Отговори
# 30
 Hug мамчета с тумбачета- не съм влизала отдавна и направо се  Shocked като видях новината : АНИ  честита рожба, да сте живи и здрави, много късмет и слънчево бъдеще, Господ да ви пази  newsm17
Ние 4-те сме добре, на 15.2 ще ходим при д-ра за да прецени дали не е време да постъпим в МД за наблюдение и да изберем дата за секциото. Иначе и мен ме гони едно безсъние- като се пробудя към 3-4ч. и като почнат едни мисли та до 6-7ч.
За покупките още нищо - и малко ме притеснява това, но всеки казва да изчакам, като родя ще има време, но ето сега пак ми трепва като се сетя за Ани.
За кг последно но ЖК бях +8, др. седмица ще проверим, че моя кантар се скапа.
Хубав снежен ден от нас   love001

# 31
Привет на всички сладки мами Hug Hug Hug.
Първо още един път да поздравя Ани  bouquetи да и пожелая хубавите емоции да не спират до тук,а да стават все повече и повече.На малката принцеса,здраве и щастие newsm51
Да се похваля и аз.Днес направих първите  покупки.Толкова са сладки и мънички.Взех си комплект за изписване,бодита ,гащеризони и пеленки.Спрях се и на количка,CANGAROO,модел SCORPIO.Но тя,както и леглото по нататък.
Моля ако някой може да ме насочи за детско гардеробче или скрин,къде има интересни моделчета.
Милена при кой доктор си в МД?
За сега лек ден и до скоро newsm51

# 32
Ани радвам се, че всичко върви добре!Господ да ви пази всичките!! Hug

За коластрата и контракциите и 2те екстри ги имам от края на 5тия месец  Crazy

# 33
  • София
milena_66, задръж още малко положението! Ти се нашата героиня!

И аз искам да раждам в МД, ама още не съм избрала лекар. Д-р Владимиров и д-р Димитрова все ми казват, че било рано Thinking
А някой да знае дали скоро ще има дни на отворените врати там?

За киселините - в момента най-добре ми действа кисело мляко - под формата на айран.

# 34
Bora66,изобщо не е рано.Ти си отиди на  да ти кажат ориентировъчна дата,да те имат в предвид пък нека да е рано.Аз така направих,отидох,уговорихме се с доктора,назначи ми дата и последния преглед ми е на 19 март в МД(живот и здраве) и после направо под ножа Weary

# 35
Здравейте ! И аз ще раждам в МД-секцио.На 22.02 ще ходя до там, а за раждане ми казаха на 22.03, тогава влизам в 9-ти месец.Аз съм се насочила към Дяволов.

# 36
Palechka_83  не се притеснявай.И аз имам коластра от 6-тия месец ,но целия 7-ми ми те4е само едната гърда  Laughing и аз като тебе се 4удех дали е нормално  ,но щом сме две ве4е не се притенявам  Mr. Green
А вие мами защо не ка4вате снимки от видеозона  newsm78 дайте да видим тези беб4ета  Hug
jeni80  я малко по ведро.Няма да се плашите  Naughty забравете страха и мисслете само за пухкавите бузки дето ще видите  и ангелското ли4ице   ylinfant smile3504 lovekiss Flowers Bouquet

# 37
Здравейте ! И аз ще раждам в МД-секцио.На 22.02 ще ходя до там, а за раждане ми казаха на 22.03, тогава влизам в 9-ти месец.Аз съм се насочила към Дяволов.
Здравей!Дяволов е много добър,моя приятелка ражда при него и беше много доволна Peace.Бъди спокойна в добри ръце си Peace

# 38
Здравейте и от мен Hug.
Първо да честитя на Ани малката принцеса Ивет.Страшно се изненадах и зарадвах като прочетох.И си попклаках от радост.Ани да сте живи и здрави и скоро да се гушката в къщи Hug.
Бог да закриля малката Ивет Praynigкакто до сега.Късметлийка е тя и дано донесе късмет на всички ни Praynig
Момичета на мен днес ми е едно такова Sad Sad Sad.Рева и аз не знам защо.Тъжно ми е без причина.И аз исках да излезнем да разгледаме магазини, но времето навън е  Sick и така останахме си в къщи.
И съответно хормоните ме правят хем Sad хем #Cussing out.Горкия ми мъж.
Отделно пак ме подхвана периода на гаденето, нищо не ми се яде, сготвям ми нещо и щом го подуша Sick заминава в хладилника, стои там два дена и после в коша.
Пак само мляко с бискити ми се яде, сухари и т.н.А нали трябва да ям ,за да порасне бебето.И пак рев Sad и така явно ще е цял ден.
За раничката и аз имам, но не мислех че е проблем да се роди нормално.Казаха ми в началото, че после ще я лекуват.Ще питам при следващата консултация newsm78 как стои въпроса с раждането при това положение.
Купих си от тези т.н бабешки ношници за болницата.Още не съм решила къде ще раждам и си купих за всеки случай една.Ужасна е тая ношница Confused само като я гледам и ми става още по гадно.Уж най малкия размер пък ми се вижда огромна  ooooh!
Гушки на вас Hug

# 39
здравейте мамчета  Hug
ани - кураж от мен всички тук те подкрепяме и се молим всичко да е наред с вас и скоро да се гушкате  bouquet

днес е истинска зима но на мен не ми попречи да отида по магазините
купих си вече кошарката да ми мине мерака друго още не съм купувала и аз мисля сама да си подбирам дрешките за изписването
http://picbg.net/pic.php?u=51029yTU1u&i=399432&file=.jpg
взех към нея и дунапренено дюшече защото са доста твърдо без такова

момичета това за коластрата ме учуди newsm78  незнам  при първото ми  раждане това стана след раждането
за килограмите и аз доста качих до сега +15

лек ден ви желая на всички и приятна почивка Simple Smile

# 40
Йовинка не разбрах защо е това дунапренено дюшече newsm78.Не се ли слага направо матрачето?

# 41
Йовинка не разбрах защо е това дунапренено дюшече newsm78.Не се ли слага направо матрачето?

Това ме подсети да ви питам - вие към какъв матрак сте се ориентирали? Аз преди много се колебаех между латексов и кокосов, но накрая взех латексов. Сега смятам да направя същото. Колебаех се, защото е много важно латексовия да може да диша, т.е. да лежи върху нещо като подматрачна рамка, нещо, на което има отвори, за да се проветрява, иначе може да мухляса. Така ни казаха от един магазин и аз доста взех да се чудя, защото повечето легла и кошари с с плътно дъно и матрака няма от къде да диша.

# 42
Благодаря за хубавата темичка, дано да ни върви само на такива хубави заглавия! Simple Smile
Ани, благодаря за хубавия разказ! Щом има нещо ново разказвай, защото на всички ще ни е интересно!
Снощи си мислех за малката Ивет, че тя ще е направо кака на бебенцата родени през април! Grinning

# 43
Марги-ние взехме бамбуков на Магнифлекс  newsm10 -единствено за него ни казаха ,задължително да си вземем протектор за матрачето-но мисля ,че той е задължителен за всички матраци ! Simple Smile

# 44
Марги-ние взехме бамбуков на Магнифлекс  
И аз съм се ориентирала към Магнифлекс.
Олеее ooooh! чак сега погледнах раждането в ефир от На Кафе ooooh!.По скоро само го слушах.Просто изпотих се цялата от страх.Как може баш по обяд да дават такива неща.
Страх ме беше да гледам да не се стресна и да стане нещо на бебчето Shocked
Много страшно ми се вижда. А тази жена която ражда колко е спокойна Shocked или поне така изглеждаше милата.

Общи условия

Активация на акаунт