента да се ядосваш за глупости. Надявам се скоро да поотминат контракциите и да си по-добре.
Таня аз си карам от време на време - важното е че ти се чустваш добре и на работа си ходя и се чуствам отлично та който каквото ще да си говори.
Не знам при вас момичате как е но на мен работата и колегите и шефа ще ми липсват много, аз принципно мисля около 6 месеца да си поостана с бебе живот и здраве

# 483
  • София
tansu, горе главата! Има и такива дни. Хормоните пак правят каквото си искат... Hug

Tanya, аз карам все още, само на сняг много не смея. Не знам докога ще карам, засега не ми пречи корема. Peace

# 484
вие карате ли си колите и ако да, до кога смятате да го правите? Аз все още пътувам всеки ден по 130 км до работа и обратно и на който споделя, че не ми пречи, ме обявява за луда, та реших да се консултирам... Thinking

Не съм се спряла  newsm01  
Не усещам никаква разлика от преди и сега - нито ми пречи, нито нищо. И смятам да си шофирам, докато е така.

Ама и ти доооооста далечко работиш май  Crazy

# 485
  • София
Хубав ден и седмица и от мен, майчета!

Нашия Коко тази нощ и до сега не ме остави на мира....няма такова въртене, ритане, побутване, голяма е скица. А и цяла нощ сънувах, че ми е дошъл реда да раждам, и представете си, сънувам, че първо ще роди froh от нашия форум и после аз  newsm78 newsm78 newsm78 Какво беше това чудо не знам  Laughing Laughing Та така се събуждах 100 пъти от страх да е родя.....................луда работа.

П.П. Аз си позволявам от около месец и нещо по 50-60 гр. червено вино вечер, ама само домашно когато има. Четох, че помага за хемоглобина. Преди това си пиех по половин чаша бира от време на време. Не мисля, че е проблем или ще се отрази. То аз и преди бах една голяма пиячакаааааа, не ти е работа  Joy
А да, забравих да споделя за хемоглобина - моя док ми беше изписал да пия Феро Фолгама и витам С, два пъти на ден. Резултата не закъсня - от 96, сега е 112 за месец и малко.

Леле Вале, ти ме хвърли в музиката с твоя сън. И ми напомни, че преди две седмици една колежка ми каза, че е сънувала как раждам момиче.....  newsm03 То вярно, че тя отдавна се е обърнала с главата надолу и постоянно напомня за себе си  Heart Eyes и колкото повече наближава времето, толкова по-често си мисля за срещата с нашата бебка и с нетърпение чакам да я гушна жива и здрава, но викам да почака още известно време при мен. Първо ще е по-добре и за нея, после преди нас има други по ред мами и бебчета Laughing - гледам, че и за вас с Коко има още мегдан да почакате  Grinning  Пък и ние двамата с тати имаме нужда от още време за подготовка, най-вече в чисто битов план. Аз още ходя на работа и съм във вихъра на офисни и професионални екшъни, тати пък продъжава да се разправя с майстори по ремонта на бъдещото ни жилище, почти нищо не сме пазарували, още обмисляме името на нашето съкровище, а и аз почти свикнах с мисълта за още един овен у дома - мъжът ми е роден на 9.април, очакваният термин за бебка е 10.април  smile3503

Иначе за хемоглобина  и виното да кажа и аз - моите резултати от последните изследвания излязоха в петък. Хемоглобинът ми е около 104 и това първоначално ме притесни, но после от две различни места чух и прочетох, че през третия триместър понижаването на хемоглобина в определени стойности е очаквано - от една страна означава, че бебче поема също своята необходима доза желязо, а от друга страна е някаква защитна реакция на организма на жената срещу евентуални кръвоизливи.... Thinking  Не знам доколко това е вярно, не съм имала още време да проуча достоверността на тази информация, но реших че ще изчакам спокойно следващото ми посещение в ЖК през следващата седмица и тогава ще разпитвам. Иначе и аз си позволявам от време на време по половин чаша домашно вино...., което винаги е съпроводено и с хапване на сиренце - какво да правя, при мен е вече като условен рефлек правенето на връзката вино - сирене  Mr. Green
От резултатите от изследването повече ме притесняват завишените левкоците в кръвта и урината. В кръвта не са прекалено много над референтната стойност, но в урината е повече и се чудя дали днес все пак да не звънна един телефон на моя лекар  Thinking

# 486
Аз карам все още Simple Smile За съжаление напоследък все по доктори се мъкнем с малката Sad Опитваме се да й оправим очите, че от раждането много сълзят Sad Отделно аз по ЖК, в болницата където ще раждам също, по изследвания... та си навъртаме километри двете Simple Smile няма кой да ме вози, маршрутките са ужас особено "много" бременна с малко дете  #Crazy, не мога да си позволя да ползвам такси за всяко излизане, че то и доста често някои таксиджии се правят на ударени и искат да им плащам и връщането  Whistling
Когато бях бременна с малката карах до последния ден... даже вечерта имах вече контракции, когато се прибирах  Crazy

Ако знаете колко сам чалната... не знам защо, но съм си втълпила, че ще почна да раждам когато съм сама с малката в нас и няма за кога да чакам мъжа ми и тръгваме с малката с колата  Laughing до тук добре, но предполагам, че няма да е лесно и понеже много често има полицаи на околовръстното при нас и аз спирам при тях и моля някой от тях да ме закара до болницата... абе не съм добре аз... а ако тръгне така да става с моя късмет няма да срещна нито един полицай  ooooh!  Whistling  Joy

# 487
Elichka_mama какви сценарии си измисляш  Laughing
дано не ти се наложи да се караш сама до болницата. вие извън София ли живеете?
Таня а ти къде работиш, бре моме, че караш по 130 км? да не си в Пловдив?
аз също още си карам, макар и без колан от 2 месеца. много си ми е добре даже. нищо от никъде не ме притиска. само дето съм малко по-разсеяна, признавам си.

# 488
  • София
Tanya, и аз съм една от мамите, които все още активно шофират и това въобще не ми пречи. Продължавам да се чувствам комфортно зад волата, колкото и чудно да е това. Но това е твърде индувидуално за всеки - която мама не се чувства сигурна, усеща, че реакциите са й забавени и е по-разсеяна, по-добре да прекрати шофирането за известно време.
Иначе по отношение на риска, особено в движението на София, той е постоянен, независимо дали шофираш, дали те возят или си пешеходец. В потвърждение на това, че разкажа набързо какво ми се случи вчера привечер.
Прибирах се към къщи с баща ми и вървим по една улица в квартала, която е задънена и от един момент нататък е и пешеходна зона, понеже от едната й страна е жилищен блок, а от другата - детска градина и училище !!!! Там обаче редовно влизат коли и паркират. Та вървим си ние с татко кротко по тази улица и изведнъж виждам фаровете на кола, която се задава и се движи с доста по-висока скорост, която улицата позволява - първо, че е тясна, защото има доста паркирали коли, второ си е пешеходна. И първата ми мисъл беше, че ще намали когато ни види, ще изчака да се разминем и тогава ще продължи. Да, ама не. Дори не направи опит да намали скоростта. При мен просто задейства инстинкта за самосъхранение, баща ми беше от външната страна, просто ги избутах през бордюра в тревната площ до нас, а аз успях да се изтегля максимално настрани. Колата мина на педя разстояние от нас, простакът вътре си беше отворил прозореца и най-безцеремонно ни погледна и продължи. Надявам се, поне да е чул майната, която му теглих.  #2gunfire  #Cussing out

# 489
Froh, не е за вярване какви кретени пълзят по тази земя Sad

# 490
Elichka_mama какви сценарии си измисляш  Laughing
дано не ти се наложи да се караш сама до болницата. вие извън София ли живеете?
Таня а ти къде работиш, бре моме, че караш по 130 км? да не си в Пловдив?
аз също още си карам, макар и без колан от 2 месеца. много си ми е добре даже. нищо от никъде не ме притиска. само дето съм малко по-разсеяна, признавам си.

Axaxax, в момента всичко свързано с раждането ми кара въображението ми да работи Simple Smile С малката е малко сложно та предимно заради нея ми изникват всякакви сценарии Simple Smile Живея в Казичене, то е след околовръстното Simple Smile Май се води кв. на София, но не съм сигурна  Laughing

# 491
Леле, браво на вас, че карате, аз не мога  Whistling някаква параноя ме гони, ама така или иначе с колата си е много по-удобно! А верно къде караш толкова много  Twisted Evil

Аз да се отчета от консултацията в петък-  1940гр и около 41см, направо си е слонче пак, ама здраве  Crazy Може и мартенско априлче да излезе, ама да не се надявам много де, че те овните са си рогати, ако реши може да изкара и до термин  Wink И също знам, че може и да не е точно толкова, Йони 2  седмици преди да се роди уж беше 2700 в Тина Киркова на триизмерния ехограф, а се роди 2330  Mr. Green Winkтака че живи и здрави ще видим колко и кога  Praynig Praynig

Бъдете здрави, момичета и се пазете, аз отивам да полягвам, че ме наболява кръста, в рамките на нормалното е, но все пак  Hug

Фрох, направо настръхнах като прочетох  Praynig Hug

Еличка, разбирам те напълно, аз живея в Железница и все си мисля, как напъните ми почват в колата и се налага мъжа ми да ме изроди  Embarassed ooooh! Grinning е, дано имаме време поне до болницата да стигнем безпроблемно де  Praynig

Нашия тати ми е обещал началото на март да ме води на покупки и да приготвим всичко за бебчо, но и той ме ядосва, имало време, бля бля, глупости, изобщо не могат да разберат какво става в главата на майката и какви са и притесненията  ooooh!
Данче, дано с татито се разберете и той да те слущша повече  Hug

Какво става с Вяраа, аз ли не мога да и намеря постинг напоследък, или съм пропуснала  Praynig Heart Eyes

Целувки!!!!!!!!

# 492
Добрютро, дами, как сте?  Hug
Elichka_mama, наистина големи сценарии си развила за раждането! Дано да можеш да отидеш с такси все пак, ако мъжа ти го няма.
В тази връзка, въпрос към мамите с деца - кой ще гледа големите деца, докато раждате, ако мъжът ви кара до болницата или е с вас по време на раждането и т.н.
Много се чудя, ако пак почна да раждам посред нощите какво ще правим с детето и ми хрумва, че мъжът ми ще остане с нея вкъщи, а аз ще си ходя сама до болницата с такси сигурно.  Confused newsm78
Аз съм чувала, че много лесно се забременявало веднага след раждане  newsm78
По-скоро е като предупреждение, че пак си трябват предпазни средства. Иначе някои си мислят, че като нямат цикъл нямат и овулация и не се пазат.  Peace
Дайте акъл къде има най-голям избор на колички да пообиколя другата седмица, че в 2 магазина ходих и нищо не харесвам, лоша работа...
Приятен ден на всички!   bouquet

# 493
Здравейте Момичета!
Днес ходих на контролни изследвания и съм вече в майчинство .Изненадата е , че моето бебче е много нетърпеливо , имам разкритие и контракции -разположено е много ниско долу и доки ми каза , че до 20 дни ще родя. #Crazy
Трябва много да лежа и да се пазя поне да бляза в 9 месец- на 2.03., ще ходя на извънредни консултации.
Стискайте ми палци всичко да е наред! Praynig
Приятен ден и целувки на всички !  bouquet

# 494
Меган лелеееее, аз все пак стигам до болницата в моите сценарии, не мога и да си помисля да ме изражда мъжа ми в колата  #Crazy Още повече, че Алекс сигурно ще е с нас  Laughing Слава богу на мен ми е лесно придвижването до болницата стига да не е час пик, че тогава само с хеликоптер Sad За няма и половин час в нормално движение и с нормална скорост се стига Simple Smile

тини-мини аз мисля, че ако е по-нощите, ще събудим свекър ми и той да има предвид, че ни няма да я слуша... но това е краен вариант... по-скоро ще я взмем с нас и или по път ще я оставим на родителите ми или Сашо ще ме закара, а заедно ще се върнат тук или ще я остави на нашите и ще се върне при мен  Rolling Eyes Нещо такова съм измислила...  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт